• Nameda,
  • Ritvaldis,
  • Visvaldis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


NBA Austrumu konferences finālu ar uzvaru uzsāk Heat (+VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 09:47, 18.05.2023


Ar uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu Austrumu konferences finālu trešdien uzsāka Maiami "Heat", kas viesos ar 123:116 (28:30, 29:36, 46:25, 20:25) pieveica Bostonas "Celtics" vienību.



Ar astoto numuru konferencē izsētā "Heat" arī iepriekšējās divas sērijas uzsāka ar uzvaru viesos.

Mājinieki pēc puslaika bija vadībā ar 66:59, tomēr trešo ceturtdaļu zaudēja ar 25:46, ļaujot "Heat" pārņemt vadību. Maiami komanda šajā mačā realizēja 16 no 31 tālmetiena, kamēr mājinieki - 10 no 29.

Rezultatīvākais "Heat" rindās ar 35 punktiem bija 35 Džimijs Batlers, 20 punktus guva Bams Adebajo, bet pa 15 - Makss Struss, Geibs Vinsents, Kalebs Mārtins un Kails Lorijs.

Mājinieku sastāvā 30 punktus guva Džeisons Teitams, 22 - Džeilens Brauns, bet 19 - Malkolms Brogdons.

"Celtics" šosezon izslēgšanas spēlēs savā laukumā no astoņiem mačiem uzvarējuši vien četros.

Sērijas otrā spēle tur pat Bostonā notiks piektdien.

Jau ziņots, ka Austrumu konferences finālsērijā Denveras "Nuggets" ir vadībā ar 1-0 duelī ar Losandželosas "Lakers" vienību.

Pagājušajā sezonā par NBA čempioni kļuva Goldensteitas "Warriors" vienība, kas finālā ar 4-2 pārspēja Bostonas "Celtics" komandu.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Porziņģis ar favorīti «Celtics» sāk NBA izslēgšanas turnīru

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis un Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) šīs sezonas pamatturnīra uzvarētāja Bostonas "Celtics" svētdien sāks izslēgšanas turnīru, pirmajā kārtā tiekoties ar Maiami "Heat".

Sports TTT Rīga basketbolistes ar graujošu uzvaru kļūst par Latvijas čempionēm (VIDEO)

"TTT Rīga" sestdien Latvijas sieviešu basketbola čempionāta finālsērijas otrajā spēlē izcīnīja graujošu uzvaru un kļuva par Latvijas čempionēm 23.reizi.

Sports Duplantis par centimetru labo sev piederošo pasaules rekordu kārtslēkšanā

Zviedrijas vieglatlēts Armands Duplantis sestdien Ķīnā pirmajā Dimanta līgas posmā laboja sev piederošo pasaules rekordu kārtslēkšanā par vienu centimetru.

Sports Jēkabpils "Lūšu" volejbolisti atgūst Latvijas čempiontitulu

Jēkabpils "Lūši" komanda piektdien nodrošināja Latvijas volejbola čempionāta zelta medaļas, valsts meistarsacīkstēs uzvarot piekto reizi vēsturē.

Lasiet arī

Sports Porziņģim «double-double» kārtējā «Celtics» uzvarā (VIDEO)

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis svētdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā guva 12 punktus un izcīnīja desmit atlēkušās bumbas zem groziem, bet viņa pārstāvētā Bostonas "Celtics" ar 124:107 (30:24, 33:32, 30:29, 31:22) savā laukumā pārspēja Portlendas "Trail Blazers" komandu.

Sports Porziņģis gūst 27 punktus «Celtics» uzvarā pār «Thunder» (VIDEO)

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis trešdien guva 27 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā, kurā viņa pārstāvētā Bostonas "Celtics" komanda izcīnīja uzvaru.

Sabiedrība Porziņģim 20 punkti «Celtics» uzvarā pār Bertāna «Hornets» (VIDEO)

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis pirmdien Šarlotā guva 20 punktus Bostonas "Celtics" uzvarā pār Dāvja Bertāna pārstāvēto Šarlotas "Hornets" Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā.

Sports Porziņģim «double-double» un četri bloķēti metieni «Celtics» uzvarā (VIDEO)

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis sestdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā izcēlās ar 19 punktiem, desmit atlēkušajām bumbām un četriem bloķētiem metieniem, sekmējot Bostonas "Celtics" komandas uzvaru.