• Ziedonis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Par uzlīmētu Aeroflot logo - 50 eiro sods

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
VS.LV 17:02, 18.04.2024


Par padomju laika simbolu izvietošanu uz automašīnas likumsargi Vecmīlgrāvī soda vīrieti.



Trešdien, 17.aprīlī, patrulējot Vecmīlgrāvī, kādā daudzdzīvokļu mājas pagalmā Rīgas pašvaldības policijas Ziemeļu pārvaldes darbinieki ievēroja sarkanas krāsas "Citroen" markas transportlīdzekli, uz kā bagāžnieka vāka starp transportlīdzekļa reģistrācijas numuru un aizmugurējo vējstiklu bija uzlīmēta balta aviokompānijas "Aeroflot" logotipa uzlīme, kurā attēloti padomju simboli - sirpis un āmurs.

Pēc mirkļa pie transportlīdzekļa pienāca tā īpašnieks, kurš tika uzrunāts. Likumsargi vīrietim izskaidroja pārkāpuma būtību. Vīrietis sarunā pastāstīja, ka nav zinājis, ka šos simbolus ir aizliegts izmantot publiskā vidē.

Ņemot vērā pārkāpumu, notikuma vietā tika pieņemts lēmums uzsākt administratīvā pārkāpuma procesu par padomju simbolu izmantošanu publiskā vietā, par ko transportlīdzekļa īpašniekam piemērots naudas sods 50 eiro apmērā. Pēc norādījumiem vīrietis policistu klātbūtnē uzlīmi noplēsa.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Latvijā būs izmaiņas 467 reģionālo autobusu maršrutos

Šodien, 4.maijā un 6.maijā, būs izmaiņas 467 reģionālo autobusu maršrutos visā Latvijā, informē Autotransporta direkcijā (ATD).

Sabiedrība No šodienas samazinās siltumenerģijas tarifi vairākās apdzīvotās vietās

No šodienas samazinās siltumenerģijas tarifi 11 komersantiem vairākās apdzīvotās vietās, informē Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas (SPRK) pārstāvji.

Sabiedrība Stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks

Šodien stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks, paredzot papildu reisus Tukuma, Skultes un Aizkraukles dzelzceļa līnijās, aģentūru LETA informēja AS "Pasažieru vilciens" (PV) pārstāvji.

Sabiedrība Rīgā ieviestas izmaiņas 30., 37., 41. un 54. autobusa maršruta kustībā (karte)

Turpinoties tramvaja sliežu, apakšzemes komunikāciju, kā arī citiem infrastruktūras pārbūves darbiem, no šodienas ieviestas izmaiņas 30., 37., 41. un 54. autobusa maršruta kustībā, aģentūru LETA informēja uzņēmumā "Rīgas satiksme".

Lasiet arī