• Ginta,
  • Gunda,
  • Gunta
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Latvijas izlasei savās mājās jāspēlē fanu nepiepildītā arēnā. Kurš vainīgs?

Teksta izmērs Aa Aa
Sports / Pasaules Čempionāts Hokejā 2023
LETA 12:29, 19.05.2023


Kaut gan pavisam plaši tas pagaidām vēl netiek apspriests, ļaujot Pasaules hokeja čempionātam aizritēt līdz beigām, fanu un citādi piesistīto vidū daudz tiek runāts par to, ka biļešu cenu politika bijusi greiza. Jo kā gan citādi pat uz Latvijas izlases spēlēm, kad čempionāts notiek Rīgā, varētu būt neizpārdota Arēna Rīga?


Foto: LETA

Vēl vairāk - veidojas absurda situācija, kad pie Arēnas pirms spēles biļetes nopērkamas pat trīs un vairāk reizes lētāk nekā kasēs.

Tās, acīmredzot, ir IIHF vajadzībām rezervētās biļetes, kuras pārdod tie saņēmēji, kas paši spēles apmeklēt nevēlas. Vai biļetes tiešām ir daudz par dārgu?

"Uz Latvijas – Šveices pārbaudes spēlēm aprīļa beigās biļetes maksāja desmit eiro. Vai tas ir dārgi? Cilvēki nepirka, arēna nebija izpārdota," izdevumā "Latvijas avīze" atgādina LHF valdes loceklis un IIHF padomes loceklis Viesturs Koziols.

"Uz pasaules čempionāta spēlēm bija akcijas, bet tur kvotas arī nebija izpirktas. No otras puses, organizatoriem ir izmaksu sadaļa, kas, salīdzinot ar pirmo salikto budžetu pirms gada, ir tikai palielinājusies. Pakalpojumu sniedzēji – IT, mārketings, drukāšana, viesnīcas un tā tālāk – visas pozīcijas kļuvušas dārgākas. Ja mēs noteiktu biļešu cenas, piemēram, par 20 procentiem mazākas, tas nenozīmē, ka šīs kompānijas arī samazinātu pakalpojuma cenu, tieši otrādi.

Pagaidīsim čempionāta beigas, šobrīd neteiktu, ka vajadzēja būt lētākām biļetēm un ka esam ļoti kļūdījušies."


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Rallijā Ungārijā bojā iet četri skatītāji

Ungārijā "Esztergom Nyrges" rallijā svētdien, vienai no sacensību automašīnām nobraucot no ceļa un ietriecoties skatītājos, bojā gāja četri cilvēki, kamēr vēl vairāki tika savainoti.

Sports Merzļikins un «Blue Jackets» zaudē cerības iekļūt Stenlija kausa izcīņā

Latvijas vārtsarga Elvja Merzļikina pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets" svētdien zaudēja pat teorētiskas cerības iekļūt Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā.

Sports Graudiņa/Samoilova «Challenge» sērijas turnīrā sasniedz finālu

Latvijas duets Tīna Graudiņa/Anastasija Samoilova svētdien Brazīlijā profesionālās pludmales volejbola tūres (BPT) "Challenge" ranga turnīrā sasniedza finālu.

Sports Karloss Sainss svin uzvaru Austrālijas «Grand Prix»

"Ferrari" pilots Karloss Sainss svētdien izcīnīja pirmo vietu Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta trešajā posmā - Austrālijas "Grand Prix".

Lasiet arī

Sports Graudiņa/Samoilova pasaules čempionātu uzsāk ar uzvaru pār Argentīnas duetu

Latvijas pludmales volejbola duets Tīna Graudiņa/Anastasija Samoilova sestdien Tlaskalā pasaules čempionātu sāka ar uzvaru pār Argentīnas duetu Ana Galjaja/Fernanda Pereira.

Sports Bailsa uzvar PČ daudzcīņā un kļūst par visu laiku godalgotāko vingrotāju

ASV sportiste Simona Bailsa piektdien Antverpenē izcīnīja savu sesto pasaules čempiones titulu vingrošanas daudzcīņā un kļuva par visu laiku godalgām bagātāko vingrotāju.

Sports Japānis Hašimoto PČ vingrošanā nosargā čempiona titulu daudzcīņā

Olimpiskais čempions japānis Daiki Hašimoto ceturtdien Antverpenē pasaules čempionātā vingrošanā atkārtoti kļuva par čempionu daudzcīņā.

Interesanti fakti Rīgā startē pasaules čempionāts spiningošanā no laivām - piedalās 14 valstis!

Šodien Rīgā tiek dots starts pasaules čempionātam spiningošanā no laivām.