• Asja,
  • Asnate,
  • Dāgs,
  • Dārgs
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Turpinās vērienīgi ielu seguma atjaunošanas darbi

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
VS.LV 14:49, 09.08.2024


Seguma atjaunošanas un uzlabošanas darbi Rīgā ilgs visu būvsezonu - līdz pat vēlam rudenim, ja laikapstākļi būs labvēlīgi. Darbu laikā jārēķinās ar iespējamiem satiksmes ierobežojumiem, kas var būtiski ietekmēt gan automašīnu un sabiedriskā transporta kustību, gan mikromobilitātes rīku un kājāmgājēju pārvietošanās iespējas. Informācija par satiksmes ierobežojumiem atsevišķi tiek publicēta pašvaldības portāla riga.lv sadaļā “Satiksmes ierobežojumi”.



Rīgā jau turpinās darbs pie seguma atjaunošanas 128 ielās vai to posmos. Noslēgumam tuvojas darbi Dārziņu, Pulkveža Brieža un Trijādības ielā. Savukārt trīs Rīgas apkaimēs – Sužos, Trīsciemā un Jaunciemā - nomainīts grantēto ielu segums. Darbu laikā iespējamas īslaicīgas neērtības sastrēgumu veidā, tādēļ pašvaldība aicina satiksmes dalībniekus būt saprotošiem un pārplānot ierastos maršrutus vai ierēķināt ilgāku laiku, ko pavadīt ceļā.

Šogad asfalta segumu plānots atjaunot 38 ielās ar kopējo platību - 630 tūkstoši kvadrātmetru.

Šonedēļ trīs ielu posmos noslēdzas seguma atjaunošanas darbi - Dārziņu ielas posmā no Cidoniju ielas līdz Dārziņu 1. līnijai, Pulkveža Brieža ielas posmā no Hanzas ielas līdz Elizabetes ielai un Trijādības ielas posmā no Kuģu ielas līdz Raņķa dambim.

Piecos ielu posmos darbi paveikti jau 45% līdz 50% apmērā - Biķernieku ielas posmā no Lielvārdes ielas līdz Ulbrokas ielai, Lubānas ielas posmā no Andreja Saharova ielas līdz Brāļu Kaudzīšu ielai, Brīvības gatves posmā no Juglas ielas līdz Jaunciema pārvadam,

tiltam pār Juglu (Brīvības gatvē) un Mīlgrāvja tilta transporta mezglā līdz Emmas ielai.

Apjoma ziņā vērienīgāko seguma atjaunošanu veic divos Kārļa Ulmaņa gatves posmos - no Jaunmoku ielas līdz Gramzdas ielai un tai paralēlajā joslā, un posmā no Gramzdas ielas līdz pilsētas robežai. Kopējā atjaunojamā platība abos posmos ir gandrīz 172 tūkstoši kvadrātmetru. Šobrīd paveikti aptuveni 10% no visa darbu apjoma.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Rīgā būs vērojama pastiprināta karavīru un militārās tehnikas pārvietošanās

Mācību "Namejs 2024" laikā šonedēļ Rīgā būs vērojama pastiprināta karavīru un militārās tehnikas pārvietošanās, informē Rīgas dome.

Sabiedrība Prezidents iesniedz iniciatīvu par algu iesaldēšanu

Saskaņā ar Latvijas Republikas Satversmes 65. pantu Valsts prezidents ir nosūtījis izskatīšanai likumprojektu "Grozījums Publiskas personas kapitāla daļu un kapitālsabiedrību pārvaldības likumā" un lūdz šo likumprojektu izskatīt steidzamības kārtībā.

Sabiedrība Saeimā iesniedz iniciatīvu par pensiju 2. līmeņa iemaksu nesamazināšanu

Iniciatīva, kuras mērķis ir nosargāt Latvijas iedzīvotāju nākotnes pensiju uzkrājumus no to iztērēšanas šodienas valsts budžeta izmaksu segšanas vajadzībām, sasniedza vajadzīgo 10 tūkstošu parakstu slieksni visstraujāk platformas ManaBalss.lv pastāvēšanas vēsturē.

Sabiedrība Vidzemes jaunieši aicināti uz Zinātnieku nakti Valmierā (+VIDEO)

Visā Eiropā zinātniskās institūcijas atraktīvā un populārā veidā iepazīstina ar dažādām nozarēm.

Lasiet arī

Sabiedrība Rīgas dome atbalsta Radziņa krastmalas pārbūves termiņa pagarināšanu

Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komiteja šodien ārkārtas sēdē atbalstīja Ģenerāļa Radziņa krastmalas pārbūves termiņa pagarināšanu.

Sabiedrība Atbalsta Puškinam veltītu piemiņas objektu demontāžu Rīgā

Puškina piemiņas zīmes demontāžu rosināja biedrība "Publiskās atmiņas centrs".

Sabiedrība Vērtēs Puškina pieminekļa demontāžu Rīgā

"Nav izprotams, kāpēc vienu Puškina pieminekli Rīgā nojauca, bet otru pilsēta nenojauc", uzsver Publiskās atmiņas centra padomes loceklis Didzis Šēnbergs.

Sabiedrība Rīgā turpinās vērienīgi brauktuvju remonti

Seguma atjaunošanas un uzlabošanas darbi Rīgā ilgs visu būvsezonu - līdz pat vēlam rudenim.