• Agija,
  • Aldonis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Rīgas Dinamo otro reizi divās dienās pārspēj Elektrēnu Energija

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 22:32, 25.09.2022


Latvijas hokeja klubs Rīgas "Dinamo" svētdien otro reizi divās dienās tika pie panākuma "Optibet" Latvijas hokeja līgas (OHL) duelī pār Elektrēnu "Energija".


Foto: LETA

"Dinamo" ar rezultātu 6:2 (1:0, 2:1, 3:1) guva panākumu pār "Energija".

Rīdzinieku rindās ar diviem gūtiem vārtiem izcēlās Emīls Ezītis, bet pa vienai reizei pretinieku vārtsargu pārspēja Renārs Cipruss, Ņikita Priede, Miķelis Rēdlihs un Patriks Zabusovs.

Abus vārtus laukuma saimnieku labā guva Jaromirs Dāvids Šusterovs.

Vakar pirmajā mačā "Dinamo" uzvarēja ar rezultātu 5:0 (1:0, 2:0, 2:0).

Turnīra tabulas galvgalī ar 13 punktiem astoņās spēlēs ir "Zemgale"/LLU, bet otrajā pozīcijā ar 12 punktiem sešos mačos ir "Mogo"/LSPA komanda. Desmit punkti sešās cīņās ir Rīgas "Dinamo" hokejistiem, kamēr sešus punktus piecos mačos guvusi Hokeja skola "Rīga". Piektā ar četriem punktiem četrās spēlēs ir Viļņas "7bet-Hockey Punks", divi punkti četros dueļos ir Kauņas "City", bet bez punktiem ir četros mačos zaudējusī Elektrēnu "Energija", četrreiz zaudējusī "Daugavpils Ledus Sporta Skola"/"Dinaburga" un piecas neveiksmes piedzīvojusī Rīgas "Prizma".

Šosezon līgā spēlēs deviņas komandas - sešas no Latvijas un trīs no Lietuvas.

2021./2022.gada sezonā savu pirmo Latvijas čempionu titulu izcīnīja Jelgavas "Zemgale"/LLU, sērijā ar 4-0 pieveicot līdzšinējo čempioni "Olimp"/"Venta 2002".


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports NBA piešķir diskvalifikācijas spēlētājiem par mēģinājumu uzsākt kautiņu (VIDEO)

Nacionālās basketbola asociācija (NBA) Jūtas "Jazz" aizsargam Krisam Dannam un Hjūstonas "Rockets" pārstāvim Džabari Smitam par mēģinājumu uzsākt kautiņu piešķīra attiecīgi divu un vienas spēles diskvalifikāciju.

Sports Rallijā Ungārijā bojā iet četri skatītāji

Ungārijā "Esztergom Nyrges" rallijā svētdien, vienai no sacensību automašīnām nobraucot no ceļa un ietriecoties skatītājos, bojā gāja četri cilvēki, kamēr vēl vairāki tika savainoti.

Sports Merzļikins un «Blue Jackets» zaudē cerības iekļūt Stenlija kausa izcīņā

Latvijas vārtsarga Elvja Merzļikina pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets" svētdien zaudēja pat teorētiskas cerības iekļūt Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā.

Sports Graudiņa/Samoilova «Challenge» sērijas turnīrā sasniedz finālu

Latvijas duets Tīna Graudiņa/Anastasija Samoilova svētdien Brazīlijā profesionālās pludmales volejbola tūres (BPT) "Challenge" ranga turnīrā sasniedza finālu.

Lasiet arī

Pasaule Krievija atkal veikusi Ukrainai plašu gaisa triecienu

Krievija naktī uz piektdienu atkal veikusi Ukrainai plašu gaisa triecienu un Ukrainas spēkiem izdevies notriekt 84 no 99 droniem un raķetēm, paziņoja Ukrainas gaisa spēku pavēlniecība.

Ekonomika Nākotnes zaļajām ostām: ūdeņradi izmanto Baltijas jūras infrastruktūrā (+VIDEO)

Kuģi piesārņo vidi ne tikai tad, kad tie pārvadā preces vai pasažierus, bet arī stāvot ostās, jo uz kuģa uzstādītajām elektriskajām un citām sistēmām ir jādarbojas nepārtraukti.

Kriminālziņas Policija Lieldienu brīvdienās pastiprināti uzraudzīs sabiedrisko kārtību

Valsts policija Lieldienu brīvdienās, no piektdienas līdz pirmdienai, 1.aprīlim, pastiprināti uzraudzīs sabiedrisko kārtību un arī drošību uz autoceļiem, aģentūra LETA uzzināja policijā.

Ekonomika Nedariet to! «Swedbank» brīdina savus klientus

"Swedbank" brīdina nedot maksājumu kartes un to PIN kodus svešiem cilvēkiem.