• Lana,
  • Sergejs,
  • Svetlana
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Liepājas pašvaldība pēc Porziņģa atgriešanās mājās rīkos svinības

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 16:55, 18.06.2024


Pēc tam, kad Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempiona titulu izcīnījušais liepājnieks Kristaps Porziņģis atgriezīsies mājās, Liepājas pašvaldība rīkos svinības, informēja pašvaldības sabiedrisko attiecību un mārketinga daļas vadītāja Zita Lazdāne.


Foto: LETA

Viņa uzsvēra, ka Liepāja un liepājnieki ļoti lepojas ar Porziņģa sasniegumiem un izcilo uzvaru.

"Svinēsim kopā, kad viņš atgriezīsies mājās. Tagad prioritāte ir viņa veselība. Lai atgūst spēkus un gaidām mājās - Liepājā, lai klātienē kopā ar mūsu čempionu atzīmētu viņa panākumus," sacīja Lazdāne.

Porziņģis ar Bostonas "Celtics" vienību pirmdien izcīnīja NBA čempiona titulu, kļūstot par pirmo Latvijas basketbolistu, kas to paveicis.

Finālsērijas piektajā mačā "Celtics" savā laukumā ar 106:88 pārspēja Dalasas "Mavericks", sērijā līdz četrām uzvarām tiekot pie panākuma ar 4-1. Bostonas komandai tas ir pirmais čempiona tituls kopš 2008.gada.

"Celtics" ar 18 čempiontituliem kļuvusi par NBA titulētāko vienību. Pirms tam Bostonas komanda dalīja titulētākās komandas godu ar 17 trofejas izcīnījušo Losandželosas "Lakers".


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Rīgā demontēta piemiņas zīme Maskavas dārza izveidei

Rīgā, Latgales parkā, demontēta piemiņas zīme Maskavas dārza izveidei, aģentūru LETA informēja Rīvas vicemērs Edvards Ratnieks (NA/LRA).

Sabiedrība Koalīcijas partija ir gatava diskutēt par izdienas pensijas vecuma celšanu

Kā jau tika ziņots, ministrijām sadarbojoties ar Valsts kanceleju, pašlaik tiek vērtēts jautājums par izdienas pensijas vecuma celšanu.

Sabiedrība ISMA uzsāk darbu pie bakalaura programmas Bezpilota sistēmu inženierijā

Informācijas sistēmu menedžmenta augstskola (ISMA) vienojusies par sadarbību ar Ukrainas augstākās izglītības iestādi Dņipro “Alfred Nobel University” (ANU), lai uzsāktu darbu pie jaunas bakalaura programmas Bezpilota sistēmu inženierijā.

Sabiedrība Rosina demontēt Fabriciusa pieminekli Ventspilī

Nacionālā apvienība (NA) norāda, ka ir vērsusies Latvijas Okupācijas muzejā un Latvijas Kara muzejā, lai no speciālistiem un vēsturniekiem gūtu atzinumus par Fabriciusa personību un vēsturiskajām darbībām, kā arī piemineklī attēloto agresorvalsts militāro formastērpu.

Lasiet arī

Sports Porziņģis apņēmies NBA finālsērijā atgriezties laukumā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis, neskatoties uz savainojumi, gatavs Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālsērijā atgriezties laukumā, sarunā ar "NBA TV" žurnālistu Džeredu Grīnbergu teica latvietis.

Sports Porziņģis: Jūtos labi un būšu gatavs trešajam mačam

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis no Bostonas "Celtics" pēc svētdien izcīnītās uzvaras Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālsērijas otrajā mačā norādīja, ka pēdējā ceturtdaļā gūtais savainojums nav nopietns un viņš būs gatavs trešajam mačam.

Sports Porziņģis izlaidīs arī ceturto «Celtics» maču Austrumu konferences finālā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis savainojuma dēļ izlaidīs arī ceturto Bostonas "Celtics" maču Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu Austrumu konferences finālā, pirmdien pavēstīja latvieša pārstāvētā vienība.

Sports «Celtics» treneris: Porziņģis atveseļojas ātrāk nekā gaidījām

Nacionālas basketbola asociācijas (NBA) kluba Bostonas "Celtics" latviešu spēlētāja Kristapa Porziņģa atveseļošanās process rit labāk nekā gaidīts, otrdien atklāja vienības galvenais treneris Džo Mazulla.