• Imants,
  • Ingars,
  • Intars,
  • Rimants
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Ārlietu ministre Baiba Braže iestājusies «Jaunajā vienotībā»

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 14:12, 04.06.2024


Ārlietu ministre Baiba Braže iestājusies politiskajā apvienībā "Jaunā vienotība" (JV), intervijā TV3 raidījumā "900 sekundes" atklāja politiķe.


Foto: LETA

Viņa skaidroja, ka līdz šim lēmumam bija jāiziet cauri nopietnam pārdomu procesam, jāsaprot, ko nozīmē darbs valdībā. Braže bija gandarīta par atbalstu Saeimā, ko viņa saņēma gan no koalīcijas, gan no daļas opozīcijas.

Braže tic partiju sistēmai, partijām kā demokrātiskām institūcijām Latvijā, tāpēc, viņasprāt, ja ir vēlme būt daļai no demokrātiskās sistēmas, tad partijas ir jāstiprina.

Viņasprāt, proeiropeiskās partijas Latvijā ir līdzīgas, tās ideoloģiski stipri neatšķiras, tomēr JV Bražei ir pazīstamāka. Politiķe apzinās, ka JV patlaban ir ierauta virknē skandālu, un viņa pārliecināta, ka partijai atklātā ceļā jātiek galā skandalozajām situācijām.

"Mans politiskais ceļš ir tikai sākumā. Tā bija liela izšķiršanās," rezumēja ministre.

"Braže ir kompetenta, spēcīga profesionāle, kuru respektē starptautiski. Viņa arī iedvesmo jauno vēlētāju paaudzi. Līdz ar to esam pārliecināti, ka kopā ar JV aug nākamie Eiropas politikas līderi, kas sevi pieteiks tuvākajos gados," norāda partijas "Vienotība" ģenerālsekretāre Signe Jantone un akcentē, ka politiskais spēks ir "dinamiskas izaugsmes trajektorijā".

Kā aģentūru LETA informēja JV pārstāve Anna Ūdre, "Vienotības" ģenerālsekretāre pozitīvi vērtē, ka partijā pašlaik iestājušies vairāki jauni biedri no Rīgas un reģioniem, tāpat interesi par iespēju iestāties partijā izrādot arī vairāki Latvijas pilsoņi ārvalstīs.

"Tas liecina, ka mūsu pārstāvētais politikas virziens ir moderns, uzticams, esam ar reālu un ilgstošu ietekmi, kas rada pozitīvas un mūsdienīgas pārmaiņas sabiedrībā," šādu pārliecību pauž Jantone.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Daugavpilī var atpūsties 11 ūdenstilpes un 32 parkos un skvēros (+VIDEO)

Pašvaldība rūpējas par to, lai valstspilsētas iedzīvotājiem un viesiem būtu kur pavadīt brīvo laiku.

Sabiedrība Jānis un Maksims: Pirmais viendzimuma pāris reģistrē partnerību Latvijā

Aizvadītajā naktī īsi pēc pusnakts pirmais viendzimuma pāris reģistrējis partnerību, izmantojot jauno regulējumu, aģentūru LETA informēja kustības "Dzīvesbiedri" vadītājs Kaspars Zālītis.

Sabiedrība Pirmdien valsts austrumu daļā iespējams spēcīgs pērkona negaiss

Pirmdien Latvijas austrumu daļā iespējams spēcīgs pērkona negaiss - ļoti stipras lietusgāzes, vētra un lielgraudu krusa, brīdina sinoptiķi.

Sabiedrība Vāc parakstus par strādājošo pensionāru pensijas pārrēķina vienkāršošanu

Sabiedrības iniciatīvu portālā "Manabalss.lv" sākta parakstu vākšana par strādājošo pensionāru pensijas pārrēķina vienkāršošanu.

Lasiet arī

Pasaule Braže: Ukrainai veltītā palīdzība nedrīkst mazināties

Ukrainai veltītā palīdzība nedrīkst mazināties, uzsvēra ārlietu ministre Baiba Braže, pirmdien piedaloties Eiropas Savienības (ES) Ārlietu padomē Luksemburgā.

Sabiedrība Braže komentējusi Irānas un Izraēlas savstarpējo triecienu mērogu

Irānas un Izraēlas pēdējās nedēļas laikā veikto savstarpējo triecienu mērogs varētu liecināt par vēlmi izbeigt pašlaik vērojamo militārās konfrontācijas saasinājumu, šādu vērtējumu LTV "Rīta panorāmā" pauda diplomāte, topošā ārlietu ministre Baiba Braže.

Sabiedrība Saeima piektdien lems par Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā

Saeimas Prezidijs ir sasaucis parlamenta ārkārtas sēdi piektdien, 19.aprīlī, plkst.9, lai lemtu par diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā.

Sabiedrība Braže: Šis ir mana diplomātiskā darba augstākās punkts

Nominēšana ārlietu ministra amatam ir mana diplomātiskā darba augstākās punkts, šorīt intervijā TV3 izteicās ārlietu ministra amatam izvirzītā diplomāte Baiba Braže.