Bertāns atkal "spridzina": seši tālmetieni un 25 punkti (+VIDEO)

Sports
LETA 08:15, 09.12.2019 0

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns svētdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē grozā raidīja sešus tālmetienus un kopumā iekrāja 25 punktus, kas bija labākais sniegums starp Vašingtonas "Wizards" basketbolistiem, taču viņa pārstāvētā komanda piedzīvoja zaudējumu.

 
Foto: twitter

"Wizards" mājās ar 119:135 (25:35, 39:30, 29:35, 26:35) piekāpās spēcīgajai Losandželosas "Clippers".

Bertāns laukumā pavadīja 28 minūtes un 28 sekundes, kuru laikā guva 25 punktus, grozā raidot vienīgo divpunktu metienu, kā arī sešus no 12 trīspunktu metieniem. Tāpat viņš piecas no sešām reizēm bija precīzs uz soda līnijas, izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, divreiz rezultatīvi piespēlēja, vienreiz pārtvēra bumbu, nopelnīja trīs personīgās piezīmes, bet "Wizards" ar latvieti laukumā guva par četriem punktiem vairāk nekā ielaida.

Latvijas basketbolists bija savas komandas rezultatīvākais spēlētājs, bet vismaz 20 punktus viņš šosezon guvis jau astoņas reizes, kas iepriekš karjeras laikā viņam bija izdevies vien trīs reizes.

Vēl 22 punktus "Wizards" rindās guva Trojs Brauns juniors, bet par diviem mazāk iemeta Bredlijs Bīls. Uzvarētājiem 34 punktus un 11 atlēkušās bumbas iekrāja Kavai Lenards, bet Polam Džordžam 27 punkti.

"Wizards" šis bija jau piektais zaudējums pēdējās sešās spēlēs, bet nākamais duelis paredzēts otrdien pret Šarlotas "Hornets".

Vašingtonas klubs ar septiņiem panākumiem 22 mačos ieņem 12.vietu Austrumu konferencē.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Ungārijas un Slovēnijas hokejisti atgriežas augstākajā divīzijā (VIDEO)

Ungārijas un Slovēnijas vīriešu hokeja izlases sestdien nodrošināja atgriešanos pasaules čempionāta augstākajā divīzijā.

Sports Švjonteka Madrides turnīra finālā uzvar Sabaļenku (VIDEO)

Polijas tenisiste Iga Švjonteka sestdien Madrides "WTA 1000" finālā pasaules vadošo tenisistu duelī uzvarēja baltkrievieti Arinu Sabaļenko.

Sports Madrides Real futbolisti kļūst par Spānijas čempioniem

Madrides "Real" futbolisti sestdien savā laukumā svinēja uzvaru un 36.reizi kļuva par Spānijas čempioniem.

Sports Rihardam Bukartam hat-trick graujošā Latvijas hokejistu uzvarā

Latvijas vīriešu hokeja izlase sestdien "Arēnā Rīga" ar graujošu uzvaru pār Norvēģiju noslēdza pārbaudes spēļu sēriju pirms pasaules čempionāta, Rihardam Bukartam izceļoties ar trim gūtiem vārtiem.

Lasiet arī

Ekonomika Latvijā 63% iedzīvotāji izvēlētos investēt nekustamajā īpašumā

Ja būtu pieejami brīvie līdzekļi, 63% Latvijas iedzīvotāju izvēlētos tos ieguldīt nekustamajā īpašumā, iegādājoties mājokli, zemi vai meža īpašumu, liecina bankas "Citadele" sadarbībā ar pētījumu aģentūru "Norstat" veiktās aptaujas dati.

Ekonomika «Pasažieru vilciens» saņēmis 22 no 32 jaunajiem elektrovilcieniem

AS "Pasažieru vilciens" (PV) no Čehijas uzņēmuma "Škoda Vagonka" patlaban ir saņēmis 22 no paredzētajiem 32 jaunajiem elektrovilcieniem.

Sabiedrība Valdība atbalstīja Rēzeknes domes atlaišanas likumprojektu

Plānots, ka ar šo likumu Saeima atlaidīs Rēzeknes domi, ņemot vērā, ka tā ir pieļāvusi "Likuma par budžetu un finanšu vadību", likuma "Par pašvaldību budžetiem" un Pašvaldību likuma pārkāpumus, nenodrošinot likumos noteikto funkciju izpildi un neievērojot valsts un attiecīgās administratīvās teritorijas iedzīvotāju intereses.

Pasaule Ukrainā atklāts Krievijas aģentu tīkls, kas plānoja Zelenska slepkavību

Ukrainā atklāts Krievijas Federālā drošības dienesta (FSB) aģentu tīkls, kas plānoja nogalināt prezidentu Volodimiru Zelenski un citus valsts augstākās militārās un politiskās vadības pārstāvjus, otrdien paziņoja Ukrainas Drošības dienests (SBU).