• Asja,
  • Asnate,
  • Dāgs,
  • Dārgs
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Daugaviņš: Ceru, ka karjeras labākais vārtu guvums vēl ir priekšā

Teksta izmērs Aa Aa
Sports / Pasaules Čempionāts Hokejā 2023
LETA 06:34, 24.05.2023


Latvijas hokeja izlases kapteinis Kaspars Daugaviņš cer, ka karjeras labākais vārtu guvums vēl ir priekšā, pēc pasaules čempionāta apakšgrupu turnīra pēdējās spēles sarunā ar žurnālistiem atzina uzbrucējs.


Foto: LETA

Jau ziņots, ka Latvijas izlase otrdien apakšgrupu turnīra pēdējā spēlē pēc pamatlaika cīnījās neizšķirti ar Šveici un nodrošināja vietu ceturtdaļfinālā. Papildlaikā uzvaras vārtus gūstot Rūdolfam Balceram, latvieši ceļazīmes iegūšanu atzīmēja ar uzvaru 4:3.

Daugaviņš piecas minūtes pirms pamatlaika beigām guva vārtus, panākot neizšķirtu rezultātu, ar ko bija gana vietas nodrošināšanai ceturtdaļfinālā.

"Ceru, ka karjeras labākais vārtu guvums vēl ir priekšā. Ja pirms gada šķita, ka vairs nevelku, tad tagad iemest svarīgus vārtus un pašam tikt ceturtdaļfinālā, kur nekad neesmu spēlējis... Mājās un pie tādām tribīnēm - vēl labākas sajūtas nevar būt," stāstīja Daugaviņš.

Izlases kapteinis neslēpa, ka tika pieļautas arī kļūdas, taču šoreiz ieguldītais darbs spēlējis lielāku lomu, nekā meistarība.

"Viņi vienmēr grib mūs apspēlēt ar ātrumu un meistarību, taču nebija tā, ka viņi mūs rāva gabalos un vazāja zonā daudz minūtes. Bija momenti, bet mēs arī izmantojām viņu vājās puses," teica Daugaviņš.

Ceturtdaļfinālā ceturtdien Rīgā pretī stāsies Zviedrija.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies AAE klubam «Dubai»

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", otrdien ziņo komanda.

Sports Paralimpiešus pie Brīvības pieminekļa sveic vairāki simti atbalstītāju (+FOTO)

Pirmdienas vakarā Latvijas paralimpisko spēļu dalībnieku sveikšanā pie Brīvības pieminekļa piedalījās vairāki simti atbalstītāju, novēroja aģentūra LETA.

Sports Pie Brīvības pieminekļa sveiks Latvijas paralimpiešus

Pirmdienas vakarā pie Brīvības pieminekļa notiks Latvijas paralimpisko spēļu dalībnieku sagaidīšana, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

Sports Parīzē noslēgtas paralimpiskās spēles

Svētdien "Stade de France" stadionā tika noslēgtas Parīzes vasaras paralimpiskās spēles.

Lasiet arī

Sports Latvijas hokejisti zaudē kanādiešiem pasaules čempionātā (VIDEO)

Latvijas vīriešu hokeja izlase, pirmo reizi vēsturē spēlējot pasaules čempionāta pusfinālā, sestdien Tamperē ar rezultātu 2:4 (1:0, 1:1, 0:3) zaudēja Kanādai un meistarsacīkstes noslēgs svētdien ar cīņu par bronzas medaļām.

Kriminālziņas Policija gatava nodrošināt sabiedrisko kārtību protesta akcijas laikā

Valsts policija sadarbībā ar Rīgas pašvaldības policiju ir gatava nodrošināt sabiedrisko kārtību sestdien pilsētas centrā, kur vienlaikus norisināsies protesta akcija un Pasaules hokeja čempionāta pusfināla spēļu tiešraižu publiskā skatīšanās, informēja Valsts policija.

Sports Rīgā plānots organizēt hokeja čempionāta spēļu tiešraižu publisko skatīšanos

Rīgā plānots organizēt Pasaules hokeja čempionāta pusfināla un fināla spēļu tiešraižu publisko skatīšanos.

Sports Vītoliņš: Komanda ir gatava nākamajam solim

Latvijas vīriešu hokeja izlase, pirmo reizi vēsturē sasniedzot pasaules čempionāta pusfinālu, ir gatava sīvai cīņai arī nākamajā mačā, sarunā ar žurnālistiem teica Latvijas valstsvienības galvenais treneris Harijs Vītoliņš.