• Modrīte,
  • Mudrīte,
  • Renāte
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


"Latvijas attīstībai" izvirza līderus Rīgas domes vēlēšanām

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
VS.LV 15:47, 24.10.2024


LA līderis Rīgas domes vēlēšanās būs Juris Pūce.



Partijas "Latvijas attīstībai" valde apstiprinājusi līderus nākamvasar gaidāmajām Rīgas domes vēlēšanām. "Latvijas attīstībai" Rīgas komanda par galvenajiem uzdevumiem izvirzījusi, pirmkārt, pārraut birokrātiskās važas pilsētas pārvaldībā. Otrkārt - atvērt Rīgu uzņēmējdarbībai, investīcijām. Treškārt - paveikt neizdarīto. Bedrainas ielas, pussabrukuši tilti, nepabeigtas ēkas, nesamērīgi augstas komunālo pakalpojumu cenas - tam visam jāpaliek pagātnē. Rīga var labāk!

Kā Rīgas domes vēlēšanu saraksta līderus partijas valde izvirzījusi ekonomikas zinātņu doktoru, bijušo ekonomikas, kā arī izglītības un zinātnes ministru Vjačeslavu Dombrovski; uzņēmēju un basketbola kluba "VEF Rīga" līdzatjaunotāju Edgaru Jaunupu; Rīgas domes deputāti, ilggadēju Latvijas sieviešu basketbola valstsvienības kapteini un Eirolīgas čempioni Aneti Jēkabsoni-Žogotu; pedagoģi un izglītības iestādes vadītāju, bijušo izglītības un zinātnes ministri Anitu Muižnieci; atjaunojamās enerģijas ekspertu ar maģistra grādu pilsētekonomikā, bijušo vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministru Artūru Tomu Plešu, ekonomistu, partijas līdzpriekšsēdētāju, bijušo vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministru Juri Pūci; Rīgas Āgenskalna Valsts ģimnāzijas direktori, Rīgas domes deputāti Ivetu Ratinīku un Rīgas domes deputātu, Mājokļu un vides komitejas priekšsēdētāju Viesturu Zepu.

Partijas līdzpriekšsēdētājs, Rīgas saraksta līderis Juris Pūce: "Pārāk ilgi Rīga šķiet aizmigusi. Jomās, kur agrāk bijām līderi, tagad aizelsušies skrienam nopakaļ vai nekustamies vispār. Pārāk bieži dzirdam vārdus "Rīga bija", gaužām reti atrodam iemeslu lepoties ar mūsu galvaspilsētu. Rīga ir mana pilsēta, un es esmu šīs pilsētas "produkts", tādēļ katru nepaveikto darbu, katru zaudēto līderpozīciju kaimiņvalstu galvaspilsētām un katru iesprūdušo labo iniciatīvu es uztveru personīgi. Es ticu un zinu, ka Rīga var labāk! Tieši tādēļ es vēlos paziņot, ka kandidēšu Rīgas vēlēšanās!"


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Latvijas iedzīvotāju skaits līdz 2070.gadam varētu sarukt līdz 1,3 miljoniem

Eiropas Savienības (ES) statistikas pārvalde "Eurostat" prognozē, ka Latvijas iedzīvotāju skaits turpinās samazināties, no 2022. līdz 2070.gadam sarūkot par trešdaļu jeb līdz 1,3 miljoniem, liecina informācija, kas atrodama Labklājības ministrijas (LM) sagatavotajā informatīvajā ziņojumā par demogrāfiskās politikas situāciju valstī.

Sabiedrība Ministrs: Slimnīcām ir problēmas ar finansējuma plānošanu

Slimnīcām ir problēmas ar finansējuma plānošanu tekošā gada griezumā, jo tās faktiski pieraksta pacientus uz operācijām, kurām nauda nav paredzēta, izriet no veselības ministra Hosama Abu Meri (JV) paustā intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam "Rīta panorāma".

Sabiedrība Taupības dēļ pārtikas pakas turpmāk saņems tikai trūcīgie un krīzē nonākušie

Taupības dēļ cilvēki ar maznodrošinātā statusu no nākamā gada vairs nesaņems pārtikas pakas, kuras būs pieejamas tikai trūcīgajiem un krīzes situācijās nonākušajiem Latvijas un Ukrainas iedzīvotājiem, aģentūru LETA informēja Labklājības ministrijā (LM).

Sabiedrība Vai Latvijā līdz pensijas vecumam ir iespējams iekrāt līdz pat miljonam (+VIDEO)

Respondenti vecuma grupās no 18 līdz 39 gadiem ik mēnesi vēlētos saņemt pensiju no 1200 līdz 2000 eiro.

Lasiet arī