• Ziedonis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Platformā «Tet» ukraiņu kanāla «Freedom» atskaņoti Krievijas propagandas klipi

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 07:23, 18.04.2024


Platformā "Tet" trešdien ukraiņu kanāla "Freedom" tiešraides laikā 20 minūšu garumā atskaņotas Krievijas mākslinieku dziesmas un propagandas klipi, vēstīja TV3.



Kāds kanāla skatītājs to iemūžinājis arī video, kurā redzams, ka tiešraide pārtrūkst un ekrānā parādās informācija - "Tehnisku iemeslu dēļ TV kanāls nav pieejams". Savukārt pēc neilga brīža kanālā atskaņotas Krievijas mākslinieku dziesmas un rādīti kadri no dažādiem notikumiem Krievijā, tostarp ar militāru saturu.

Informācijas tehnoloģiju drošības incidentu novēršanas institūcija "Cert.lv" informēja, ka ir sazinājusies ar "Tet", lai skaidrotu notikušo.

Uzņēmumā "Tet" norāda, ka televīzijas kanāla "Freedom" signāls saņems no satelīta. Uzņēmums strādā pie situācijas detalizētas noskaidrošanas un par notikušo informēts arī televīzijas kanāla piegādātājs. Tāpat no televīzijas arhīva izņemts attiecīgā laika perioda ieraksts.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Samazinās slieksni kriminālatbildībai par partiju nelikumīgu finansēšanu

Saeimas Juridiskā komisija šodien konceptuāli atbalstīja Tieslietu ministrijas (TM) iesniegtos ierosinājumus grozījumiem Krimināllikumā, kas paredzētu līdz desmit minimālajām mēnešalgām samazināt slieksni partiju nelikumīgā finansējuma apmēram, no kura iestājas kriminālatbildība.

Sabiedrība Valmieras skolēni uzsāka nodarbības jaunajā sporta zālē (+VIDEO)

Vidusskolai - attīstības centram ir arī būtiska nozīme bērnu ar dzirdes traucējumiem izglītošanā.

Sabiedrība Atsevišķos valsts ceļu posmos no trešdienas palielinās maksimālo atļauto ātrumu

Latvijā atsevišķos valsts ceļu posmos no šī gada 1.maija palielinās maksimālo atļauto ātrumu, LETA informēja VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC) pārstāvji.

Lasiet arī

Pasaule Armēnija aptur Krievijas propagandas medija «Sputnik» licenci

Armēnija trešdien paziņoja, ka uz laiku aptur Krievijas propagandas medija "Sputnik" vietējās filiāles raidīšanas licenci, kā iemeslu minot tā "ironiskos un aizvainojošos" iztekumus par Armēniju.

Pasaule Krievijā iesaka bērniem jau no mazotnes mācīt, ka Latvija neeksistē (+VIDEO)

Krievijas politiķis, radio un TV vadītājs un propagandists Sergejs Mihejevs nācis klajā ar ideju, kā nodrošināt, lai arī krievu nākamās paaudzes par normu uzskatītu citas valsts ieņemšanu, nevis uzdotu muļķlīgus jautājumus, kā: "Ko mēs darām Ukrainā?"

Sabiedrība Krievijas plāns Latvijai: «Guberņas pievienošana atpakaļ Mātuškai» (+VIDEO)

Krievijas pilsone, žurnāliste Maetnaja nāca klajā ar provokatīvu paziņojumu.

Pasaule Baltais nams: Brazīlija atkārto Krievijas un Ķīnas propagandu par karu Ukrainā

Baltais nams pirmdien asi kritizēja Brazīliju par tās prezidenta Luisa Inasiu Lulas da Silvas Ķīnas vizītes laikā teikto, ka ASV veicina karu Ukrainā.