Aizsardzības ministrs izsaukts "uz paklāja"

Sabiedrība
VS.LV 16:00, 15.10.2024 0

APVIENOTĀ SARAKSTA (AS) Saeimas frakcijas deputāti aicinājuši aizsardzības ministru Andri Sprūdu ierasties frakcijas sēdē un sniegt skaidrojumu par daudzajām problēmsituācijām, kas saistītas ar aizsardzības un drošības nozares atbildīgu un lietderīgu pārvaldību.

 
Foto: LETA

AS Saeimas frakcijas vadītājs Edgars Tavars:

"Vai ministrs melojis sabiedrībai epopejā ar Krievijas dronu? Kā ministrs var neredzēt apšaubāmu monumentu celtniecības projektus? Vai finansējums Jaunsardzei tiešām tiks samazināts? Kāda ir ministra loma un atbildība? Pirms lemjam par tālāku rīcību, gribam uzklausīt ministra skaidrojumu."

Paskaidrojumu sniegšanai aizsardzības ministrs ir aicināts ierasties AS frakcijas 29.oktobra sēdē.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Rinkēvičs: Putins sapņo par Krievijas impērijas atjaunošanu

Krievijas diktators Vladimirs Putins sapņo par Krievijas impērijas atjaunošanu un tas nav iespējams bez Ukrainas tās sastāvā, tādu viedokli drošības un ārpolitiskas forumā "Rīgas konference" pauda Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs.

Sabiedrība Nākamgad veselības nozares budžets pieaugs līdz 1,91 miljardam eiro

Nākamgad veselības nozares kopējais budžets pieaugs līdz 1,91 miljardam eiro, informē Veselības ministrija (VM).

Sabiedrība Mobilitātes punktos Rīgā izveidos īstermiņa auto stāvvietas un velonovietnes

Mobilitātes punktos dzelzceļa stacijās "Bolderāja", "Dauderi", "Sarkandaugava", "Šķirotava", "Zemitāni" un "Ziemeļblāzma" plānots izbūvēt īstermiņa auto stāvvietas, velonovietnes un dzeramā ūdens brīvkrānus.

Sabiedrība Investē 240 000 eiro augstskolas modernizācijā

ISMA: Augstskolas jubilejas gadā veica vērienīgu izglītības iestādes telpu modernizāciju.

Lasiet arī

Sabiedrība «Ir jāizskauž prakse pieprasīt darbiniekiem krievu valodas zināšanas»

Nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK" iesniegusi grozījumus Darba likumā, lai aizstāvētu darba ņēmēju tiesības darbavietā runāt tikai valsts valodā un netikt diskriminētiem krievu valodas neprasmes dēļ.

Pasaule Sprūds piedalīsies Ukrainas Aizsardzības kontaktgrupas sanāksmē Ramšteinā

Otrdien aizsardzības ministrs Andris Sprūds (P) piedalīsies vienpadsmitajā Ukrainas Aizsardzības kontaktgrupas sanāksmē Ramšteinā, Vācijā.