• Alīna,
  • Rūsiņš,
  • Sandris
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Bļugera "Penguins" vēlreiz zaudē "Islanders"

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 08:42, 21.02.2023


Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" komanda pirmdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā piekāpās Ņujorkas "Islanders" vienībai, kurai zaudēja arī pirms četrām dienām.



Ja pirms četrām dienām "Penguins" izbraukumā nenoturēja divu vārtu pārsvaru un zaudēja ar rezultātu 4:5 (1:1, 3:2, 0:2), tad šoreiz savā laukumā Pitsburgas komanda divas reizes bija vadībā, tomēr trešajā periodā ielaida trīs vārtus un piekāpās ar 2:4 (1:0, 1:1, 0:3).

Bļugers uz ledus bija vien deviņas minūtes un 30 sekundes, no kurām divas minūtes un 40 sekundes spēlēja mazākumā, bet minūti un 11 sekundes - vairākumā. Latviešu uzbrucējs pa pretinieku vārtiem izpildīja piecus metienus, bloķēja divas pretinieku mestās ripas, pielietoja vienu spēka paņēmienu, uzvarēja divos no deviņiem iemetieniem un noslēdza maču ar negatīvu lietderības koeficientu -2.

Mača septītajā minūtē Džeiks Gencels izvirzīja vadībā mājiniekus, bet otrā perioda sestajā minūtē Broks Nelsons panāca 1:1. Trešdaļas 13.minūtē Džeisons Zakers vairākumā atguva vadību "Penguins", panākot 2:1, bet vēl dažas minūtes vēlāk izcēlās masveida kautiņš un uz noraidīto spēlētāju soliņa devās pa pieciem spēlētājiem no katras komandas.

Trešajā perioda vidū Bo Horvats un Anders Lī minūtes un 41 sekundes laikā guva divus vārtus, panākot 3:2 "Islanders" labā, bet 25 sekundes pirms spēles beigām Nelsons raidīja ripu tukšos mājinieku vārtos, nodrošinot beigu rezultātu 4:2 viesu labā.

"Penguins" vārtus sargāja Tristans Džerijs, kurš tika galā ar 28 pretinieku metieniem, kamēr otrā laukuma galā Iļja Sorokins atvairīja 44 no 46 ripām.

"Penguins" šis bija jau trešais zaudējums pēc kārtas.

Pitsburgas vienība ar 63 punktiem 56 aizvadītās spēlēs Austrumu konferences turnīra tabulā noslīdējusi uz devīto vietu, bet "Islanders" ar 65 punktiem 60 mačos pakāpās uz septīto pozīciju.

Bļugera pārstāvētā komanda nākamo maču aizvadīs ceturtdien, kad savā laukumā uzņems Edmontonas "Oilers" hokejistus.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Mediji: Klārka parakstīs astoņu gadu vienošanos ar Nike

Sieviešu nacionālās basketbola asociācijas (WNBA) draftā ar pirmo numuru izvēlētā Keitlina Klārka tuvākajā laikā parakstīs ievērojamu vienošanos ar sporta zīmolu "Nike", informē Ziemeļamerikas mediji.

Sports Akcijā aicinās iedzīvotājus lifta vietā izmantot kāpnes

Lai atgādinātu par fizisko aktivitāšu nozīmīgumu ikdienā, šodien norisinās akcija "Diena bez lifta 2024", aģentūru LETA informēja Latvijas Tautas sporta asociācija.

Sports Bļugers palīdz «Canucks» uzsākt Stenlija kausa izcīņu ar uzvaru (VIDEO)

Ar rezultatīvu piespēli svētdien Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas pirmajā mačā izcēlās latviešu uzbrucējs Teodors Bļugers, palīdzot Vankūveras "Canucks" izcīnīt uzvaru pār Nešvilas "Predators".

Sports Ostapenko WTA rangā saglabā desmito pozīciju

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko jaunajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) rangā saglabā desmito vietu, bet Darja Semeņistaja palikusi 113.vietā.

Lasiet arī

Sports «Canucks» galvenais treneris pēc uzvaras slavē Latvijas vārtsargu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras "Canucks" galvenais treneris Riks Tokets trešdien pēc uzvarētā mača paslavēja Latvijas vārtsargu Artūru Šilovu.

Sports «Canucks» Šilova sezonas pirmajā NHL spēlē uzvar «Ducks»

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs svētdien aizvadīja savu pirmo Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēli šajā sezonā, viņa un uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētajai Vankūveras "Canucks" komandai izcīnot uzvaru.

Sports Merļikins atvaira 30 metienus «Blue Jackets» uzvarā pār «Penguins»

Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins sestdien atvairīja 30 metienus Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē un palīdzēja Kolumbusas "Blue Jackets" komandai izcīnīt uzvaru.

Sports Bļugeram rezultatīva piespēle NHL spēlē (VIDEO)

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien rezultatīvi piespēlēja viņa un Artūra Šilova pārstāvētās Vankūveras "Canucks" zaudējumā savā laukumā Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā.