• Bārbala,
  • Līksma
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Mančestras City draud izslēgšana no Anglijas premjerlīgas

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
VS.LV 12:33, 07.02.2023


Anglijas futbola premjerlīgas vienība Mančestras "City" par vairāku finanšu noteikumu pārkāpšanu varētu zaudēt ne tikai izcīnītos punktus, bet arī vietu turnīrā, ja pirmdien izvirzītās apsūdzības tiks atzītas par patiesām.



"City" pārkāpumi saistās ar neprecīzas finansiālās informācijas sniegšanu, paziņojumu iesniegšanu par trenera un spēlētāju algām saskaņā ar viņu līgumiem, kā arī UEFA izvirzīto finanšu noteikumu neievērošanu.

Premjerlīgas paziņojumā arī norādīts, ka Mančestras klubs vairākus noteikumus pārkāpis jau kopš 2018.gada decembra. Ja pret klubu izvirzītās apsūdzības par vairāk nekā 100 noteikumu pārkāpumiem izrādīsies patiesas, tad vienībai var draudēt ne tikai kopvērtējuma punktu atņemšana, bet arī izslēgšana no turnīra.

Savukārt "City" par apsūdzībām pauda pārsteigumu un nāca klajā ar paziņojumu, ka kluba rīcībā ir pierādījumi, kas apstiprinātu to, ka komanda nav pārkāpusi nekādus noteikumus, kas pieprasītu tik bargu sodu.

Mančestras vienība jau iepriekš 2020.gadā saņēma pārkāpa UEFA finansiālās "Fair Play" noteikumus, par ko tika sodīta ar divu gadu diskvalifikāciju no Vecā kontinenta klubu turnīriem un naudas sodu 30 miljonu eiro apmērā, taču pēc iesniegtās apelācijas Sporta arbitrāžas tiesā (CAS) diskvalifikācija tika atcelta un naudas sods tika samazināts līdz desmit miljoniem eiro.

"City" kopš 2011.gada Anglijas premjerlīgā triumfējusi sešas reizes un šobrīd turnīra tabulā ar 45 punktiem 21 mačā atrodas otrajā vietā.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Latvijas hokejistu pārstāvētās komandas sāk Stenlija kausa izcīņu

Svētdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās spēles aizvadīs aizsarga Uvja Balinska pārstāvētā Floridas "Panthers" un uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras "Canucks".

Sports Porziņģis ar favorīti «Celtics» sāk NBA izslēgšanas turnīru

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis un Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) šīs sezonas pamatturnīra uzvarētāja Bostonas "Celtics" svētdien sāks izslēgšanas turnīru, pirmajā kārtā tiekoties ar Maiami "Heat".

Sports TTT Rīga basketbolistes ar graujošu uzvaru kļūst par Latvijas čempionēm (VIDEO)

"TTT Rīga" sestdien Latvijas sieviešu basketbola čempionāta finālsērijas otrajā spēlē izcīnīja graujošu uzvaru un kļuva par Latvijas čempionēm 23.reizi.

Sports Duplantis par centimetru labo sev piederošo pasaules rekordu kārtslēkšanā

Zviedrijas vieglatlēts Armands Duplantis sestdien Ķīnā pirmajā Dimanta līgas posmā laboja sev piederošo pasaules rekordu kārtslēkšanā par vienu centimetru.

Lasiet arī

Sports Ņūkāslas "United" futbolisti pēc 47 gadu pārtraukuma iekļūst Līgas kausa finālā

Anglijas Līgas (EFL) kausa izcīņas finālā otrdien pēc 47 gadu pārtraukuma iekļuva Ņūkāslas "United" futbolisti, kuri divu spēļu summā pusfinālā pārspēja "Southampton" vienību.

Pasaule Anglija ievieš totālu lokdaunu uz 6 nedēļām: slēgts tiek faktiski pilnīgi viss

Anglijas 56 miljoniem iedzīvotāju tiek noteikta jauna Covid-19 karantīna uz sešām nedēļām, kas ietver mājsēdi un skolu slēgšanu, pirmdien paziņoja Lielbritānijas premjerministrs Boriss Džonsons.

Sports «Atletico» nosargā panākumu pirmajā Čempionu līgas ceturtdaļfināla cīņā

Madrides "Atletico" trešdien UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla pirmajā spēlē izcīnīja uzvaru.

Sports «Barcelona» futbolisti Čempionu līgas ceturtdaļfinālu sāk ar uzvaru

"Barcelona" trešdien UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla pirmajā mačā nenosargāja pirmajā puslaikā gūto pārsvaru, taču turpinājumā atspēlējās un tika pie uzvaras.