• Agija,
  • Aldonis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Šifrina kļūst par Pasaules kausa visu laiku titulētāko kalnu slēpotāju

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
VS.LV 17:05, 24.01.2023


ASV sportista Mikaēla Šifrina otrdien kļuva par Pasaules kausā uzvarām bagātāko kalnu slēpotāju sieviešu konkurencē.



27 gadus vecā amerikāniete otrdien Itālijā izcīnīja uzvaru Pasaules kausa sacensībās milzu slalomā un svinēja 83.uzvaru karjerā, kas ir par vienu vairāk nekā viņas tautietei Lindsijai Vonai. Absolūtajam rekordistam, leģendārajam zviedram Ingemāram Stēnmarkam ir par trīs uzvarām vairāk.

Pēc pirmā brauciena Šifrina vicelīderi Laru Gutu-Behrami no Šveices apsteidza par 0,13 sekundes, bet trešās pozīcijas turētājai, mājiniecei Federikai Brinjonei bija priekšā 0,27 sekundes. Šifrinas pēdējo gadu sīvākā sāncense Petra Vlhova no Slovākijas zaudēja 1,01 sekundi.

Šifrina bija nepārspēta arī otrajā braucienā, Gutu-Behrami pārspējot par 0,45 sekundēm. Vēl gandrīz sekundi jeb 0,98 sekundes zaudēja Brinjone, kamēr Vlhova samierinājās ar ceturto vietu 0,22 sekundes aiz pirmā trijnieka.

Pirmo trasi veidoja Šifrinas treneris Maiks Dejs, bet otro - Vlhovas treneris Mauro Pini.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports NBA piešķir diskvalifikācijas spēlētājiem par mēģinājumu uzsākt kautiņu (VIDEO)

Nacionālās basketbola asociācija (NBA) Jūtas "Jazz" aizsargam Krisam Dannam un Hjūstonas "Rockets" pārstāvim Džabari Smitam par mēģinājumu uzsākt kautiņu piešķīra attiecīgi divu un vienas spēles diskvalifikāciju.

Sports Rallijā Ungārijā bojā iet četri skatītāji

Ungārijā "Esztergom Nyrges" rallijā svētdien, vienai no sacensību automašīnām nobraucot no ceļa un ietriecoties skatītājos, bojā gāja četri cilvēki, kamēr vēl vairāki tika savainoti.

Sports Merzļikins un «Blue Jackets» zaudē cerības iekļūt Stenlija kausa izcīņā

Latvijas vārtsarga Elvja Merzļikina pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets" svētdien zaudēja pat teorētiskas cerības iekļūt Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā.

Sports Graudiņa/Samoilova «Challenge» sērijas turnīrā sasniedz finālu

Latvijas duets Tīna Graudiņa/Anastasija Samoilova svētdien Brazīlijā profesionālās pludmales volejbola tūres (BPT) "Challenge" ranga turnīrā sasniedza finālu.

Lasiet arī