Mavericks pirmdienas mačā nespēlēs ne Porziņģis, ne Dončičs

Sports
LETA 18:12, 10.08.2020 0

Kristaps Porziņģis un Luka Dončičs nepiedalīsies Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Dalasas "Mavericks" pirmdienas mačā ar Jūtas "Jazz", vēsta ASV raidorganizācija ESPN.

 

NBA oficiālajā savainojumu sarakstā iekļauti pieci Dalasas kluba spēlētāji, kuri nepiedalīsies pirmdienas mačā ar Jūtas "Jazz".

Atveseļošanās pēc traumas tiek minēts kā iemesls, kāpēc Dončičs un Porzingis nespēlēs pirmdienas spēlē. Ziņojumā minēta Dončiča labā potīte, kuru viņš šosezon divreiz sastiepis, un Porziņģa kreisais ceļgals, kurā 2018.gada februārī plīsa krusteniskā saite.

Tāpat "Mavericks", kas jau nodrošinājusi vismaz septīto vietu Rietumu konferencē, pirmdienas mačā gūžas savainojuma dēļ nepiedalīsies arī pamatpiecinieka spēlētājs Dorians Finejs Smits.

Dončičs Orlando piecās spēlēs līdz šim ir sakrājis vidēji 33,4 punktus, 11,6 atlēkušās bumbas un 11,6 rezultatīvas piespēles mačā, īpaši izceļoties ar 36 punktiem, 14 atlēkušajām bumbām un 19 rezultatīvām piespēlēm sestdienas uzvarā pagarinājumā pār Milvoki "Bucks".

Porzingis, kurš šajā sezonā lielākoties neaizvadīja divas spēles divās dienās pēc kārtas, "burbulī" vidēji ir guvis 29,4 punktus un izcīnījis 10,2 atlēkušās bumbas mačā.

Līdzīgu stratēģiju "Jazz" izmantoja, piektdien ar 111-119 zaudējot Sanantonio "Spurs", kad no pamatsastāva laukumā bija vien Džo Inglss.

Šoreiz "Jazz" uzsver, ka kreisās kājas savainojuma dēļ ir apšaubāma "Visu zvaigžņu" spēles dalībnieka aizsarga Donovana Mičela dalība spēlē pret "Mavericks".

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Latvijas U-18 hokejisti pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā piekāpjas Kanādai

Latvijas hokejisti ceturtdien Vantā pasaules U-18 čempionāta ceturtdaļfinālā cieta zaudējumu mačā ar vienaudžiem no Kanādas.

Sports «Borussia» uzvar Čempionu līgas pusfināla pirmajā spēlē

Dortmundes "Borussia" futbolisti trešdien svinēja uzvaru pirmajā UEFA Čempionu līgas pusfināla mačā.

Sports «Hurricanes» un «Avalanche» sasniedz Stenlija kausa izcīņas otro kārtu

Karolīnas "Hurricanes" un Kolorādo "Avalanche" otrdien nodrošināja vietu Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrajā kārtā.

Sports Porziņģis iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences ceturtdaļfināla spēlē iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā, otrdien pavēstīja viņa pārstāvētā Bostonas "Celtics".

Lasiet arī

Sports Šilovs atvaira visus pretinieka metienus, Canucks iet tālāk (VIDEO)

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs piektdien atvairīja visus pretinieka metienus, bet uzbrucējs Teodors Bļugers vienreiz meta pa vārtiem Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņu pārstāvētā Vankūveras "Canucks" komanda izcīnīja uzvaru.

Interesanti fakti 5. maijā Inženieru arsenāls Daugavpils cietoksnī svinēs gadadienu (+VIDEO)

Gada laikā Daugavpils Tehnikas un industriālā dizaina centrs ir ieguvis labu praktisko pieredzi un plāno arvien aktīvāk strādāt.

Ekonomika Lauksaimniecībā izmantojamās zemes platība pieaugusi par teju 10% (+VIDEO)

Eiropas Zaļais kurss un stingrāki vides noteikumi ietekmē nozari, liekot saimniekiem meklēt ilgtspējīgākus risinājumus.

Sabiedrība Svētku diena būs silta, sausa un lielākoties saulaina

Valsts svētku diena Latvijā būs silta, sausa un lielākoties arī saulaina, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sagatavotā prognoze.