• Nameda,
  • Ritvaldis,
  • Visvaldis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Bertāns un Pasečņiks kopā gūst 17 punktus neveiksmē pret Šteinbergu

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 02:36, 19.03.2023


Latvijas basketbolisti Dairis Bertāns un Anžejs Pasečņiks sestdien Spānijas augstākās līgas (ACB) spēlē guva attiecīgi astoņus un deviņus punktus, taču tas neglāba Seviljas "Real Betis" no zaudējuma pret Manrezas "Baxi", kuras rindās spēlē Mārcis Šteinbergs.



"Real Betis" viesos ar rezultātu 84:91 (17:19, 19:29, 33:26, 15:17) atzina Manrezas komandas pārākumu.

Pasečņiks laukumā bija 24 minūtes un 31 sekundi, kuru laikā grozā meta trīs no astoņiem divu punktu metieniem un trīs no pieciem soda metieniem. Viņš arī tika pie četrām atlēkušajām bumbām, vienas rezultatīvas piespēles, vienas pārtvertas bumbas, divām kļūdām, trīs piezīmēm, pieciem izprovocētiem sodiem un noslēdza maču ar efektivitātes koeficientu astoņi un +/- rādītāju nulle.

Bertāns spēlēja 29 minūtes un desmit sekundes un realizēja vienu divu punktu metienu un divus no septiņiem tālmetieniem, kā arī atzīmējās statistikā ar divām pārtvertām piespēlēm, četrām piezīmēm, tika pie +/- rādītāja -3 un efektivitātes koeficienta viens.

Savukārt pretinieku rindās Šteinbergs laukumā pavadītajās 19 minūtēs un 46 sekundēs punktus neguva, bet izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas, pieļāva vienu kļūdu, nopelnīja četras piezīmes, izprovocēja vienu pretinieku sodu, sakrāja +/- rādītāju -9 un noslēdza maču ar efektivitātes koeficientu divi.

Uzvarētāju panākumu sekmēja Džeriks Hārdings, kurš guva 41 punktu, kamēr Seviljas vienībā ar 17 punktiem izcēlās Džošs Grejs.

"Baxi" ar piecām uzvarām un 17 neveiksmēm turnīra tabulā ieņem 15.vietu, bet "Real Betis" ar bilanci 5-18 atrodas par vienu pozīciju zemāk 18 komandu konkurencē.

Iepriekšējā sezonā par Spānijas čempionu kļuva Madrides "Real", kas sērijā ar 3-1 pieveica "Barcelona".


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports TTT Rīga basketbolistes ar graujošu uzvaru kļūst par Latvijas čempionēm (VIDEO)

"TTT Rīga" sestdien Latvijas sieviešu basketbola čempionāta finālsērijas otrajā spēlē izcīnīja graujošu uzvaru un kļuva par Latvijas čempionēm 23.reizi.

Sports Duplantis par centimetru labo sev piederošo pasaules rekordu kārtslēkšanā

Zviedrijas vieglatlēts Armands Duplantis sestdien Ķīnā pirmajā Dimanta līgas posmā laboja sev piederošo pasaules rekordu kārtslēkšanā par vienu centimetru.

Sports Jēkabpils "Lūšu" volejbolisti atgūst Latvijas čempiontitulu

Jēkabpils "Lūši" komanda piektdien nodrošināja Latvijas volejbola čempionāta zelta medaļas, valsts meistarsacīkstēs uzvarot piekto reizi vēsturē.

Sports TTT Rīga un RSU basketbolistes sāk cīņu par Latvijas čempiontitulu

"TTT Rīga" un "Rīgas Stradiņa universitātes" (RSU) basketbolistes šodien uzsāks ciņu par Latvijas sieviešu basketbola čempionāta zelta godalgām.

Lasiet arī

Sports Bertāns gūst 13 punktus «Hornets» zaudējumā «Mavericks» basketbolistiem (VIDEO)

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns otrdien guva 13 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, kurā viņa pārstāvētā Šarlotas "Hornets" komanda piedzīvoja zaudējumu.

Sabiedrība Porziņģim 20 punkti «Celtics» uzvarā pār Bertāna «Hornets» (VIDEO)

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis pirmdien Šarlotā guva 20 punktus Bostonas "Celtics" uzvarā pār Dāvja Bertāna pārstāvēto Šarlotas "Hornets" Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā.

Sports TTT Rīga basketbolistes kļūst par Baltijas čempionēm

"TTT Rīga" sestdien Palangā kļuva par "BioSil" Baltijas Sieviešu basketbola līgas (WBBL) čempionēm.

Sports Bertāns gūst piecus punktus «Hornets» uzvarā

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns trešdien guva piecus punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, kurā viņa pārstāvētā Šarlotas "Hornets" komanda izcīnīja uzvaru.