• Mirta,
  • Ziedīte
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Timma: Lepns, jo kopš 15 gadu vecuma esmu pārstāvējis šo valsti

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
sportazinas.com 15:11, 15.11.2022


Latvijas izlases basketbolists Jānis Timma sarunā ar “Sporta Studiju” sniedzis savu komentāru pēc izcīnītās uzvaras 2023. gada Pasaules kausa kvalifikācijā pret Lielbritāniju.


Foto: LETA

Jau vēstīts, ka Latvijas izlase vakar “Arēnā Rīga” 2023. gada FIBA Pasaules kausa kvalifikācijas spēlē ar rezultātu 79:63 pieveica Lielbritāniju, oficiālos mačos izcīnot devīto uzvaru pēc kārtas. Timma šajā mačā izcēlās ar 10 gūtajiem punktiem.

“Sajūtu lepnumu, neatkarīgi no tā, vai esmu komandas sastāvā,” atzina Timma. “Tā ir Latvijas izlase. Kopš 15 gadu vecuma esmu pārstāvējis šo valsti. Ja neesmu bijis uz pāris spēlēm, tad tas nenozīmē, ka neatbalstu un nejūtu emocijas pret valstsvienību. Viennozīmīgi, ka ir forši spēlēt mājās un pie pilnām tribīnēm. Arī uzvarēt vienmēr ir patīkami.”

“Teikšu godīgi, ka šodien bija grūtāk, jo mēs savu līdzjutēju priekšā gribējām nospēlēt labi,” izteicās basketbolists. “Kaut vai šī spēle neko īsti nemaina, bet tāpat mēs gribam būt pirmajā vietā grupā. Varbūt tāpēc bija kritumi un kāpumi. Bija 20 punktu pārsvars un tad atslābinājāmies, bet uzvara ir uzvara un ar to arī apsveicu visus.”

Timma pagaidām nav neviena kluba paspārnē un Pasaules kausa kvalifikācijas ciklā izlases kandidātos tika iekļauts pirmo reizi. Iepriekšējās sezonas otrajā pusē latviešu uzbrucējs pārstāvēja Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) G līgas komandu Leiklendas “Magic”, bet vasarā spēlēja “The Basketball Tournament” (TBT) sacensībās un Maiami Profesionāļu līgā.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Dončičs noslēdz NBA regulāro čempionātu kā rezultatīvākais spēlētājs

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta rezultatīvāko spēlētāju ar vidēji mačā gūtiem 33,9 punktiem kļuvis Dalasas "Mavericks" spēlētājs Luka Dončičs.

Sports Par pasaules čempionēm hokejā sievietēm kļuva Kanādas valstsvienība (VIDEO)

Par pasaules čempionēm hokejā sievietēm svētdien kļuva Kanādas valstsvienība, kas elites divīzijas turnīra finālā papildlaikā ar 6:5 (1:1, 2:2, 2:2, 1:0) pārspēja mājinieci ASV komandu.

Sports Porziņģis nespēlēs NBA pamatturnīra pēdējā mačā

Latvijas basketbolistam Kristapam Porziņgim svētdien Bostonas "Celtics" pēdējā Nacionālās baskebola asociācijas (NBA) pamatturnīra mačā tik dota atpūta un viņš laukumā nedosies.

Sports Latvijas 3x3 basketbola izlase šodien cīnīsies par olimpisko spēļu ceļazīmi

Latvijas 3x3 vīriešu basketbola izlase ar Agni Čavaru, Franci Gustavu Lāci, Nauri Miezi un Zigmāru Raimo ierindā šodien Honkongā pirmā Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pusfinālā tiksies ar Nīderlandi.

Lasiet arī

Kultūra Nākamnedēļ tiks atklāts Kurzemes lielākais mūzikas festivāls (+VIDEO)

Tiks atskaņoti skaņdarbi, kas tiks telpiskoti ap klausītājiem izvietotā 8 skaļruņu akustiskā sistēmā.

Ekonomika «Liepājas enerģijas» apgrozījums gada laikā pieauga par 330 000 eiro (+VIDEO)

Tika atklāta uzņēmuma jaunākā 4 MW šķeldas katlumāja.

Sports Jēkabpils "Lūšu" volejbolisti atgūst Latvijas čempiontitulu

Jēkabpils "Lūši" komanda piektdien nodrošināja Latvijas volejbola čempionāta zelta medaļas, valsts meistarsacīkstēs uzvarot piekto reizi vēsturē.

Kriminālziņas Vīrieti aiztur par 9000 eiro zādzību no spēļu zāles seifa

Valsts policija Rīgā aizturējusi kādu vīrieti par 9000 eiro zādzību no spēļu zāles seifa, informēja policija.