• Dita,
  • Marta
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


GRAWE : Mūsu ceļš - rītdiena

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
VS.LV 09:32, 26.02.2024


Rīgā, viesnīcā Radisson Blu Daugava notika tradicionālais pasākums KICK - OFF 2024 konsultāciju kompāniju Eurolife Baltic UAB & Eurolife Latvia SIA darbiniekiem, kas pārstāv vienu no vecākajām apdrošināšanas kompānijām Austrijā - koncernu Grazer Wechselseitige Versichrrung AG (GRAWE), ko 1828. gadā dibināja Austrijas karaļnams.



Mūsu godātie viesi no Austrijas - Eurolife GROUP izpilddirektors Patrick Kolb, Eurolife Baltic UAB & Eurolife Latvia SIA reģionālā vadītāja Elena Lymar, GRAWE koncerna dzīvības apdrošināšanas nodaļas vadītājs Wolfgang Wieser, investīciju bankas Security KAG valdes loceklis Alfred Kober ar devīzi “Mūsu ceļš - rītdiena” dalījās ar saviem darba rezultātiem un attīstības plāniem tuvākajai nākotnei.

Mūsu pieredze Latvijas un Lietuvas tirgos ir 19 gadi, vairāk nekā 35 000 klientu, apdrošināšanas prēmijas uz 2023. gadu sastāda 43 miljoni eiro, apdrošinājuma summas gandrīz 500 miljoni eiro. Neskatoties uz to, ka, pēc statistikas, vidējā apdrošināšanas prēmija uz vienu iedzīvotāju Latvijā gadā ir 76 eiro, Lietuvā – 104 eiro, Austrijā – 1200 eiro. Parasti cilvēki dzīvo “šodien - no algas līdz algai” un cer uz palīdzību no valsts un tuviniekiem.

Diemžēl, ja dzīvē notiek pēkšņi nepatīkami notikumi (slimība, nāve), tad visbiežāk cilvēki paliek vieni ar savu nelaimi, un reālu atbalstu var saņemt tikai no apdrošināšanas kompānijas. Veidot kapitālu nākotnei, bērnu izglītībai, kāzām vai uzkrāt jaunam mājoklim ir iespējams - garantēti un ar maksimāliem nodokļu atvieglojumiem, tikai pie uzticama finanšu partnera.

Mūsu apdrošināšanas partneris ir īpašs: GRAWE rūpīgi saglabā uzņēmuma dibinātāja Austrijas erchercoga Johana tradīcijas un aktīvi pielāgo un attīsta viņa idejas. Uzņēmuma devīze “Mēs esam tavā pusē” ir vairākkārt pierādījusi savu vērtību: apdrošināšanas sabiedrība GRAWE nepārtraukti finansiāli darbojas jau 196 gadus, tajā ir vairāk nekā 52 uzņēmumi: 18 apdrošināšanas sabiedrību filiāles, savas bankas un nekustamo īpašumu pārvaldīšanas kompānijas; 100% garantijas no Austrijas finanšu iestādēm, stabila attīstība un uzticamas apdrošināšanas aizsardzības nodrošināšana visiem klientiem, iespēja izveidot un saglabāt kapitālu sev un tuviniekiem nākotnei, veidot privātos pensiju uzkrājumus. Visas šīs iespējas Latvijai un Lietuvai tiek nodrošinātas plašā diapazonā gan ilgtermiņa apdrošināšanas uzkrājumu veidā, gan noguldījumu iespēju veidā kapitāla veidošanai nākotnei.

Pandēmijas laikā GRAWE bija viens no pirmajiem, kas COVID-19 atzina par apdrošināšanas gadījumu, samazināja kredītu likmes un pagarināja regulāro prēmiju apmaksas termiņus uz 5 mēnešiem bez maksas visiem klientiem.

Uzņēmums GRAWE katru gadu palielina pašu kapitālu, palielina peļņu no darbības rezultātiem, dalot to ar klientiem (no šī gada vidējais prognozētais peļņas procents klasiskajiem apdrošināšanas veidiem ir palielinājies līdz 2,75% ar pilnu 100% kapitāla garantiju saglabāšanu un polisē norādīto apdrošinājuma summu).

Fondu programmas sadarbībā ar investīciju banku GRAWE Security KAG piedāvā 3 veidu fondus: videi draudzīgo un stabilo SUPERIOR 3 - ETHIK, dinamisko APOLLO KONSERVATIV un populārāko - VALUE INVESTMENT FONDS KLASSIK. Fondu programmas no klasiskās apdrošināšanas atšķiras ar to, ka tām vienmēr ir augstāks ienesīgums (pēdējo 2 gadu laikā ir ievērojami palielinājusies fondu paredzamā līdzekļu atdeve). Šobrīd ir labi apstākļi jauktiem fondiem ar lielāku obligāciju īpatsvaru un kvalitatīviem aizņēmējiem.
GRAWE sniedz saviem klientiem pārliecību par nākotni, finansiālo neatkarību un rūpes par mīļajiem.

“Drošības spilvens” no GRAWE, individuāls informatīvs atbalsts no personīgā konsultanta Eurolife Baltic UAB & Eurolife Latvia SIA, profesionāls servisa atbalsts no biroja darbiniekiem Rīgā un Viļņā – jūsu finansiālās labklājības atslēga daudzu gadu garumā.

“Daudzu vienotībā slēpjas spēks, kas nes labu. Ikviena pienākums ir sniegt savu ieguldījumu." - Erchercogs Johans, 1846. gads.



Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Par virtuālās realitātes ekspertiem varēs kļūt Rīgas bērni (+VIDEO)

Datorvidē apgūtās prasmes atvieglos darba atrašanu.

Sabiedrība Eiropietis iemācījās latviešu valodu, bet Liepājā ar viņu atteicās runāt

"Tas bija tukšs un nekas nebija rakstīts pie durvīm", - pauž Šveices vēsturnieks.

Sabiedrība Rail Baltica izmeklēšanas komisija pauž izbrīnu par projekta kvalitāti

Dzelzceļa projekta "Rail Baltica" parlamentārās izmeklēšanas komisijas locekļi ceturtdien sēdē pauda izbrīnu par to, ka auditorkompānija SIA "Ernst&Young Baltic" 2017.gadā "Rail Baltica" ieguvumu un ieņēmumu analīzē izmaksu aplēsēs balstījās uz inženieru sniegto informāciju, nepārbaudot to kvalitāti.

Sabiedrība Rīgas zinātnieki pēta dzīvi Kurzemes Kazdangā (+VIDEO)

Kopiena ir visai sašķelta, kas neļauj tālāk virzīties uz konkrētu mērķi, jo katrs "rušina" savu ceļu.

Lasiet arī

Kriminālziņas Linkaits izstājies no JKP

Bijušais satiksmes ministrs Tālis Linkaits izstājies no Jaunās konservatīvās partijas (JKP), ceturtdien ziņo Latvijas Televīzija.

Kriminālziņas Kā nekļūt par noziedznieka upuri, iepērkoties internetā (+VIDEO)

Krāpnieks bieži atsūta saiti uz viltus vietni, kas ir izveidota līdzīga kādam no populāriem kurjerdienestiem.

Sabiedrība Trenē spēju izvērst mobilizācijas centrus

Rīt Nacionālie bruņotie spēki izvērsīs mobilizācijas centrus Rīgā, Saldū, Valmierā, Jēkabpilī un Gulbenē, lai trenētu un pilnveidotu kārtību, kādā krīzes situācijā Latvijas pilsoņi tiek aicināti un iesaukti bruņotajos spēkos.

Ekonomika Jautājuma likmes ir augstas... Asociācijas viedoklis par darbībām ar LMT un Tet

Latvijas Telekomunikāciju asociācija aicina atcerēties ne vien par Telia un valsts maka interesēm, bet paturēt prātā arī Latvijas telekomunikāciju nozares kopējo veselību, valsts drošības jautājumus, attīstības perspektīvu un lietotāju intereses, lai arī turpmāk varam lepoties, ka esam Eiropas priekšpulkā ar jaudīgu nozari, pakalpojumu kvalitāti, tehnoloģiju attīstību un labiem piedāvājumiem.