• Gints,
  • Uvis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Nokrišņu daudzums Daugavpilī sasniedzis 90% no mēneša normas

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 09:58, 03.04.2024


Kopš lietus sākuma vēlā otrdienas vakarā līdz plkst.8 trešdienas rītā nokrišņu daudzums Daugavpilī sasniedza 31,5 milimetrus jeb 90% no mēneša normas, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) dati.


Foto: LETA

Daugavpilī gan pusnaktī, gan agrā rītā bija pērkona negaiss.

Trešdienas rītā daudzviet Vidzemē un Sēlijā, kā arī vietām Latgalē spēcīgi līst. Lokāli līst ļoti stipri un pērkona dārdu pavadībā.

Jau ziņots, ka trešdien Latvijā gaidāms lietus, kas pāries sniegā, vietām valsts centrālajā un austrumu daļā nokrišņi būs stipri, brīdina sinoptiķi.

Arī Rīgā gaidāms lietus, kas pāries sniegputenī. Ziemeļu, ziemeļrietumu vēja ātrums brāzmās pieaugs līdz 18 metriem sekundē. Gaisa temperatūra noslīdēs līdz 0..+1 grādam.

Naktī uz ceturtdienu Latvijā mitēsies snigšana un arī vējš kļūs lēnāks, gaisa temperatūra no rīta pazemināsies līdz 0..-6 grādiem. Autoceļi daudzviet būs sniegoti un slideni.

Nokrišņu dēļ tuvākajās dienās upēs strauji paaugstināsies ūdens līmenis, vietām iespējama zemāko vietu applūšana, prognozē hidrologi.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Atbalsta grozījumus par valsts valodas zināšanu arī citiem Krievijas pilsoņiem

Saeima šodien konceptuāli atbalstīja grozījumus Imigrācijas likumā, ar kuriem valsts valodas zināšanu prasību plānots piemērot vēl papildu dažiem tūkstošiem Krievijas pilsoņu.

Sabiedrība Maznodrošinātas mājsaimniecības azbestu saturošu šīferi var nodot bez maksas

Vides aizsardzības un reģionālā attīstības ministrijas (VARAM) kampaņas "Ļauj vecajam azbesta jumtam aizbraukt!" laikā trūcīgas un maznodrošinātas mājsaimniecības var nodot azbestu saturošu šīferi bez maksas, informē VARAM Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Sabiedrība Nosaukta summa, kāda nepieciešama patvertņu izveidošanai

Latvijā patvertņu un vietu, kur patverties, atjaunošanai vai izveidošanai indikatīvi būtu nepieciešami kā minimums 98 679 900 eiro, liecina Iekšlietu ministrijas (IeM) ziņojuma projekts valdībai.

Sabiedrība Vecpils iedzīvotāji Kurzemē atceras kolhoza laikus (+VIDEO)

Pēteris Lācis izveidoja "Ziedu" par vadošo saimniecību.

Lasiet arī