• Līga
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Komente kriminālprocesu pret Mamikinu: «Te vel bariem ko arestet un deportet»

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
twitter 07:52, 11.06.2024


Latvijas likumsargi tiek apsūdzēti lēnā darbībā.


2019. gads Eiropas Parlamentā, kā raksta Tatjana Ždanoka, ir “trīs Krievijas deputāti”. Pa kreisi - Jana Toom, Igaunija.


Kriminālprocesa sākšana pret bijušo Eiropas Parlamenta deputātu Andreju Mamikinu (ievēlēts no Saskaņas 2014. gadā) izraisīja dzīvu sociālā tīkla X (iepriekš Twitter) lietotāju reakciju. Tiesa, tas ir ļoti pretrunīgi. Lūk, ko raksta dažādi komentētāji:

Nepareizā Alvīne: "Tad jau Daugapils Olga un vēl daudzi citi arī jāņem ciet".

Artis Gabrāns: "Railbaltic 10reiz lielāku postu nodarīs Latvijai, kā viens apmaksāts aktieris lielā uzvalkā!!!"

UG: "Kādēļ šis nenotika, kad persona bija Latvijā, bet tiek darīts tikai tad, kad persona ir LV iestādēm neaizsniedzamā attālumā? Jautājums ir arī par daudzajiem viņa vietas aizņēmējiem, kas ir acīmredzami".

Nauris: "Forši sagaidīt kamēr musars aizmūk mājās un tikai tad sākt kriminālvajāšanu. Ždanoku, Bartašēviču un Elksniņu arī sāksiet kriminālvajāt tikai pēc tam kad šie būs tālu prom aizmukuši?"

Strādāju cimdos. Light: "Tiesas vara arī jāpaķemmē, baigi bieži attaisno valsts ienaidniekus, pat kristāl skaidros gadījumos".

Einārs Zalkovskis: "Latvija vis notiek gliemezigi un gan jau bija veidi ka šis aizkaveja to procesu, bet te vel bariem ko arestet un deportet jau šeit minetie personaži -jasak stradat".

Krievijas televīzijas kanāla "Rossija 1" aizvadītā gada 21.septembra radījumā "Vakars ar Vladimiru Solovjovu" Mamikins pauda, ka Krievija "veic varenu, svētu darbu Ukrainā". Krimināllikuma 74.1 pantā paredzētais bargākais sods ir brīvības atņemšana uz laiku līdz pieciem gadiem. Jau ziņots, ka bijušais politiķis un prokremliskais aktīvists Mamikins aizbēga uz Krieviju un Kremļa propagandas medijiem paziņoja, ka tā darījis, lai viņa "dēliem nav jāpiedalās geju parādēs".

Saeimas 2022.gada aprīlī pieņemtie grozījumi Pilsonības likumā paredz Latvijas pilsonības atņemšanu personai, kura sniegusi būtisku finansiālu, materiālu, propagandisku, tehnoloģisku vai cita veida atbalstu valstīm vai personām, kuras ir veikušas darbības, tai skaitā genocīdu, noziegumu pret mieru, noziegumu pret cilvēci, kara noziegumu, kas grauj vai apdraud demokrātisku valstu teritoriālo integritāti, suverenitāti un neatkarību vai konstitucionālo iekārtu, vai arī ja persona pati ir piedalījusies šādu darbību veikšanā un Latvijas pilsonības atņemšanas gadījumā šī persona nekļūst par bezvalstnieku.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Topošie arhitekti piedāvā Mangaļsalas attīstības projektus (+VIDEO)

Visi studentu izstrādātie produktu priekšlikumi tiek virzīti tālākai izvērtēšanai.

Sabiedrība Brīvdienās palaikam līs, vietām - stipri

Svētku brīvdienās laikapstākļus Latvijā noteiks ciklons, tādēļ debesis bieži būs apmākušās un ir gaidāms lietus, prognozē sinoptiķi.

Sabiedrība Pēcpusdienā Pierīgā jārēķinās ar palēninātu satiksmi

Piektdienas pēcpusdienā autobraucējiem Pierīgā ir jārēķinās ar palēninātu satiksmi, brīdina VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

Sabiedrība Diasporas bērniem palīdzēs atcerēties dzimto valodu (+VIDEO)

Kursos var iziet arī nepilsoņi, norāda Sabiedrības integrācijas fonds.

Lasiet arī