• Alfs,
  • Bernadeta,
  • Mintauts
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Nosauktas NBA sezonas simboliskās izlases - iekļauts arī lietuvietis

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 20:55, 11.05.2023


Otro gadu pēc kārtas vienbalsīgi Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) simboliskajā izlasē tika iekļauts Jannis Adetokunbo, kā arī pirmo reizi karjerā pirmajā izlasē vieta atradās arī sezonas vērtīgākajam spēlētājam Džoelam Embīdam.



Saņemot maksimālos 500 punktus, pirmajā izlasē tika iebalsots Milvoki "Bucks" līderis Adetokunbo, kurš aiz sevis atstāja Bostonas "Celtics" uzbrucēja Džeisonu Teitamu ar 484 punktiem un Embīdu, kurš pārstāv Filadelfijas "76ers", ar 474 punktiem.

Vietu pirmajā izlasē izpelnījās arī Oklahomasitijas "Thunder" aizsargs Šejs Žilžess-Aleksandrs (407 punkti) un Dāvja Bertāna komandas biedrs no Dalasas "Mavericks" Luka Dončičs (403 punkti).

Otrajā simboliskajā izlasē iekļauti aizsargi Donovans Mičels (349 punkti) no Klīvlendas "Cavaliers" un Stefens Karijs (188 punkti) no Goldensteitas "Warriors", uzbrucēji Džimijs Batlers (182 punkti) no Maiami "Heat" un Džeilens Brauns (169 punkti) no Bostonas "Celtics", kā arī centra spēlētājs Nikola Jokičs (364 punkti) no Denveras "Nuggets".

Savukārt trešajā simboliskajā izlasē vieta atradās Domantam Sabonim (147 punkti), Deāronam Foksam (144 punkti), Demjenam Lilardam (137 punkti), Džūliusam Rendlam (125 punkti) un Lebronam Džeimsam (81 punkts).


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Latvijas 3x3 basketbola izlase šodien cīnīsies par olimpisko spēļu ceļazīmi

Latvijas 3x3 vīriešu basketbola izlase ar Agni Čavaru, Franci Gustavu Lāci, Nauri Miezi un Zigmāru Raimo ierindā šodien Honkongā pirmā Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pusfinālā tiksies ar Nīderlandi.

Sports Balinskis un «Panthers» papildlaikā pārspēj Girgensona «Sabres»

Latvijas aizsarga Uvja Balinska pārstāvētā Floridas "Panthers" sestdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā tika pie panākuma papildlaikā, kamēr citā spēlē uzvaru svinēja arī Teodora Bļugera un Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras "Canucks".

Sports Latvijas 3x3 basketbola izlase ieņem pirmo vietu grupā (VIDEO)

Latvijas 3x3 vīriešu basketbola izlase ar Agni Čavaru, Franci Gustavu Lāci, Nauri Miezi un Zigmāru Raimo sastāvā sestdien Honkongā pirmajā Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā izcīnīja pirmo vietu grupā un iekļuva pusfinālā.

Sports Basketbola entuziasts Elbakjans sastrīdējās ar Rīgas aktīvistiem (+VIDEO)

"Grīziņkalna apkaimes biedrībā ir nevis tūkstošiem, bet aptuveni 140 biedri".

Lasiet arī

Sports TTT Rīga basketbolistes kļūst par Baltijas čempionēm

"TTT Rīga" sestdien Palangā kļuva par "BioSil" Baltijas Sieviešu basketbola līgas (WBBL) čempionēm.

Sports Bertāns gūst piecus punktus «Hornets» uzvarā

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns trešdien guva piecus punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, kurā viņa pārstāvētā Šarlotas "Hornets" komanda izcīnīja uzvaru.

Sports Porziņģis gūst 17 punktus «Celtics» zaudējumā (VIDEO)

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis pirmdien guva 17 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā, kurā viņa pārstāvētā Bostonas "Celtics" komanda piedzīvoja zaudējumu.

Sports NBA piešķir diskvalifikācijas spēlētājiem par mēģinājumu uzsākt kautiņu (VIDEO)

Nacionālās basketbola asociācija (NBA) Jūtas "Jazz" aizsargam Krisam Dannam un Hjūstonas "Rockets" pārstāvim Džabari Smitam par mēģinājumu uzsākt kautiņu piešķīra attiecīgi divu un vienas spēles diskvalifikāciju.