• Muntis,
  • Verners
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Neticami strauji augusi Porziņģa vērtība spēlētāju tirgū. Lūk, kāds rezultāts!

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
sportazinas.com 12:53, 20.12.2022


Ziemeļamerikas medija “HoopsHype” vērtējumā par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vērtīgākajiem spēlētājiem maiņas darījumu gadījumā (“Trade Value Rankings”) strauji augusi Vašingtonas “Wizards” basketbolista Kristaps Porziņģa vērtība, vēsta portāls sportazinas.com.


Foto: AP-LETA-Scanpix

Medija rangā Porziņģis piedzīvojis 27 vietu kāpumu un ierindojies 54. pozīcijā. Ranga veidošanā tiek ņemti vērā tādi faktori kā spēlētāja talants, sniegums, vecums, pieejamība, pašreizējais līgums, kāds varētu izskatīties nākamais kontrakts, kā arī spēlētāju trūkums un pieprasījums attiecīgajā pozīcijā laukumā.

Šis latviešu basketbolistam ir trešais gads 158 miljonu līgumā, kuru viņš parakstīja 2019. gadā – viņa pašreizējā kontraktā ir palikuši divi gadi par nepilniem 70 miljoniem. “Porziņģis ir veiksmīgi iesācis sezonu, neskatoties uz to, ka viņa statistikas rādītāji ir vairāk vai mazāk tādi paši kā iepriekšējos gados. Viņš neapšaubāmi ir bijis “Wizards” spēlētājs ar vislielāko ietekmi, jo viņš spēj “paplašināt” uzbrukumu un aizsardzībā viņš soda laukumā visiem traucē,” medija vērtējumā raksturots latvietis.
Kā vērtīgākais spēlētājs, ņemot vērā visos iepriekš minētos faktorus, atzīts Dalasas “Mavericks” zvaigzne Luka Dončičs, aiz kura seko Jannis Adetokunbo no Milvoki “Bucks”, kā arī Bostonas “Celtics” spēlētājs Džeisons Teitums.

Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Latvijas futbolistiem uzvara UEFA Nāciju līgas spēlē

Latvijas vīriešu futbola izlase otrdien Rīgā izcīnīja uzvaru UEFA Nāciju līgas C divīzijas otrajā mačā.

Sports Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies AAE klubam «Dubai»

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", otrdien ziņo komanda.

Sports Paralimpiešus pie Brīvības pieminekļa sveic vairāki simti atbalstītāju (+FOTO)

Pirmdienas vakarā Latvijas paralimpisko spēļu dalībnieku sveikšanā pie Brīvības pieminekļa piedalījās vairāki simti atbalstītāju, novēroja aģentūra LETA.

Sports Pie Brīvības pieminekļa sveiks Latvijas paralimpiešus

Pirmdienas vakarā pie Brīvības pieminekļa notiks Latvijas paralimpisko spēļu dalībnieku sagaidīšana, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

Lasiet arī

Sabiedrība Rīgā norit darbs pie vairāku veloinfrastruktūras projektu izstrādes

Rīgā norit darbs pie vairāku veloinfrastruktūras projektu izstrādes, ceturtdien izskanēja vebinārā "Rīga ripo".

Ekonomika Būvniekiem jārēķinās, ka Rīgā 80% teritoriju ir dažādi apgrūtinājumi (+VIDEO)

Vērtības transformējas, kā to šobrīd lieliski var vērot Latgales priekšpilsētā.

Sabiedrība Valdība šodien atbalstīja izmaiņas darbaspēka nodokļos

Valdība ceturtdien atbalstīja izmaiņas darbaspēka nodokļos, kuras paredz iedzīvotāju ienākuma nodokļa (IIN) likmes, minimālās algas un neapliekamā minimuma paaugstināšanu, kompensējot to ar akcīzes nodokļa un dažu citu nodokļu paaugstināšanu.

Ekonomika VNĪ nav izdevies izsolīt Maskavas namu

VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ) pirmajā izsolē par Maskavas kultūras un biznesa centru Rīgā, Marijas ielā 7, kas plašāk pazīstama kā Maskavas nams, nav izdevies piesaistīt potenciālo investoru interesi.