Ventspilī ieradīsies vācu kruīza kuģis ar simbolisku nosaukumu (+VIDEO)

Sabiedrība
VS.LV 09:36, 07.06.2024 0

Uz kuģa ir septiņi pasažieru klāji ar kajītēm, kas iekārtotas klasicisma, jūgendstila un art deco stilā.

 

Sestdienas, 8.jūnija, rītā Ventspilī ienāks kruīza kuģis "Deutschland". Pulksten 8.00 tam paredzēts tauvoties pie 15.piestātnes "Stena Line Ports Ventspils" teritorijā, kas nozīmē, ka ostas promenādē kuģa ienākšanu varēs vērot pēc 7.00, savukārt pulksten 14.00 "Deutschland" ostu atstās.

175 metrus garais un 23 metrus platais "Deutschland", kas būvēts 1998.gadā, kuģo zem Bahamu karoga un jau iepriekš ir bijis Ventspilī. Šoreiz ar kuģi ceļo ap 600 pasažieru.

Plānots, ka "Deutschland" tauvosies pie 15. piestātnes jau plkst.8.00 no rīta, lai plkst.8.20 pilsētas viesi varētu doties ekskursijās. Tūristi no kuģa pieteikušies ekskursijās uz Kuldīgu, Užavas alus darītavu, bet daļa pasažieru apskatīs tieši Ventspils pilsētu.

Pulksten 14.00 kuģis plāno Ventspili atstāt. Gan kuģa ierašanos, gan došanos prom būs iespējams vērot no Ostas ielas promenādes vai Dienvidu mola.

"Deutschland" pēdējoreiz Ventspilī ieradās 2022.gadā, taču arī pirms tam Ventspils ostā ienākuši citi lielie kruīza kuģi - "Albatros", "Amera", "Amadea", kā arī iespaidīgais pieczvaigžņu kruīza kuģis "Seaborn Ovation".

"Deutschland" ir viens no vācu populārās kruīzu kompānijas "Phoenix Reisen" kuģiem. Uz kuģa ir septiņi pasažieru klāji ar kajītēm, kas iekārtotas klasicisma, jūgendstila un art deco stilā. Pasažieriem ir iespēja ieturēt maltītes vairākos restorānos un bāros, kā arī pavadīt brīvo laiku bibliotēkā, kinoteātrī, iekštelpu un āra baseinos, fitnesa un spa zonā ar skatu uz jūru.

Vairākkārtējā sadarbība ar "Phoenix Reisen" kalpo kā apstiprinājums tam, ka Ventspils, kas nav tipiska kruīza osta, tomēr ir pievilcīgs galamērķis arī šāda tipa kuģiem.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Rīgā demontēta piemiņas zīme Maskavas dārza izveidei

Rīgā, Latgales parkā, demontēta piemiņas zīme Maskavas dārza izveidei, aģentūru LETA informēja Rīvas vicemērs Edvards Ratnieks (NA/LRA).

Sabiedrība Koalīcijas partija ir gatava diskutēt par izdienas pensijas vecuma celšanu

Kā jau tika ziņots, ministrijām sadarbojoties ar Valsts kanceleju, pašlaik tiek vērtēts jautājums par izdienas pensijas vecuma celšanu.

Sabiedrība ISMA uzsāk darbu pie bakalaura programmas Bezpilota sistēmu inženierijā

Informācijas sistēmu menedžmenta augstskola (ISMA) vienojusies par sadarbību ar Ukrainas augstākās izglītības iestādi Dņipro “Alfred Nobel University” (ANU), lai uzsāktu darbu pie jaunas bakalaura programmas Bezpilota sistēmu inženierijā.

Sabiedrība Rosina demontēt Fabriciusa pieminekli Ventspilī

Nacionālā apvienība (NA) norāda, ka ir vērsusies Latvijas Okupācijas muzejā un Latvijas Kara muzejā, lai no speciālistiem un vēsturniekiem gūtu atzinumus par Fabriciusa personību un vēsturiskajām darbībām, kā arī piemineklī attēloto agresorvalsts militāro formastērpu.

Lasiet arī