• Paulis,
  • Pauls,
  • Pāvils,
  • Pēteris
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Iepazīšanās ar tetovējumiem. Kur sākt vai kāds būs jūsu pirmais tetovējums?

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
VS.LV 06:40, 25.06.2024


Pirmā tetovējuma iegūšana ir aizraujoša un uzmundrinoša pieredze, kas var būt patiesi grandioza un sniegt daudz pozitīvu emociju, ja procesam pieiet ar pienācīgu rūpību.



Tetovējumi mūsdienu pasaulē ir kļuvuši tik ļoti integrēti cilvēku dzīvē, ka tie vairs nešķiet kaut kas traks, ekstravagants vai sabiedrības izaicinošs.

Neskatoties uz šī mākslas veida mežonīgo popularitāti, šis process joprojām ir saistīts ar veselības apdraudējumiem, tāpēc VEAN TATTOO, balstoties uz savu bagātīgo pieredzi, šajā rakstā dalās ar noderīgām un svarīgām zināšanām, kas jums palīdzēs šajā brīnišķīgajā darbā.

Tas ir acīmredzami un banāli, taču skices izvēle ir pirmā lieta, par ko jums jāizlemj.

Varbūt jūs esat viens no tiem retajiem cilvēkiem, kuri uzreiz zina, ko vēlas. Bet bieži vien ir vienkārši liela vēlme uztaisīt pirmo tetovējumu, bet kāds tas būs, kādā stilā, kādā izmērā, krāsains vai melns - tas vēl jāizlemj.



Meklējiet idejas iedvesmai vietnēs, kas ir pilnas ar dažādiem tetovējumiem un vienkārši skaistiem attēliem. Ja nekas nekrīt acīs, sāciet meklēt māksliniekus, kuri izmanto savu Instagram kā portfolio. Tādā veidā jūs varat atrast tetovētāju, kura darbs jūs aizraus. Apspriediet savas idejas ar viņu, iespējams, viņš piedāvās unikālu skici, kas jums ir ideāli piemērota.

Ja kāda iemesla dēļ šī metode jums nav piemērota, sazinieties ar savu izvēlēto studiju. Viņi jūs uzmanīgi uzklausīs un izvēlēsies piemērotu mākslinieku, kurš veiks jūsu pirmo tetovējumu.



Ir svarīgi atvēlēt pietiekami daudz laika meistara un tetovēšanas studijas meklēšanai, jo uz spēles ir likts ne tikai vizuāli skaists tetovējums, bet arī jūsu veselība. Un, ja ar vizuālo daļu var tikt galā ar labošanu, piesegšanu, dzēšanu, tad ar veselību nav vērts riskēt.

Un tā, skice izvēlēta, ideālā studija un meistars atrasts, lūdzu pieņemiet mūsu sirsnīgos apsveikumus, tā praktiski ir panākumu atslēga. Pa ceļam vēl ir dažas nianses, kuras var atrisināt.

Tā kā jūs nekad iepriekš neesat valkājis nenoņemamu aksesuāru, rūpīgi pārdomājiet, kur to novietot, lai tas harmoniski iekļautos jūsu izskatā. Bieži vien pirmie tetovējumi tiek izgatavoti nomaļās, neuzkrītošās vietās, maza izmēra, kas var viegli paslēpties zem apģērba un nekrīt acīs ne jums, ne garāmgājējiem.



Atcerieties, ka tetovējums ir nopietns solis. Izdariet šo izvēli gudri, lai jūsu pirmais tetovējums sagādātu prieku un būtu patīkama atmiņa, kas paliks uz mūžu.

Apmaksāta publikācija


Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Mājdzīvnieku dzīve Latvijā kļūs brīvāka: kas jāzina saimniekiem (+VIDEO)

Ir jānodrošina, lai suni, kurš dzimis līdz 2023.gada 31.augustam un savas dzīves laikā nav turēts piesiets.

Sabiedrība Smiltēns: Valdību veidojošā koalīcija vairs nav stabila

Esošā valdību veidojošā koalīcija vairs nav stabila, intervijā TV3 raidījumā "900 sekundes" secinājis "Apvienotā saraksta" (AS) līderis Edvards Smiltēns.

Sabiedrība Nākamā nedēļa būs vēsāka

Nākamnedēļ Latvijā laiks kļūs vēsāks, brīžiem gaidāms lietus, prognozē sinoptiķi.

Sabiedrība Visā Latvijā spēkā brīdinājums par svelmi līdz +33 grādiem

Piektdien visā valstī spēkā Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra brīdinājums par stipru karstumu - gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +30..+33 grādiem.

Lasiet arī

Ekonomika SEB banka apstrīd hipotekārā kredīta ņēmēju atbalsta nodevu

Satversmes tiesa (ST) pēc "SEB bankas" pieteikuma ir ierosinājusi lietu un vērtēs, vai pamatlikumam atbilst pērn Latvijā ieviestā hipotekārā kredīta ņēmēju atbalsta nodeva, informēja tiesā.

Kriminālziņas Latvieši un lietuvieši daudz iecietīgāki pret kontrabandu nekā igauņi

Latvijā un Lietuvā sabiedrība ir ievērojami tolerantāka pret kontrabandas preču iegādi nekā Igaunijā - turpat trešdaļa jeb 30% Latvijas un Lietuvas sabiedrības nenosoda kontrabandas preču iegādi, bet Igaunijā to nenosoda 20% respondentu, piektdien pētījumu centra SKDS direktors Arnis Kaktiņš, prezentējot maijā SKDS veikto iedzīvotāju attieksmes pētījumu.

Kriminālziņas Drošības eksperts: no bankas Latvijā mēģināja izkrāpt 4,3 miljonus EUR (+VIDEO)

Sadarbībā ar Valsts policiju finansisti ir izstrādājuši drošas rīcības kodeksu “Septiņi NĒ”.

Interesanti fakti Dievturi seko laikam: izveidoja latviešu datorvārdnīcu (+VIDEO)

Latviskās dzīvesziņas garīgais kodols ir dievestība jeb latviskais ceļš pie Dieva.