Porziņģim atkal double-double, taču Mavericks zaudē Suns (+VIDEO)

Sports
VS.LV 13:16, 20.11.2021 0

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis piektdien Fīniksā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā sakrāja ceturto "double-double" sezonā, taču Dalasas "Mavericks" pret Finiksas "Suns" izbraukumā piedzīvoja otro pēc kārtas zaudējumu divās spēlēs.

 
Foto: NBA

"Mavericks" bija spiesta atzīt Fīniksas "Suns" pārākumu, kas uzvarēja ar 112:104 (27:24, 28:27, 24:33, 33:20), svinot astoto pēc kārtas panākumu mačos ar Dalasas vienību.

Savainojuma dēļ joprojām nespēlējot komandas lielākajai zvaigznei Lukam Dončičam, Porziņģis laukumā pavadīja 30 minūtes, kuru laikā guva 23 punktus, trāpot piecus no septiņiem divpunktu un trīs no sešiem trīspunktu metieniem, kā arī visus četrus soda metienus. Viņš arī izcīnīja 12 atlēkušās bumbas, divreiz rezultatīvi piespēlēja, divreiz pārtvēra bumbu, bloķēja vienu pretinieka metienu, pieļāva divas kļūdas, sakrāja divas personiskās piezīmes un beidza spēli ar komandas pamatsastāvā labāko +/- rādītāju -7.

Porziņģis kļuva par rezultatīvāko komandā, bet pa 18 punktiem sakrāja Tims Hārdavejs juniors, un Džeilens Bransons.

"Suns" sastāvā seši basketbolisti guva vismaz desmit punktus, 19 punktus sakrājot Devinam Bukeram, bet 18 punktus, 14 rezultatīvas piespēles un piecas atlēkušās bumbas - Krisam Polam.

"Mavericks" ar deviņiem panākumiem 15 spēlēs joprojām ir ceturtā Rietumos, "Suns" ar bilanci 12-3 ir otrā, bet līgas līdere ar 14 uzvarām 16 mačos ir Goldensteitas "Warriors".

Šosezon NBA regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs 82 spēles.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Latvijas hokeja izlasei pievienojas uzbrucējs Dzierkals

Latvijas vīriešu hokeja izlases rindas pirms gaidāmā pasaules čempionāta piektdien papildināja uzbrucējs Mārtiņš Dzierkals, informē Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Sports Latvijas hokejisti aizvada pirmo no divām pārbaudes spēlēm ar Norvēģijas izlasi

Latvijas vīriešu hokeja izlase šodien Rīgā aizvadīs pirmo no divām pārbaudes spēlēm ar Norvēģijas valstsvienību.

Sports Latvijas U-18 hokejisti pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā piekāpjas Kanādai

Latvijas hokejisti ceturtdien Vantā pasaules U-18 čempionāta ceturtdaļfinālā cieta zaudējumu mačā ar vienaudžiem no Kanādas.

Sports «Borussia» uzvar Čempionu līgas pusfināla pirmajā spēlē

Dortmundes "Borussia" futbolisti trešdien svinēja uzvaru pirmajā UEFA Čempionu līgas pusfināla mačā.

Lasiet arī

Pasaule Financial Times: Krievija gatavo sabotāžas un diversijas aktus Eiropā

Eiropas valstu izlūkdienesti brīdinājuši savu valstu valdības, ka Krievija gatavo sabotāžas un diversijas aktus visā Eiropā, vēsta britu laikraksts "Financial Times", atsaucoties uz avotiem trīs Eiropas valstu izlūkdienestos.

Ekonomika Nosaukts Latvijā pieprasītākais amats

Pieprasītākais amats šā gada pirmajā ceturksnī Latvijā bija interneta reklāmu vērtētājs, liecina darba portālu "CVMarket.lv" jaunākā statistika.

Interesanti fakti Mazie vecāku noslēpumi: kā bērnam uzdāvināt viedtālruni (+VIDEO)

Lielākā daļa ierīču piedāvā ērtus digitālos kontroles rīkus.

Kultūra 44 gadus vecais reperis Ozols: «‎Šī filma ir kā vēlviens foršs atskats» (VIDEO)

Koncerta ierakstīšana, aizkulises un viss pēcapstrādes process bija liels notikums.