• Erlends,
  • Rolanda,
  • Rolands,
  • Ronalds
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Ziepniekkalnā parādījusies jauna Reimermuižas iela (+VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
VS.LV 13:38, 25.01.2024


Rajonu raksturo plaši un apstādījumiem bagāti parki.


Ar 180 metru garās un ar bruģi klātās Reimermuižas ielas izbūvi atrisināts jautājums par iespēju komfortabli piekļūt vairākiem Misas ielas privātīpašumiem, kā arī vairākiem pašvaldības zemesgabaliem.

Ziepniekkalnā attīstītājs izbūvējis un nodevis ekspluatācijā dabā iepriekš neesošo Reimermuižas ielu, kā arī rekonstruējis teritorijai blakus esošo Tumes ielu, tādējādi nodrošinot kvalitatīvu piekļuvi vairākām savrupmājām un pašvaldības īpašumiem. Līdz ar ielu izbūvi rekonstruēti vai no jauna ierīkoti arī būtiskākie pilsētas inženiertīkli.

Jauno mājokļu projekts atrodas tā dēvētajā vecajā Ziepniekkalnā, ko vislabāk raksturo agrāko Pierīgas muižu atstātais mantojums - plaši un apstādījumiem bagāti parki, nelielas privātmājas un ielu nosaukumi, kuros atspoguļots apkaimes vēsturiskais un laucinieciskais dzīvesveids.

"Lai arī vietām agrāko laiku noskaņu var iztēloties joprojām, pēdējos gados šī Ziepniekkalna daļa ir būtiski attīstījusies un ieguvusi mūsdienīgus akcentus sakārtotas un atjaunotas infrastruktūras un modernu dzīvojamo māju izskatā. Redzam, ka šie apkaimi raksturojošie faktori ir svarīgi arī mūsu pircējiem, kas lielākoties ir jaunās ģimenes, kuras vēlas dzīvot klusā, zaļā un sakārtotā vidē," stāsta projektu attīstības vadītājs Kristaps Žvīgulis.

Nodrošinot maksimāli komfortablus un funkcionālus dzīves apstākļus, ēkas pagraba līmenī iedzīvotājiem pieejamas plašas individuālas noliktavas telpas, kur glabāt lielgabarīta un ikdienā mazāk nepieciešamas lietas. Tāpat ēkā pieejama atsevišķa telpa bērnu ratiņu novietošanai. Savukārt mājokļos liela uzmanība pievērsta patīkama klimata un komforta radīšanai, ko nodrošina iebūvēta moderna gaisa apmaiņas sistēma ar rekuperācijas funkciju. Katram dzīvoklim ir arī izeja uz personīgo balkonu, no kura baudīt neaizmirstamus brīžus ģimenes vai draugu lokā. Kā šo, tā arī pārējās projekta ēkas papildinās saules paneļi, tādējādi palīdzot samazināt izmaksas par elektroenerģiju.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Investē 240 000 eiro augstskolas modernizācijā

ISMA: Augstskolas jubilejas gadā veica vērienīgu izglītības iestādes telpu modernizāciju.

Sabiedrība Viens no deputātiem sodīts par agresīvu braukšanu

Daži tautas kalpi pārsniedz atļauto braukšanas ātrumu, neveic transportlīdzekļa īpašnieka civiltiesiskās atbildības obligāto apdrošināšanu, pārkāpj sapulču, gājienu un piketu organizēšanas un norises kārtību.

Sabiedrība Plāno atļaut elektroskrejriteņu un velosipēdu piespiedu pārvietošanu

Grozījumi arī noteiks trīs gadījumus, kad mikromobilitātes rīki, tajā skaitā velosipēdi, tiks atzīti par ilgstoši atstātiem uz ceļā.

Sabiedrība NEPLP drīzumā varēs ierobežot un bloķēt pirātiskās tīmekļvietnes

Patlaban, lai ierobežotu pirātiskās tīmekļvietnes, personas var vērsties tiesā.

Lasiet arī