• Asja,
  • Asnate,
  • Dāgs,
  • Dārgs
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Premjere: Zināšanas un prasmes ir galvenās panākumu atslēgas

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 09:52, 02.09.2024


Zināšanas un prasmes ir galvenās panākumu atslēgas, apsveikumā Latvijas pedagogiem, skolēniem, studentiem un vecākiem, sākoties jaunajam mācību gadam, pauž Ministru prezidente Evika Siliņa (JV).


Foto: LETA

"Zināšanas un prasmes, sava potenciāla izkopšana, uzņēmīgums un radošums ir galvenās panākumu atslēgas gan indivīdam, gan sabiedrībai, gan valstij, tāpēc izglītības loma ir milzīga," sacījusi politiķe, "izglītības iestāde nozīmē kopīgu darbu, kurā piedalāmies visi."

Pedagogiem premjere vēl gandarījumu par sava darba novērtējumu, kā arī "laimi, iedvesmojot un motivējot savus audzēkņus sasniegt aizvien labākus rezultātus gan mācībās, gan dzīvē". "Izglītības darbinieku devums vienlaikus veido bērnu un jauniešu akadēmiskās zināšanas un arī palīdz attīstīt viņu raksturu un dzīves prasmes. Paldies par šo neatlaidīgo sirdsdarbu un ieguldījumu Latvijas izaugsmē," paudusi Siliņa.

Skolēniem un studentiem viņa vēl "nostiprināt sevī patiesas vērtības" un attīstīt talantus un prasmes, ko likt lietā savas nākotnes un Latvijas labā. "Lai šis mācību gads atnes jaunus piedzīvojumus, kas pilnveido personību, un draudzības, kas ilgst visu mūžu," paudusi politiķe.

Savukārt vecākiem premjere vēl veicināt bērnu pārliecību par saviem spēkiem, sniedzot gan emocionālu, gan praktisku atbalstu, kad tas ir vajadzīgs.

"Lai jaunajā mācību gadā katram ir iespēja attīstīties un izjust piederību vidē, kurā viens otram dodam labāko," cer Siliņa.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Rīgā būs vērojama pastiprināta karavīru un militārās tehnikas pārvietošanās

Mācību "Namejs 2024" laikā šonedēļ Rīgā būs vērojama pastiprināta karavīru un militārās tehnikas pārvietošanās, informē Rīgas dome.

Sabiedrība Prezidents iesniedz iniciatīvu par algu iesaldēšanu

Saskaņā ar Latvijas Republikas Satversmes 65. pantu Valsts prezidents ir nosūtījis izskatīšanai likumprojektu "Grozījums Publiskas personas kapitāla daļu un kapitālsabiedrību pārvaldības likumā" un lūdz šo likumprojektu izskatīt steidzamības kārtībā.

Sabiedrība Saeimā iesniedz iniciatīvu par pensiju 2. līmeņa iemaksu nesamazināšanu

Iniciatīva, kuras mērķis ir nosargāt Latvijas iedzīvotāju nākotnes pensiju uzkrājumus no to iztērēšanas šodienas valsts budžeta izmaksu segšanas vajadzībām, sasniedza vajadzīgo 10 tūkstošu parakstu slieksni visstraujāk platformas ManaBalss.lv pastāvēšanas vēsturē.

Sabiedrība Vidzemes jaunieši aicināti uz Zinātnieku nakti Valmierā (+VIDEO)

Visā Eiropā zinātniskās institūcijas atraktīvā un populārā veidā iepazīstina ar dažādām nozarēm.

Lasiet arī

Sabiedrība Premjere: Valsts pārvalde var rast iespēju samazināt administratīvos resursus

Valsts pārvalde var atrast iespēju samazināt administratīvos resursus, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam "Rīta panorāma" tādu pārliecību pauda Ministru prezidente Evika Siliņa (JV).

Sabiedrība Evika Siliņa: Jāņos mēs kā tauta vēlreiz apliecinām savu identitāti

Ministru prezidente Evika Siliņa (JV) Jāņos novēl būt kopā latviskajās tradīcijās, dziesmās un dejās.

Sabiedrība Siliņa skaidro, kāpēc Vitenbergs nevar izmeklēt «Rail Baltica» problēmas

Ministru prezidente Evika Siliņa (JV) uzskata, ka Saeimas deputāta, bijušā satiksmes ministra Jāņa Vitenberga (NA) atrašanās "Rail Baltica" parlamentārās izmeklēšanas komisijā būtu tiešs interešu konflikts.

Kultūra Siliņa patīkami pārsteigta par Lāces spēju izprast un sadzirdēt

Ministru prezidente Evika Siliņa (JV) ir patīkami pārsteigta par kultūras ministra amata kandidātes Agneses Lāces (P) spēju izprast un sadzirdēt kultūras nozares aktuālās vajadzības.