«Ko Alla darīja, kad krievija iegāja Donbasā vai okupēja Krimu» (+VIDEO)

Sabiedrība
twitter 14:45, 12.07.2024 0

Dziedātājs Reiniks tiek kritizēts par viesmīlību pret opozicijas zvaigznēm.

 

Jūrmalā ieradās Izraēlā dzīvojošas zvaigznes – dziedātāja Alla Pugačova un komiķis Maksims Galkins.

Populārais latviešu dziedātājs Lauris Reiniks savā sociālā tīkla X (iepriekš Twitter) kontā sveica ciemos viesojošos slavenības.

"Visu cieņu Allai un Maksimam un laipni lūdzam pie mums! Mākslinieki ar lielo burtu, kas nolēma pazaudēt visu savā dzimtenē, bet dzīvot ar tīru sirdsapziņu un savām vērtībām. Tādi cilvēki ir retums".

Tomēr ne visi komentētāji sociālajā tīklā piekrita slavenajam māksliniekam.

UldisK: "Lūk, šis "laipni lūgti" nu gan nav tik viennozīmīgi un toč' nav visu latviešu viedoklis".

Artis Schlossberg: "Ko tieši viņa tur pazaudēja? Nekustamo īpašumu portfelis viņai taču tur vēl ir, ne?"

Nepareizais Emuārs: "Mes nevaram uzņemt visus pasaules krievus".

vv: "Mums nevajag jaunus krievus! Nekādus, ne labos, ne sliktos! Kad latvieši beidzot pārstās jūsmot par krieviem? Krieviskums ir ieperinājies tik dziļi daudzos latviešos, ka gatavi priekā raudāt tiklīdz kāds krievs pagodina LV ar savu klātbūtni. Pažēlo UA bērnus šodien, ne krievus!"

Mārtiņš Bisenieks: "Bet kā būtu, ja tie "labie krievi" sakoptu paši savu māju nevis teiktu "ai tur pārāk traki piedirsām, dzīvošu tagad pie jums"?

G.Freeman: "Kāda velna pēc mums tos krievus te vajag, lai iet tur kur viņu kuģis!"

Rihards Frīdenbergs: "Interesanti, vai Reiniks ir painteresējies, ko Alla darīja, kad krievija iegāja Donbasā vai okupēja Krimu. tas pats attiecas uz Vaikuli. vajag spēt izšķirt kad un kāpēc publiski “slavenības” maina savu politisko orientāciju, nevis ticēt pasakām".

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Latvija apelācijā Avena lietā nav sniegusi jaunus juridiskus argumentus

Lietā par miljardierim Pjotram Avenam noteiktajām Eiropas Savienības (ES) sankcijām Latvija apelācijas sūdzībā Eiropas Savienības Tiesā (EST) nav ietvērusi nekādu jaunu informāciju vai jaunus argumentus, aģentūrai LETA apgalvoja Avena advokāts Ārons Bass.

Sabiedrība Piektdien daudzviet īslaicīgi līs, vietām gaidāms pērkona negaiss

Piektdien Latvijā būs pārsvarā mākoņains laiks, daudzviet īslaicīgi līs, vietām gaidāms stiprs lietus un pērkona negaiss, prognozē sinoptiķi.

Sabiedrība Darba devējiem piedāvā dotācijas jaunu darbinieku praktiskai apmācībai

Nodarbinātības valsts aģentūra (NVA) aicina darba devējus pieteikties darbinieku praktiskai apmācībai darba vidē, sagatavojot tos uzņēmuma specifikai un vajadzībām, kā arī nodrošinot bezdarbnieka statusu NVA reģistrēto klientu apmācību darba vidē profesionālās kompetences iegūšanai.

Sabiedrība Mieriņa: Saeimas deputāti vērtē arī citus nodokļu reformas priekšlikumus

Saeimas deputāti vērtē arī citus nodokļu reformas priekšlikumus, ne tikai tos, par kuriem publiski ir paziņojis finanšu ministrs Arvils Ašeradens (JV), ceturtdien Latvijas Televīzijas raidījumā "Šodienas jautājums" teica Saeimas priekšsēdētāja Daiga Mieriņa (ZZS).

Lasiet arī

Kultūra Tiek izziņots Maksima Galkina papildkoncerts. Kur? Kad? Cikos?

Reaģējot uz ļoti lielu skatītāju interesi, 3.augustā tiek izziņots Maksima Galkina papildkoncerts koncertzālē "Cēsis". Mākslinieka pirmais koncerts šajā pilsētā tika pilnībā izpārdots vien dažu dienu laikā, informē pasākuma arganizatoru pārstāve Danute Vareikaite.

Kultūra Latvijā ar papildizrādēm uzstāsies humorists Galkins

Dzintaru koncertzālē 7.augustā un Daugavpils Kultūras pilī notiks Krievijā par "ārvalstu aģentu" pasludinātā humorista Galkina papildkoncerti, informēja pasākuma rīkotāju pārstāve Danute Vareikaite.