Otrdien Latviju no rietumiem sasniegs plaša lietus zona

Sabiedrība
LETA 15:29, 21.10.2024 0

Vairāk nokrišņu būs pēcpusdienas un vakara stundās, prognozē sinoptiķi.

 
Foto: LETA

Tuvākajā naktī vietām - galvenokārt nakts sākumā austrumu novados - gaidāms neliels lietus. Dažviet veidosies migla. Pūtīs lēns līdz mērens dienvidrietumu vējš, gaisa temperatūra noslīdēs līdz +7..+12 grādiem.

Diena būs pārsvarā apmākusies, Kurzemē lietus ieradīsies jau priekšpusdienā. Pūšot lēnam vējam, gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +11..+15 grādiem.

Rīgā otrdienas pēcpusdienā un vakarā gaidāms lietus. Naktī pūtīs lēns līdz mērens dienvidrietumu vējš un gaisa temperatūra pazemināsies līdz +9..+10 grādiem, dienā vējš kļūs lēnāks un temperatūra sasniegs +13 grādus.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Šī ir aizraujoša ekspedīcija: kāpēc Latvijas skolēni iet mežos (+VIDEO)

Arī šogad iecienītākā aktivitāte bijusi koka tilta būvēšana bez naglām.

Sabiedrība Notiks seminārs par radiāciju un rīcību ķīmiska apdraudējuma gadījumā

Civilās aizsardzības plāns izstrādāts sadarbībā ar plašu ekspertu loku no Aizsardzības ministrijas, Iekšlietu ministrijas, Nacionāliem Bruņotajiem spēkiem un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta.

Sabiedrība Pašvaldība reklāmas un afišas izvērtē atbilstoši laika garam

Rīgas vicemērs Edvards Ratnieks: Pašvaldība izvērtē reklāmas, afišas un uzrakstus, kas tiek iesniegti saskaņošanai pašvaldībā, pieturoties pie Tieslietu ministrijas jaunās interpretācijas.

Sabiedrība Aicina nenogrābt un nenovākt visas lapas pagalmos un mauriņos

Latvijas Dabas fonds (LDF) aicina cilvēkus nenogrābt un nenovākt visas lapas savos pagalmos, mauriņos un zālājos, bet vismaz pusi no tām atstāt uz zemes.

Lasiet arī

Sabiedrība No rietumiem Latvijai tuvojas ciklons

Nedēļa noslēgsies ar rudenīgi siltu, bet apmākušos dienu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģija un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Sabiedrība Ceturtdien Latvijā gaidāma silta rudens diena

Ceturtdien gaidāma pelēka, bet visai silta rudens diena, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Sabiedrība Rīt Latvijā gaiss iesils līdz +15 grādiem

Mākoņainai naktij sekos tikpat mākoņaina, bet mēreni silta trešdiena, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Sabiedrība Otrdiena nesīs mēreni siltu un sausu laiku

Otrdiena nesīs mēreni siltu un sausu laiku, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.