Zināms, kas būs Rīgas Dinamo treneri Skudras komandā. Arī Ņiživijs!

Sports
LETA 21:31, 29.07.2020 0

Par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas "Dinamo" galvenā trenera Pētera Skudras palīgiem trešdien kļuvuši Aleksandrs Ņiživijs un Raimonds Vilkots, bet fiziskās sagatavotības trenera amatā darbu turpinās Raivis Miezāns, vēsta klubs.

 
Foto: LETA

Vilkoits iepriekšējā sezonā bijā Jaunatnes hokeja līgas (MHL) kluba "Rīga" komandas galvenais treneris, bet Ņiživijs - viņa asistents. Šo speciālistu vadībā komanda iekļuva MHL čempionāta "play-off" turnīrā, kur pirmajā kārtā ar 0-3 piekāpās Jaroslavļas "Loko".

1990.gadā dzimušais Raimonds Vilkoits pēc hokejista karjeras noslēgšanas 2017.gada vasarā kļuva par "Rīga" galvenā trenera palīgu, bet 2019.gadā tika iecelts par komandas galveno treneri.

1976.gadā dzimušais Ņiživijs ir ilggadējs Latvijas izlases un Rīgas "Dinamo" uzbrucējs, kurš pēc spēlētāja karjeras beigām 2014.gada vasarā sāka strādāt kā treneris "Dinamo" kluba sistēmā, šajā laikā esot gan vienības galvenā trenera asistents, gan uz īsu brīdi - "Rīga" komandas galvenais treneris, bet pēc tam arī šīs komandas galvenā trenera palīgs. Nepilnu sezonu Ņiživijs strādāja arī kā "Lido" vienības galvenais treneris Latvijas čempionātā.

Savukārt 1987.gadā dzimušais Miezāns fiziskās sagatavotības trenera pienākumus "Dinamo" komandā veic kopš 2016.gada vasaras.

Jau vēstīts, ka "Dinamo" otrdien panāca vienošanos ar Miku Indraši, Mārtiņu Dzierkalu, Kristapu Zīli, Robertu Mamčiču, Emīlu Ģēģeri un Danielu Bērziņu.

Līdz ar viņu pievienošanos komandai "Dinamo" šobrīd ir līgumi ar septiņiem uzbrucējiem un diviem aizsargiem, bet vēl 14 hokejisti kluba nometnē atrodas ar pārbaudes laika līgumiem.

Kopumā pārbaudes laika līgumi noslēgti ar diviem vārtsargiem, četriem aizsargiem un astoņiem uzbrucējiem.

"Dinamo" aizvadītajā sezonā ieņēma priekšpēdējo vietu Rietumu konferencē un visā līgā, sesto gadu pēc kārtas nekvalificējoties Gagarina kausa izcīņai.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Rihardam Bukartam hat-trick graujošā Latvijas hokejistu uzvarā

Latvijas vīriešu hokeja izlase sestdien "Arēnā Rīga" ar graujošu uzvaru pār Norvēģiju noslēdza pārbaudes spēļu sēriju pirms pasaules čempionāta, Rihardam Bukartam izceļoties ar trim gūtiem vārtiem.

Sports Šilovs atvaira visus pretinieka metienus, Canucks iet tālāk (VIDEO)

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs piektdien atvairīja visus pretinieka metienus, bet uzbrucējs Teodors Bļugers vienreiz meta pa vārtiem Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņu pārstāvētā Vankūveras "Canucks" komanda izcīnīja uzvaru.

Sports Latvijas hokejisti pārbaudes spēlē negūst vārtus un papildlaikā zaudē norvēģiem

Latvijas vīriešu hokeja izlase piektdien Rīgā priekšpēdējā pārbaudes spēlē pirms pasaules čempionāta ar rezultātu 0:1 (0:0, 0:0, 0:0, 0:1) papildlaikā zaudēja Norvēģijai.

Sports Latvijas hokeja izlasei pievienojas uzbrucējs Dzierkals

Latvijas vīriešu hokeja izlases rindas pirms gaidāmā pasaules čempionāta piektdien papildināja uzbrucējs Mārtiņš Dzierkals, informē Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Lasiet arī

Pasaule ETP aicina ES diplomātus nepiedalīties Putina inaugurācijā

Nevienam no Krievijā akreditētajiem Eiropas Savienības (ES) un tās dalībvalstu diplomātiskajiem pārstāvjiem nevajadzētu piedalīties šodien gaidāmajā Krievijas režīma līdera Vladimira Putina inaugurācijas ceremonijā, vēstulē ES augstajam pārstāvim ārpolitikā un drošības politikā Žuzepam Borelam aicinājusi Eiropas Parlamenta Eiropas Tautas partijas (ETP) frakcija.

Kriminālziņas Reģistrēto apdraudēto IP adrešu skaits aprīlī Latvijā pieaudzis par 10,5%

atvijā šogad aprīlī reģistrētas 253 367 kādam kibertelpas apdraudējumam pakļautas unikālās IP adreses, kas ir par 10,5% vairāk nekā 2023.gada aprīlī, liecina informācijas tehnoloģiju drošības incidentu novēršanas institūcijas "Cert.lv" publicētā kibertelpas reģistrēto incidentu statistika.

Sabiedrība Otrdien Latvijā spoži spīdēs saule, bet būs vēss

Otrdien Latvijā spoži spīdēs saule, laiks būs sauss un vien valsts austrumos mākoņi palaikam aizklās debesis, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Pasaule Lielbritānijas karalis Čārlzs III atzīmē pirmo kronēšanas gadadienu

Lielbritānijas karalis Čārlzs III pirmdien atzīmēja savu pirmo kronēšanas gadadienu.