• Modrīte,
  • Mudrīte,
  • Renāte
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


airBaltic un Air Canada: pirmais sadarbības lidojumu reiss notiks jau novembrī!

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
VS.LV 16:12, 23.10.2024


Latvijas lidsabiedrība airBaltic paziņo par sadarbības lidojumu vienošanās uzsākšanu ar Kanādas nacionālo aviokompāniju Air Canada.



Šī vienošanās dod iespēju abām lidsabiedrībām nodrošināt pasažieriem plašākas ceļošanas iespējas ne tikai starp Baltijas valstīm un Kanādu, bet arī citos maršrutos.

airBaltic prezidents un izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss): "Esam gandarīti uzsākt sadarbības lidojumus ar mūsu ilggadējo interline partneri Air Canada, kas nodrošinās mūsu klientiem vēl labākas savienojamības iespējas. Šī jaunā sadarbības lidojumu vienošanās gan airBaltic, gan Air Canada pasažieriem turpmāk piedāvās plašākas ceļošanas iespējas starp visām trim Baltijas valstu galvaspilsētām un Kanādu, nodrošinot ērtu ceļošanas pieredzi. Mēs ceram uz veiksmīgu un ilgstošu sadarbību."

"airBaltic nepārtraukti paplašina savu maršrutu tīklu, ne tikai papildinot esošo galamērķu klāstu, bet arī veidojot jaunas sadarbības ar aviokompānijām visā pasaulē. Tādā veidā mēs nostiprinām savas pozīcijas kā vadošais savienojamības nodrošinātājs uz un no Baltijas valstīm," piebilda Gauss.

Air Canada viceprezidents ieņēmumu un maršrutu tīkla plānošanas jautājumos Marks Galardo (Mark Galardo): "Air Canada ir gandarīta paplašināt ilggadējo sadarbību ar airBaltic, lai nodrošinātu lielāku savienojamību un ērtības, klientiem ceļojot starp Kanādu un Ziemeļeiropu. Šī jaunā sadarbības lidojumu vienošanās veicina spēcīgas komerciālās saites starp Kanādu un Baltijas reģionu, kā arī papildina Air Canada globālās izaugsmes stratēģiju, izmantojot tās spēcīgo tiešo lidojumu tīklu starp Kanādu un Skandināviju un galvenajām Eiropas lidostām, tostarp Amsterdamu."

Sadarbības lidojumu vienošanās ļaus airBaltic pievienot savu lidojumu kodu (BT) Air Canada maršrutos no Toronto uz Amsterdamu un Kopenhāgenu, kā arī nākamās vasaras sezonālajiem lidojumiem no Monreālas uz Kopenhāgenu un Amsterdamu, kā arī no Toronto uz Stokholmu*. Savukārt Air Canada pievienos savu lidojumu kodu (AC) desmit airBaltic maršrutos - no Rīgas uz Amsterdamu, Kopenhāgenu, Frankfurti, Minheni, Stokholmu, no Tallinas uz Amsterdamu, Briseli, Kopenhāgenu un Minheni, kā arī no Viļņas uz Amsterdamu.

Plānots, ka pirmais sadarbības lidojumu reiss notiks 2024.gada 6.novembrī.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Ūdens temperatūra vietām vēl sasniedz +11 grādus

Ūdens temperatūra Latvijas upēs un ezeros, kā arī jūras piekrastē ir +7..+11 grādi, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Sabiedrība Latvijā strādājošie biežāk piedzīvo psiholoģisko stresu nekā ES (+VIDEO)

Tādiem parametriem kā dzimums, darba slodze, ienākumu līmenis ir tieša korelācija ar problēmu esamību.

Sabiedrība Par izteikumiem pret latviešiem veikala darbiniece atstādināta no darba

Veikala "Postcard" darbiniece pēc naidīgiem izteikumiem pret latviešiem un atteikšanos apkalpot latviešu valodā atstādināta no darba ar brīdinājumu līdz Valsts valodas centra (VVC) lēmumam par viņas valodas prasmēm, aģentūrai LETA pavēstīja veikala pārstāvji.

Sabiedrība Dienas gaitā laikapstākļi būtiski nemainīsies

Ceturtdien Latvijā gaidāms apmācies laiks, tikai vietām starp mākoņiem izsprauksies kāds saules stars, prognozē sinoptiķi.

Lasiet arī

Sabiedrība AirBaltic skandāls: deputāti nolēmuši vērsties prokuratūrā

Parlamentārieši uz paklāja izsauca satiksmes ministru, taču palika ārkārtīgi neapmierināti ar Kaspara Briškena atbildēm.

Ekonomika Potenciālais airBaltic investors ir mums visiem labi zināms uzņēmums - ministrs

Potenciālais Latvijas nacionālās aviokompānijas "airBaltic" investors ir mums visiem labi zināms uzņēmums, izriet no ekonomikas ministra Viktora Valaiņa paustā Latvijas Televīzijas raidījumā "Šodienas jautājums".

Ekonomika FM: airBaltic pamatkapitāla samazināšana neietekmē 2025.gada budžetu

Latvijas nacionālās aviokompānijas "airBaltic" pamatkapitāla samazināšana neietekmē 2025.gada vispārējās valdības budžetu, pavēstīja Finanšu ministrijas (FM) pārstāvji.

Ekonomika airBaltic skaidro, kāpēc kompānijas pamatkapitālu samazinās par 571 miljonu eiro

Latvijas nacionālā aviokompānija "airBaltic" akciju sākotnējā publiskajā piedāvājumā (IPO) vēlas piesaistīt aptuveni 300 miljonus eiro, otrdien preses konferencē sacīja "airBaltic" padomes priekšsēdētājs Klāvs Vasks.