• Asja,
  • Asnate,
  • Dāgs,
  • Dārgs
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Indrašis runā par Spartak: Biju bez līguma, bet tas mani neattaisno

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
sportazinas.com 12:30, 15.11.2022


Latvijas hokejists Miks Indrašis portāla “Tvnet.lv” veidotajā radījumā “Hokeja anatomija ar Jēkabu Rēdlihu” no savas pozīcijas izstāstījis aizvadītās vasaras notikumus saistībā ar Krievijas komandu Maskavas “Spartak”.


Foto: LETA

Jūnija beigās par līguma noslēgšanu ar Indraši paziņoja “Spartak”, kas latviešu hokejista gadījumā nozīmētu karjeras beigas Latvijas izlasē. Pēc gandrīz nedēļas ilgas klusēšanas Indrašis pavēstīja, ka nekādu līgumu Krievijā viņš nav parakstījis un spēlēt šajā valstī neplāno.

Indrašim tika uzdots jautājums, vai viņš bija parakstījis līgumu ar “Spartak”.

“Nebiju,” skaidri norādīja hokejists. “Situācija tur bija diezgan sarežģīta. Ar visu to, kas tur bija, kas tur nebija, ko teica vieni, ko teica otri. Tur tā situācija nebija nemaz tik vienkārša. Gāju runāt uz Latvijas hokeja federāciju. Man bija jurists, kas par visām lietām bija informēts. Nekad negribu nevienu nolikt, bet šajā jautājumā ļoti nepiekrītu “Spartak” komandai. Protams, ka mana kļūda bija, ka vispār notika komunikācija ar to komandu. Uz to brīdi biju bez līguma, bet, protams, ka tas man neattaisno. Es te vispār nemeklēju nekādus attaisnojumus.

Ir brīži, kad tev jāklausa tikai sevi. Nebija līgums, uztraucos par nākotni, uztraucos par ģimeni, ka uz to brīdi nav līgums,” izteicās Indrašis. “Tajā brīdī likās, ka varbūt jāgrābj tas, ko dod. Tas viss notika vienā momentā, kur man bija uzreiz jāsaka ņem vai neņem. Pēc tam pagāja laiks, kad uzradās cits variants un tad teicu, ka nebrauksim un negribu braukt uz “Spartak”. Vēl vispār nekur nekas nebija publiski parādījies. Parakstīju līgumu ar Vācijas komandu un tad “Spartak” paziņoja par līgumu ar mani un tad arī sākās viss “kipišs”. Ne es zinu, kas tagad notiek, ne pārējie. Tad man teica, lai pagaidām neko nesaku.”

Šobrīd 32 gadus vecais Indrašis spēlē Vācijas augstākās līgas (DEL) klubā Šveningenes “Wild Wings”. Uzbrucējs 19 šīs sezonas mačos ticis pie 11 rezultatīvām piespēlēm. Indrašis aizvadījis deviņus pasaules čempionātus Latvijas valstsvienības sastāvā. Tāpat viņš Latviju pārstāvējis arī divās olimpiskajās spēlēs 2014. un 2022. gadā.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies AAE klubam «Dubai»

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", otrdien ziņo komanda.

Sports Paralimpiešus pie Brīvības pieminekļa sveic vairāki simti atbalstītāju (+FOTO)

Pirmdienas vakarā Latvijas paralimpisko spēļu dalībnieku sveikšanā pie Brīvības pieminekļa piedalījās vairāki simti atbalstītāju, novēroja aģentūra LETA.

Sports Pie Brīvības pieminekļa sveiks Latvijas paralimpiešus

Pirmdienas vakarā pie Brīvības pieminekļa notiks Latvijas paralimpisko spēļu dalībnieku sagaidīšana, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

Sports Parīzē noslēgtas paralimpiskās spēles

Svētdien "Stade de France" stadionā tika noslēgtas Parīzes vasaras paralimpiskās spēles.

Lasiet arī

Sabiedrība Latvijas karavīri haubices šaušanas vietā izmantos simulatorus (+VIDEO)

Tiks samazināts munīcijas daudzums, kas nepieciešams apmācībai.

Pasaule Viļņā izvērtēs Navaļnija komandas apgalvojumus par uzbrukumu Volkovam

Lietuvas prezidents Gitans Nausēda pirmdien paziņoja, ka Lietuvā tiks atbildīgi izvērtēti cietumā mirušā Krievijas opozīcijas aktīvista Alekseja Navaļnija komandas apgalvojumus par to, kas Viļņā sarīkoja uzbrukumu viņu sabiedrotajam Leonīdam Volkovam.

Ekonomika Ar vizīti Hjūstonā sākas vēsturiski lielākā Latvijas tirdzniecības misija uz ASV

Šodien, 16.septembrī, sākās Latvijas tirdzniecības misija uz ASV, ar kopumā ap 100 biznesa delegācijas dalībniekiem.

Sabiedrība «Viss sākas ar sapni»: Latvijas Universitāte nākamnedēļ atzīmēs 105.jubileju

Latvijas Universitāte (LU) nākamnedēļ, no 23.septembra līdz 28.septembrim, ar izglītojošiem, svinīgiem un izklaidējošiem pasākumiem atzīmēs 105.jubileju, informē universitāte.