• Ginters,
  • Guntra,
  • Marianna
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Bertānam tālmetiens un labākā lietderība Mavericks zaudējumā Clippers (+VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 07:37, 23.01.2023


Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns svētdien realizēja vienu tālmetienu un iekrāja labāko +/- rādītāju Dalasas "Mavericks" komandā, taču viņa pārstāvētā vienība piedzīvoja zaudējumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē.



"Mavericks" savā laukumā ar rezultātu 98:112 (20:22, 34:27, 25:30, 17:31) zaudēja Losandželosas "Clippers" komandai.

Bertāns laukumā pavadīja sešas minūtes un 41 sekundi, šajā laikā izpildot vienu precīzu tālmetienu, izcīnot divas atlēkušās bumbas, atdodot divas rezultatīvas piespēles un iekrājot vienu piezīmi. "Mavericks" ar Bertānu laukumā iemeta par desmit punktiem vairāk nekā ielaida, kas bija labākais rādītājs komandā.

Bertāns spēlē iesaistījās otrās ceturtdaļas sākumā un pēc nepilnām piecām minūtēm izpildīja savu pirmo metienu, ar precīzu tālmetienu panākot 34:32. Puslaika pārtraukumā dalasieši devās ar 54:49 savā labā, Bertānam spēlējot pirmo pusi no otrā ceturkšņa. Otro reizi spēlē latvietis laukumā devās trešās ceturtdaļas beigās, kad norisinājās cīņa par vadību spēlē, taču nākamo ceturksni viņš atkal pavadīja uz rezervistu soliņa.

"Mavericks" no zaudējuma neglāba Lukas Dončiča 29 punkti un desmit atlēkušās bumbas, Tima Hārdeveja juniora 22 punkti un astoņas bumbas zem groziem un Spensera Dinvidija gūtais 21 punkts. "Clippers" komandā 30 punktus guva un deviņas bumbas zem groziem izcīnīja Kavai Lenards, 21 punktu pievienoja Pols Džordžs un 19 punktus guva Normens Pauels.

Dalasas komanda ar 25 uzvarām 48 spēlēs ieņem piekto vietu Rietumu konferencē, bet "Clippers" ar tikpat uzvarām 49 mačos ir pozīciju zemāk.

Nākamajā spēlē "Mavericks" otrdien savā laukumā uzņems Vašingtonas "Wizards", bet, tāpat kā sezonas pirmajā savstarpējā cīņā, arī šajā mačā, visticamāk, izpaliks abu latviešu tikšanās, jo potītes savainojumā iedzīvojies viens no pretinieku līderiem Kristaps Porziņģis.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Latvijas futbolistiem uzvara UEFA Nāciju līgas spēlē

Latvijas vīriešu futbola izlase otrdien Rīgā izcīnīja uzvaru UEFA Nāciju līgas C divīzijas otrajā mačā.

Sports Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies AAE klubam «Dubai»

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", otrdien ziņo komanda.

Sports Paralimpiešus pie Brīvības pieminekļa sveic vairāki simti atbalstītāju (+FOTO)

Pirmdienas vakarā Latvijas paralimpisko spēļu dalībnieku sveikšanā pie Brīvības pieminekļa piedalījās vairāki simti atbalstītāju, novēroja aģentūra LETA.

Sports Pie Brīvības pieminekļa sveiks Latvijas paralimpiešus

Pirmdienas vakarā pie Brīvības pieminekļa notiks Latvijas paralimpisko spēļu dalībnieku sagaidīšana, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

Lasiet arī

Veselība Abu Meri vēlas pamata vakcīnas noteikt par obligātām

Latvijā būtu nepieciešams stingrāk ierobežot par vakcināciju izplatīto dezinformāciju, šodien preses konferencē pēc Imunizācijas valsts padomes sēdes pauda veselības ministrs Hosams Abu Meri (JV).

Ekonomika LVM ražošanas kompleksu eksperti atzinīgi novērtēja (+VIDEO)

No koka būvētās ēkas gadu desmitiem sevī droši noglabā klimatam nevēlamo CO2.

Sabiedrība Piektdien Latvijā gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +18..+23 grādiem

Piektdien naktī un no rīta daudzviet Latvijā veidosies migla un apmāksies debesis, prognozē sinoptiķi.

Ekonomika RB Rail: Rail Baltica pamattrases izbūvi varētu sākt līdz šī gada beigām

Latvijā turpinās sagatavošanās darbi, lai līdz šī gada beigām sāktu dzelzceļa projekta "Rail Baltica" pamattrases izbūvi dienvidu posmā, informē AS "RB Rail" pārstāvji.