Pasečņiks gūst punktus, bet tas neglābj Wizards no trešā zaudējuma (+VIDEO)

Sports
VS.LV 17:16, 28.07.2020 0

Latviešu basketbolists Anžejs Pasečņiks pirmdien savas komandas Vašingtonas "Wizards" pēdējā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pārbaudes spēlē pirms sezonas atsākšanas iemeta divus punktus, tomēr ar to nebija gan, lai svinētu pirmo panākumu.

 

"Wizards" ar 116:123 (35:38, 30:31, 30:37, 21:17) piekāpās Losandželosas "Lakers", kas deva atpūtu saviem līderiem.

Pasečņiks laukumā pavadīja nedaudz vairāk nekā astoņas ar pusi minūtes un to laikā guva divus punktus ar savu vienīgo metienu no spēles. Tāpat viņš reizi pārtvēra bumbu, vienreiz bloķēja pretinieku metienu un nopelnīja vienu personīgo piezīmi. "Wizards" ar Pasečņiku laukumā guva par sešiem punktiem vairāk nekā ielaida, kas bija dalīts labākais rādītājs komandā.

19 punktus Vašingtonas klubā guva Rui Hačimura, bet 18 punkti Džeromam Robinsonam. "Lakers" rindās 20 punktus iemeta Ērls Džozefs Smits, par diviem mazāk iekrāja Dions Vaiters, kura rēķinā arī sešas piespēles, bet vēl 17 punktus, piecas atlēkušās bumbas un sešas rezultatīvas piespēles nopelnīja Alekss Karuso.

"Lakers" šajā spēlē iztika bez saviem līderiem Lebrona Džeimsa, Entonija Deivisa, Kaila Kuzmas un Dvaita Hovarda.

"Wizards" šī bija jau trešā neveiksme trijās pārbaudes spēlēs pirms NBA sezonas atsākšanās.

Vašingtonas vienība pirmo spēli pēc sezonas atsākšanās aizvadīs piektdien, kad tiksies ar Fīniksas "Suns".

"Wizards" 64 spēlēs šosezon izdevies izcīnīt 24 uzvaras, kas Austrumu konferencē ļauj ieņemt devīto pozīciju. Pozīciju augstāk esošā Orlando "Magic" ir sešu panākumu attālumā.

Jau ziņots, ka Rodions Kurucs pirmdien NBA pārbaudes spēlē guva 13 punktus Bruklinas "Nets" labā, tomēr tas neglāba klubu no zaudējuma.

"Nets" ar 107:112 (19:32, 31:30, 22:22, 35:28) piekāpās Jūtas "Jazz".

Kurucs laukumā pavadīja 22 minūtes un 17 sekundes, kuru laikā grozā iemeta 13 punktus, izcīnīja sešas atlēkušās bumbas, divreiz rezultatīvi piespēlēja, reizi pārķēra bumbu un divreiz bloķēja pretinieku metienu. Tāpat viņš nopelnīja trīs personīgās piezīmes, bet "Nets" ar latvieti laukumā guva par sešiem punktiem vairāk nekā ielaida.

Latviešu basketbolists grozā raidīja trīs no četriem tālmetieniem. Pašā mača izskaņā Kurucs izpildīja metienu pa grozu, bet piezemējoties savainoja gurnu. Pēc mača "Nets" galvenais treneris Žaks Vons pauda pārliecību, ka ar Kurucu viss būs kārtībā.

Trešdien Orlando komandas uzsāka pārbaudes spēļu posmu pirms sezonas noslēguma fāzes turnīra. Pārbaudes mačos katra ceturtdaļa ir pa desmit, nevis 12 minūtēm kā NBA sezonā.

NBA sezona atsāksies 30.jūlijā ar 22 komandu līdzdalību, tām tiekoties "Disney's ESPN Wide World of Sports Complex" telpās Orlando.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports «Borussia» uzvar Čempionu līgas pusfināla pirmajā spēlē

Dortmundes "Borussia" futbolisti trešdien svinēja uzvaru pirmajā UEFA Čempionu līgas pusfināla mačā.

Sports «Hurricanes» un «Avalanche» sasniedz Stenlija kausa izcīņas otro kārtu

Karolīnas "Hurricanes" un Kolorādo "Avalanche" otrdien nodrošināja vietu Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrajā kārtā.

Sports Porziņģis iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences ceturtdaļfināla spēlē iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā, otrdien pavēstīja viņa pārstāvētā Bostonas "Celtics".

Sports Šilovs neglābj «Canucks» no otrā zaudējuma Stenlija kausa izcīņā

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs otrdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas mačā atvairīja 20 metienus, taču neglāba Vankūveras "Canucks" no otrās neveiksmes.

Lasiet arī

Kriminālziņas Apcietināts jaunietis aizdomās par uzbrukumu mūziķim Horenam Stalbem

Rīga, 3.maijs, LETA. Valsts policija aizturējusi un tiesa apcietinājusi kādu jaunieti, kurš tiek turēts aizdomās par uzbrukumu mūziķim Horenam Stalbem.

Sabiedrība Latvija plāno veikt iemaksu palestīniešu bēgļiem

Latvija plāno veikt iemaksu 17 000 eiro apmērā ANO Palīdzības un darba aģentūrā palestīniešu bēgļiem (UNRWA), aģentūrai LETA apstiprināja Ārlietu ministrijas (ĀM) preses sekretāre Diāna Eglīte.

Sabiedrība Pārgalvīga elektroskrejriteņu vadītāju rīcība visbiežāk noved pie negadījumiem

Ar mērķi samazināt elektroskrejriteņu vadītāju pārkāpumu skaitu un traumatismu Valsts policija kopā ar Stradiņa slimnīcu un "Bolt" sākusi informatīvo kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā".