• Muntis,
  • Verners
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Rīgas 3x3 basketbolisti uzvar Pasaules tūres finālposma pirmajā spēlē

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 18:45, 10.12.2022


"Rīgas" 3x3 basketbola komanda, kuras sastāvā ir olimpiskie čempioni Edgars Krūmiņš, Kārlis Pauls Lasmanis, Nauris Miezis un Agnis Čavars, sestdien Abū Dabī izcīnīja uzvaru Pasaules tūres finālposma pirmajā mačā.


Foto: basket.lv

"Rīga", kas izsēta ar ceturto numuru, D apakšgrupas pirmajā mačā ar rezultātu 21:16 uzvarēja Nīderlandes vienību "Utrecht" (12.).

Plkst.18.45 būs mačs ar "Amsterdam" (5.) 3x3 basketbolistiem. Finālposmu tiešraidē translē Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) "YouTube" kanāls.

Ar Amsterdamas komandu latviešiem izvērtās spraiga cīņa oktobra sākumā notikušā Sebu "Masters" turnīra pusfinālā, kurā "Rīga" bija pārākā ar 21:18. Savukārt Utrehtas komanda pirms mēneša ar 21:6 tika sagrauta Rijādas "Masters" sacensību apakšgrupā.

Novembra nogalē Latvijas kvartets piedzīvoja zaudējumu Honkongas "Masters" turnīra ceturtdaļfinālā, neturpinot sēriju, kurā tas izcīnīja 27 uzvaras pēc kārtas.

Apakšgrupu pirmo divu vietu ieguvēji iekļūs izslēgšanas turnīrā, kas norisināsies svētdien. Uzvarētāji saņems 60 000 ASV dolāru lielu naudas prēmiju.

Iepriekšējā sezonā Džidā notikušajā finālposmā "Rīga" apstājās ceturtdaļfinālā, bet par čempioniem kļuva "Liman" 3x3 basketbolisti. Gadu iepriekš latvieši turpat Džidā kļuva par Pasaules tūres finālposma uzvarētājiem.

"Rīga", spēlējot ar visiem četriem olimpiskajiem čempioniem sastāvā, rudenī uzvarēja "Masters" turnīros Monreālā, Sebu un Rijādā, kā ari "Challenger" sacensībās Dienvidāfrikas Republikā un "Super Quest" turnīrā Saūda Arābijā.

Vasarā, kad Lasmanis spēlēja ASV profesionālajā strītbola līgā "Big3" un Krūmiņš ārstēja traumu, komanda spēlēja dažādos sastāvos.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Latvijas futbolistiem uzvara UEFA Nāciju līgas spēlē

Latvijas vīriešu futbola izlase otrdien Rīgā izcīnīja uzvaru UEFA Nāciju līgas C divīzijas otrajā mačā.

Sports Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies AAE klubam «Dubai»

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", otrdien ziņo komanda.

Sports Paralimpiešus pie Brīvības pieminekļa sveic vairāki simti atbalstītāju (+FOTO)

Pirmdienas vakarā Latvijas paralimpisko spēļu dalībnieku sveikšanā pie Brīvības pieminekļa piedalījās vairāki simti atbalstītāju, novēroja aģentūra LETA.

Sports Pie Brīvības pieminekļa sveiks Latvijas paralimpiešus

Pirmdienas vakarā pie Brīvības pieminekļa notiks Latvijas paralimpisko spēļu dalībnieku sagaidīšana, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

Lasiet arī

Sabiedrība Noraida priekšlikumu kandidātu sarakstus iesniegt būtiski agrāk pirms vēlēšanām

Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijas deputāti šodien noraidīja Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) priekšlikumu partiju deputātu kandidātu sarakstus prasīt iesniegt ne vēlāk kā 120 dienas jeb četrus mēnešus pirms vēlēšanām.

Sabiedrība VDD komentē «TikTok» un «Telegram» iespējamu bloķēšanu Latvijā

Lēmumam par sociālo tīklu "TikTok" un "Telegram" iespējamu bloķēšanu ir jābūt politiskam, turklāt, lai šāds risinājums būtu efektīvs, par ierobežošanu būtu jāvienojas vismaz visām trim Baltijas valstīm, šādu vērtējumu vēstulē Saeimai paudis Valsts drošības dienests (VDD).

Sabiedrība Uz vienotā Sabiedriskā medija valdes locekļu amatiem izvirzīts 21 kandidāts

Sabiedrisko elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (SEPLP) izsludinātajā konkursā uz pieciem topošās VSIA "Latvijas Sabiedriskais medijs" (LSM) valdes locekļu amatiem otrajai kārtai izvirzīts 21 pretendents.

Sabiedrība Galīgajā lasījumā skatīs grozījumus valsts valodas stiprināšanai darba tirgū

Plānots, ka ar grozījumiem tiks aizstāvētas darbinieku tiesības, veicot darba pienākumus, izmantot valsts valodu un netikt diskriminētiem ar nepamatotām prasībām pēc svešvalodas zināšanām.