• Iza,
  • Izabella
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Krievija neatrada iemeslu Pugačovu atzīt par «ārvalstu aģentu»

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
VS.LV 06:22, 31.07.2024


Krievijas Tieslietu ministrija, atbildot uz Valsts domes deputāta Alekseja Žuravļeva lūgumu atzīt Allu Pugačovu par “ārvalstu aģenti”, paziņoja, ka trūkst informācijas, kas ļautu dziedātāju iekļaut šajā reģistrā, ziņo DW.


Foto: Instagram

Oficiālajā atbildē, kuras attēli tika publicēti pirmdien, 29. jūnijā, Ksenijas Sobčakas Telegram kanālā, teikts, ka ministrijas rīcībā nav informācijas, kas ļautu iekļaut Allu Pugačovu tā dēvēto “ārvalstu aģentu” reģistrā. Tajā pašā laikā atbildē uzsvērts, ka, ja nākotnē tiks konstatētas Pugačovas rīcībā ārvalstu aģenta pazīmes, ministrija skatīs jautājumu par viņas iekļaušanu reģistrā.

Valsts domes Aizsardzības komitejas vadītāja pirmais vietnieks Aleksejs Žuravļevs 9. jūlijā nosūtīja aicinājumu Tieslietu ministrijai ar lūgumu atzīt Pugačovu par “ārvalstu aģenti”. Deputāts apsūdzēja dziedātāju par “nelikumīgām darbībām”, kas ietvēra “neobjektīvu materiālu publicēšanu par sociālpolitiskiem notikumiem Krievijas Federācijā”, varas iestāžu “diskreditēšanu” un “aktīvu komentēšanu” par Krievijas armijas darbībām Ukrainā. Turklāt Žuravļevs apsūdzēja dziedātāju par informācijas vākšanu par Krievijas Federācijas militārajām aktivitātēm.

Iepriekš, 9. jūlijā, Pugačova sociālajā tīklā Instagram publicēja ierakstu ar fotogrāfiju, kurā redzams bērns, kurš ievainots Kijevas Ohmatditas slimnīcai trāpot raķetei. "Dievs ir pacietīgs, bet visam ir robeža," zem fotoattēla rakstīja Pugačova.

Pēc Krievijas pilna mēroga iebrukuma Ukrainā, Alla Pugačova un viņas vīrs Maksims Galkins pameta Krieviju uz Izraēlu. Galkins tika atzīts par "ārvalstu aģentu" 2022. gadā.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Amerikāņu vokālie speciālisti meklē talantus Rīgā un Liepājā (+VIDEO)

Latvijas speciālistiem būs iespēja klausīties tieši viņiem pielāgotas lekcijas.

Kultūra Šodien Jūrmalā piemin tautas dzejnieku Raini (+VIDEO)

Tēmu plūdums būs brīvs, bez didaktikas un konkrētām norādēm, kā labāk dzīvot.

Kultūra Teilore Svifta pauž atbalstu Herisas kandidatūrai ASV prezidenta amatam

Viena no mūzikas industrijas lielākajām zvaigznēm Teilore Svifta neilgi pēc Kamalas Herisas un Donalda Trampa televīzijas debašu beigām pauda atbalstu Herisas kandidatūrai ASV prezidenta amatam.

Kultūra Meža kapos Čakstes alejai un Baltajiem krustiem plāno noteikt īpašo statusu

Rīgas I Meža kapos Čakstes alejai un Baltajiem krustiem plāno noteikt īpašo statusu, liecina Rīgas domes Mājokļu un vides komitejā izskatītais lēmumprojekts.

Lasiet arī

Kultūra Filipa Kirkorova tēvs var tikt arestēts

Pret 92 gadus veco Bedrosu Kirkorovu ir uzsākta administratīvā lietvedība. Vīrietis varētu tikt ieslodzīts uz 15 dienām.

Kultūra Dženifera Lopesa šķiras no Bena Afleka

Amerikāņu aktrise un dziedātāja Dženifera Lopesa ir iesniegusi tiesā pieteikumu šķirt viņas laulību ar aktieri Benu Afleku, otrdien ziņoja ASV mediji.

Kultūra ASV saistībā ar aktiera Metjū Perija nāvi apsūdzēti pieci cilvēki

ASV prokurori ceturtdien paziņoja, ka apsūdzējuši piecus cilvēkus, arī divus ārstus, saistībā ar seriāla "Draugi" zvaigznes Metjū Perija nāvi.

Kultūra Spānijā sākta izmeklēšana pret Keitijas Perijas komandu par filmēšanu

Spānijas varasiestādes sākušas izmeklēšanu pret amerikāņu popmūziķes Keitijas Perijas komandu par videoklipa filmēšanu dabas rezervātā bez atļaujas.