Notiks seminārs par radiāciju un rīcību ķīmiska apdraudējuma gadījumā

Sabiedrība
VS.LV 14:40, 21.10.2024 0

Civilās aizsardzības plāns izstrādāts sadarbībā ar plašu ekspertu loku no Aizsardzības ministrijas, Iekšlietu ministrijas, Nacionāliem Bruņotajiem spēkiem un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta.

 

Trešdien, 23.oktobrī, no plkst.18.00 līdz 20.00, Rīgas domes Sēžu zālē, ar sesto praktisko semināru turpināsies Rīgas domes iedzīvotāju informēšanas kampaņa un astoņu semināru cikls par civilo aizsardzību "Rīgas civilās aizsardzības plāns - pārzini un līdzdarbojies!", kurā piedalīsies arī Valsts vides dienesta Radiācijas drošības centra direktore Dace Šatrovska, informējot par radiācijas riskiem un to atpazīšanu, kā arī iedzīvotāju rīcību pārrobežu un radioaktīvā piesārņojuma gadījumā.

Praktiskais seminārs "Radiācija un ķīmija" būs sestais no astoņiem pašvaldības organizētajiem semināriem. Tajā nozares eksperti informēs iedzīvotājus arī par ķīmisko vielu identificēšanu, rīcību ķīmiskā piesārņojuma gadījumā un saskarsmē ar ķīmiskām vielām.

Seminārs būs skatāms arī tiešsaistē pašvaldības tīmekļvietnē www.riga.lv un Facebook kontā @riga.lv. Tiešsaistei būs pieejams surdotulkojums.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Šī ir aizraujoša ekspedīcija: kāpēc Latvijas skolēni iet mežos (+VIDEO)

Arī šogad iecienītākā aktivitāte bijusi koka tilta būvēšana bez naglām.

Sabiedrība Pašvaldība reklāmas un afišas izvērtē atbilstoši laika garam

Rīgas vicemērs Edvards Ratnieks: Pašvaldība izvērtē reklāmas, afišas un uzrakstus, kas tiek iesniegti saskaņošanai pašvaldībā, pieturoties pie Tieslietu ministrijas jaunās interpretācijas.

Sabiedrība Aicina nenogrābt un nenovākt visas lapas pagalmos un mauriņos

Latvijas Dabas fonds (LDF) aicina cilvēkus nenogrābt un nenovākt visas lapas savos pagalmos, mauriņos un zālājos, bet vismaz pusi no tām atstāt uz zemes.

Sabiedrība Latvijā 38% iedzīvotāju bažīgi par iespēju apmaksāt komunālos maksājumus

Latvijā 38% iedzīvotāju satrauc tas, vai viņi spēs apmaksāt ikmēneša komunālos maksājumus šogad rudenī un ziemā, pavēstīja enerģētikas uzņēmuma "Elenger" pārstāvji, atsaucoties uz veiktās aptaujas datiem.

Lasiet arī