• Iza,
  • Izabella
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Rīgas peldvietās vissiltākais ūdens ir Ķīpsalā

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 12:09, 12.08.2024


Rīgas peldvietās vissiltākais ūdens ir Ķīpsalā, kur tā temperatūra sasniegusi 21 grādu, liecina Rīgas Pašvaldības policijas apkopotā informācija.


Foto: LETA

Silts ūdens ir arī Ķīšezerā un Bābelītī, kur tas uzsilis līdz 20 grādiem, Lucavsalā un Rumbulā ūdens temperatūra sasniedz 19 grādus, savukārt Vecāķos - 18 grādus.

Vēsākais ūdens ir Vakarbuļļos, kur tas uzsilis tikai līdz 17 grādiem.

Pašvaldības policija aicina iedzīvotājus atpūtai pie ūdens izvēlēties kādu no deviņām Rīgas peldvietām, kurās strādā glābēji. Pamatā kārtības sargi drošību uz ūdens peldvietās uzrauga katru dienu no plkst.10 līdz 22.

Savukārt naktī nepieciešamības gadījumā palīdzību var saņemt sešās glābšanas stacijās - Vecāķu, Vakarbuļļu, Lucavsalas, Rumbulas, Bābelītes un Ķīšezera -, tomēr jāņem vērā, ka nakts maiņās peldvietās strādā mazāks glābēju skaits nekā dienā.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Latvija apelācijā Avena lietā nav sniegusi jaunus juridiskus argumentus

Lietā par miljardierim Pjotram Avenam noteiktajām Eiropas Savienības (ES) sankcijām Latvija apelācijas sūdzībā Eiropas Savienības Tiesā (EST) nav ietvērusi nekādu jaunu informāciju vai jaunus argumentus, aģentūrai LETA apgalvoja Avena advokāts Ārons Bass.

Sabiedrība Piektdien daudzviet īslaicīgi līs, vietām gaidāms pērkona negaiss

Piektdien Latvijā būs pārsvarā mākoņains laiks, daudzviet īslaicīgi līs, vietām gaidāms stiprs lietus un pērkona negaiss, prognozē sinoptiķi.

Sabiedrība Darba devējiem piedāvā dotācijas jaunu darbinieku praktiskai apmācībai

Nodarbinātības valsts aģentūra (NVA) aicina darba devējus pieteikties darbinieku praktiskai apmācībai darba vidē, sagatavojot tos uzņēmuma specifikai un vajadzībām, kā arī nodrošinot bezdarbnieka statusu NVA reģistrēto klientu apmācību darba vidē profesionālās kompetences iegūšanai.

Sabiedrība Mieriņa: Saeimas deputāti vērtē arī citus nodokļu reformas priekšlikumus

Saeimas deputāti vērtē arī citus nodokļu reformas priekšlikumus, ne tikai tos, par kuriem publiski ir paziņojis finanšu ministrs Arvils Ašeradens (JV), ceturtdien Latvijas Televīzijas raidījumā "Šodienas jautājums" teica Saeimas priekšsēdētāja Daiga Mieriņa (ZZS).

Lasiet arī

Sabiedrība Rīgas peldvietās vissiltākais ūdens ir Ķīpsalā un Bābelītī

Rīgas peldvietās vissiltākais ūdens ir Ķīpsalā un Bābelītī, kur temperatūra sasniegusi 21 grādu, liecina Rīgas Pašvaldības policijas apkopotā informācija.

Sabiedrība Rīgas peldvietās joprojām silts ūdens

Lielākajā daļā Rīgas peldvietu joprojām ūdens temperatūra ir augsta, liecina Rīgas pašvaldības policijas apkopotā informācija.

Sabiedrība Ūdens temperatūra Ķīpsalas peldvietā sasniedz 23 grādus

Ūdens Ķīpsalas peldvietā uzsilis līdz 23 grādiem, liecina Rīgas Pašvaldības policijas apkopotā informācija.

Sabiedrība Tuvākajās dienās turpināsies ūdens temperatūras paaugstināšanās upēs un ezeros

Tuvākajās dienās turpināsies ūdens temperatūras paaugstināšanās upēs un ezeros, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.