Piektdien vienā NBA laukumā varētu tikties 3 latvieši

Sports
LETA 08:15, 07.02.2020 0

Latvijas basketbola superzvaigzne Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Dalasas "Mavericks" spēlētājs Kristaps Porziņģis pēc deguna lūzuma nav iekļauts savainoto spēlētāju sarakstā pirms piektdienas spēles viesos ar Dāvja Bertāna un Anžeja Pašečņika pārstāvēto Vašingtonas "Wizards", savā "Twitter" kontā ziņo "The Dallas Morning News" žurnāliste Kelija Kaplane.

 
Foto: basket.lv

Porziņģis nav iekļauts savainoto spēlētāju sarakstā pēc deguna lūzuma iepriekšējā mačā trešdien, kurā basketbolists jau trešo reizi pēc kārtas izcēlās ar vismaz 30 punktiem un desmit atlēkušajām bumbām, Dalasas "Mavericks" mājās ar 107:121 piekāpjoties Memfisas "Grizzlies".

Atšķirībā no Porziņģa spēlē Vašingtonā nevarēs palīdzēt komandas līderis Luka Dončičs, kā arī Sets Karijs problēmu ar kreiso celi dēļ un Hosē Huans Barea kreisās potītes sastiepuma dēļ.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Latvijas basketbolists noslēdzošajā ceturtdaļā cieta sadursmē ar pretinieku, zāles grīdu rotājot asiņu peļķei. Porziņģis pēc atgadījuma kādu laiciņu pavadīja uz rezervistu soliņa, bet vēlāk spēja atgriezties mačā.

Pēcspēles intervijā Porziņģis norādīja, ka viņam ir lauzts deguns, bet spēlē viņš atgriezies, jo juties labi. Ceturtdien basketbolistam bija paredzētas medicīniskās pārbaudes.

"Mavericks" ar 31 uzvaru 51 spēlē Rietumu konferencē ieņem septīto vietu. Sestajā pozīcijā esošajai Oklahomasitijas "Thunder" ir identiska uzvarēto un zaudēto spēļu attiecība.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Latvijas hokejisti pārliecinoši zaudē Zviedrijai (VIDEO)

Latvijas vīriešu hokeja izlase sestdien Ostravā pasaules čempionātā piektajā mačā ar 2:7 (0:2, 2:4, 0:1) zaudēja Zviedrijas valstsvienībai.

Sports Ventspils basketbolisti izcīna LBL bronzas godalgas

"Ventspils" piektdien izcīnīja Latvijas Basketbola līgas (LBL) bronzas godalgas.

Sports Daugaviņš: Esam nolikti uz ceļiem un tagad ir jāmāk piecelties

Latvijas hokeja izlase pēc smagā zaudējuma pasaules čempionāta mačā ir nonākusi punktā, no kura tai jāsāk augšupeja, sarunā ar žurnālistiem atzina valstsvienības kapteinis Kaspars Daugaviņš.

Sports Latvijas hokejisti pasaules čempionāta ceturtajā mačā pārliecinoši zaudē Vācijai

Latvijas vīriešu hokeja izlase trešdien Ostravā pasaules čempionātā ceturtajā spēlē ar rezultātu 1:8 (0:2, 1:5, 0:1) kapitulēja Vācijai, piedzīvojot pirmo neveiksmi šajās meistarsacīkstēs.

Lasiet arī

Kultūra Nākammēnes Daugavpilī būs dziesmu svētki, aicināti visi (+VIDEO)

"Dabas ritma noteiktais gadskārtu cikls palīdz atgriezties pie ciešākām attiecībām ar dabu.

Sabiedrība «BB ir proraška ka jv un progkomunisti»: soctīklos par ārlietu ministri (+VIDEO)

Baiba Braže tiek apsūdzēta kopējās Baltijas diplomātijas graušanā.

Sports Serjogins un Siliņa izcīna otro vietu Rīgas maratonā

Latvijas vieglatlētikas garo distanču skrējēji Dmitrijs Serjogins un Anita Siliņa svētdien Rīgas maratonā izcīnīja otrās vietas, vienlaikus kļūstot par valsts čempioniem maratonā.

Interesanti fakti Pirmdiena daudzviet būs lietaina

Pirmdien Latvijā būs lietains laiks un vietām iespējamas arī stipras pērkona lietusgāzes, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) prognoze.