• Karmena,
  • Manfreds,
  • Milda
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Rīgas pašvaldība sola mainīt absurdo satiksmes organizāciju vienā krustojumā

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
VS.LV 15:51, 20.03.2024


Darbus plānots sākt, kad iestāsies atbilstoši laika apstākļi.


Rīgas domes foto

Rīgā, Torņakalna ielas un Vienības gatves krustojumā plānots mainīt satiksmes organizāciju, informē pašvaldības Ārtelpas un mobilitātes departaments (ĀMD). Krustojumā plānots ieviest pastāvīgu satiksmes organizācijas risinājumu, kas padarīs ērtāku ceļu satiksmes dalībnieku pārvietošanos.

Pašvaldība saņēmusi arī iedzīvotāju neizpratni par pašreizējām satiksmes organizācijas izmaiņām šajā krustojumā. ĀMD norāda, ka izmaiņas realizētas privāta investora projekta ietvaros un darbi nav veikti pēc departamenta pasūtījuma. Pašvaldība radušos problēmsituāciju novērsīs, pārstrādājot satiksmes organizācijas risinājumu minētajā vietā.

Pirms jauna ceļa horizontālā apzīmējuma uzklāšanas veiks arī asfalta seguma uzlabojumus. Darbus plānots sākt, kad iestāsies atbilstoši laika apstākļi.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Piektdiena sāksies mākoņaina, bet dienas gaitā laika apstākļi skaidrosies

Piektdiena Latvijā sāksies mākoņaina, bet dienas gaitā laika apstākļi skaidrosies, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Sabiedrība Nākamnedēļ Latvijā atgriezīsies silts laiks

Nākamnedēļ Latvijā atgriezīsies silts laiks un gaisa temperatūra sasniegs plus 20 grādus, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognoze.

Sabiedrība Piektdiena Latvijā iesāksies ar lietu

Piektdiena Latvijā iesāksies ar lietu, bet sākot pūs brāzmainajam vējam, lietus mākoņi izklīdīs un no Kurzemes puses nokrišņi mitēsies, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognozes.

Sabiedrība Ogres novada mēra Helmaņa alga palielinājusies par 36%

Pērn Ogres novada domes priekšsēdētāja Egila Helmaņa (NA) alga domē palielinājusies par 36%, sasniedzot 64 477 eiro, liecina Valsts ieņēmumu dienestā iesniegtā valsts amatpersonas deklarācija.

Lasiet arī

Sabiedrība Ziedos siltumu Ukrainas vēstniecībai Rīgā

AS "Rīgas siltums" plāno ziedot siltumapgādi 150 MWh apjomā laika posmā no 2023.gada 1.oktobra līdz 2024.gada 30.septembrim Ukrainas vēstniecības ēkai Kalpaka bulvārī 3, Rīgā.

Sabiedrība Sniega dēļ ir jāmaina auto stāvēšanas prakse, brīdina varasiestādes (+VIDEO)

Nolaidīgajiem autovadītājiem pašvaldība piemēros sodus.

Sabiedrība Pašvaldību finanšu izlīdzināšanas fondā vairāk būtu jāiesaistās valstij

Pašvaldībām, kuras pašlaik finanšu izlīdzināšanas fondā iemaksā lielākās iemaksas, tik lielā apmērā iesaistīties nevajadzētu, bet tā vietā ar lielāku ieguldījumu būtu jānāk valstij, intervijā aģentūrai LETA sacīja Latvijas Lielo pilsētu asociācijas (LLPA) izpilddirektors Normunds Audzišs.