• Amālija
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Šodien Rīgā notiks velomaratons, noteikti būtiski satiksmes ierobežojumi

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 09:35, 02.06.2024


Šodien Rīgā notiks "Toyota" Rīgas velomaratons, kura laikā transportlīdzekļu satiksme vairākās galvaspilsētas ielās, kā arī uz tiltiem pār Daugavu būs ierobežota vai slēgta.


Foto: LETA

No plkst.11 līdz 12 transportlīdzekļu satiksmi slēgs uz Akmens tilta virzienā uz Pārdaugavu, Kuģu ielā, Trijādības ielā, Raņķa dambī, organizējot divvirzienu satiksmi pretējā joslā, Balasta dambī, uz Vanšu tilta - kreisajā braukšanas joslā, nodrošinot sabiedriskā transporta satiksmi.

No plkst.12.45 līdz 16.15 satiksmi slēgs 11.novembra krastmalā, kā arī Ģenerāļa Radziņa krastmalā un Krasta ielā - virzienā un posmā no Akmens tilta līdz Dienvidu tiltam.

Tāpat no plkst.12.45 līdz 16.30 satiksmi slēgs uz Dienvidu tilta - virzienā uz Pārdaugavu no Krasta ielas uzbrauktuves līdz Bauskas ielai, kreisajā braukšanas joslā nodrošinot ierobežotu transportlīdzekļu satiksmi.

Savukārt no plkst.13 līdz 17 satiksmi slēgs Bauskas ielas posmā no Dienvidu tilta apļa līdz Mūkusalas ielai, Mūkusalas ielas posmā no Bauskas ielas līdz Akmens tiltam, Mūkusalas ielas satiksmes rotācijas aplī zem Salu tilta, Akmens tilta tunelī, Kuģu ielā, Trijādības ielā, Raņķa dambī, organizējot divvirzienu satiksmi pretējā joslā, Balasta dambī, uz Vanšu tilta, kreisajā braukšanas joslā nodrošinot sabiedriskā transporta satiksmi.

Svētdien, 2.jūnijā, velomaratona norises laikā būs izmaiņas arī sabiedriskā transporta kustībā.

Tostarp Autotransporta direkcijā (ATD) aģentūrai LETA pavēstīja, ka Rīgas velomaratona laikā šodien maršruta Rīga-Ķekava autobusi nepieturēs divās pieturās, kas atrodas Krasta ielā.

ATD norāda, ka šodien starp plkst.12.30 un plkst.16.30 maršrutā Rīga-Ķekava reisos no Rīgas uz Ķekavu autobusi neapstāsies pieturās "Balvu iela" un Atpūtas centrs "Lido".

Tāpat ATD aicina pasažierus velomaratona laikā ņemt vērā potenciālos reģionālo autobusu reisu kavējumus, iebraucot un izbraucot no Rīgas.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Sēlija rūpējas par savu reģionālo identitāti (+VIDEO)

"Veidosim saskares punktus starp pagātnes mantojumu, tagadni un nākotni".

Sabiedrība Iedzīvotājus visā Latvijā aicina pīt maskēšanās tīklus Ukrainas armijai

Labdarības biedrība "Tavi draugi" kopā ar domubiedriem aicina Latvijas iedzīvotājus iesaistīties maskēšanās tīklu pīšanas darbnīcās Ukrainas armijas atbalstam.

Sabiedrība Ukrainas bēgļus aicina savlaicīgi pagarināt pagaidu aizsardzības statusu

Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde (PMLP) aicina Ukrainas bēgļus savlaicīgi pagarināt pagaidu aizsardzības statusu.

Sabiedrība Piedāvāti vairāki risinājumi papildu finansējumam pašvaldībām

Pašvaldībām ik gadu tiek prognozēts nodokļu ieņēmumu un nodokļu izmaiņu kompensācijas pieaugums, tai skaitā 2025. gadam paredzēts pieaugums 235,8 miljonu eiro apmērā.

Lasiet arī

Sabiedrība Rīgā apzinās pamesto velosipēdu situāciju

Rīgā apzinās pamesto velosipēdu situāciju, lai izstrādātu efektīvu šādu braucamrīku apsaimniekošanas sistēmu, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Ārējās komunikācijas nodaļa.

Kriminālziņas Šogad velosipēdi iesaistīti 201 ceļu satiksmes negadījumā

Šogad velosipēdi bijuši iesaistīti 201 ceļu satiksmes negadījumā, un šajos incidentos cietušas 123 personas, bet četras gājušas bojā, informēja Valsts policijā.

Sabiedrība Rīgas velomaratona dēļ gaidāmi būtiski satiksmes ierobežojumi

Svētdien, 2.jūnijā, Rīgā gaidāmā "Toyota" Rīgas velomaratona dēļ transportlīdzekļu satiksme vairākās galvaspilsētas ielās, kā arī uz tiltiem pār Daugavu būs ierobežota vai slēgta.

Interesanti fakti Ko svarīgi zināt mūsu velobraucējiem, iesaka speciālisti (+VIDEO)

Regulāra riepu un kameras uzturēšana ir būtiska ne tikai drošai braukšanai, bet arī divriteņa ilgmūžībai.