• Gints,
  • Uvis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Tuvākajā diennaktī Latvijā snigs stiprāk, īpaši austrumu novados

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 14:32, 04.01.2024


Tuvākajā diennaktī Latvijā palielināsies nokrišņu daudzums, stiprākā snigšana gaidāma piektdienas naktī un priekšpusdienā valsts austrumu daļā, prognozē sinoptiķi.


Foto: LETA

Mazāk snigs Kurzemē, savukārt valsts austrumu daļā sniega biezums pārsniegs 20 centimetrus un vietām var sasniegt 30 centimetrus. Naktī austrumu novados un Rīgas līča Kurzemes piekrastē vēl arī nedaudz puteņos.

Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs plašā valsts austrumu daļā un arī Kurzemes ziemeļaustrumos izsludinājis dzeltenās pakāpes brīdinājumu par stipru snigšanu, kas būs spēkā no ceturtdienas vakara līdz piektdienas priekšpusdienai.

Piektdien daudzviet valstī uzspīdēs saule, vietām piekrastē gaidāma intensīva snigšana. Vējš pārsvarā būs lēns un mainīga virziena.

Minimālā gaisa temperatūra naktī būs no -9 grādiem dažviet Kurzemes piekrastē līdz -18 grādiem Ziemeļvidzemē. Dienā gaiss iesils līdz -8..-14 grādiem, Kurzemes piekrastē - līdz -3..-8 grādiem.

Rīgā ceturtdienas vakarā un naktī uz piektdienu ilgstoši snigs, pūtīs neliels austrumu, ziemeļaustrumu vējš un minimālā temperatūra būs -14 grādi. Piektdien palaikam gaidāms sniegs, pūtīs lēns vējš un gaisa temperatūra svārstīsies ap -10 grādiem.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Atbalsta grozījumus par valsts valodas zināšanu arī citiem Krievijas pilsoņiem

Saeima šodien konceptuāli atbalstīja grozījumus Imigrācijas likumā, ar kuriem valsts valodas zināšanu prasību plānots piemērot vēl papildu dažiem tūkstošiem Krievijas pilsoņu.

Sabiedrība Maznodrošinātas mājsaimniecības azbestu saturošu šīferi var nodot bez maksas

Vides aizsardzības un reģionālā attīstības ministrijas (VARAM) kampaņas "Ļauj vecajam azbesta jumtam aizbraukt!" laikā trūcīgas un maznodrošinātas mājsaimniecības var nodot azbestu saturošu šīferi bez maksas, informē VARAM Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Sabiedrība Nosaukta summa, kāda nepieciešama patvertņu izveidošanai

Latvijā patvertņu un vietu, kur patverties, atjaunošanai vai izveidošanai indikatīvi būtu nepieciešami kā minimums 98 679 900 eiro, liecina Iekšlietu ministrijas (IeM) ziņojuma projekts valdībai.

Sabiedrība Vecpils iedzīvotāji Kurzemē atceras kolhoza laikus (+VIDEO)

Pēteris Lācis izveidoja "Ziedu" par vadošo saimniecību.

Lasiet arī

Sabiedrība Latvijas lielākajā daļā veidosies sniega sega

Pirmdienas vakarā un naktī uz otrdienu Latvijā snigs un putinās, vietām - galvenokārt Vidzemē - gaidāms arī lietus, prognozē sinoptiķi.

Sabiedrība Svētdien siltākais un mākoņainākais laiks gaidāms Latvijas austrumu daļā

Svētdien daudzviet Latvijā starp mākoņiem uzspīdēs saule, bet austrumos debesis būs mākoņainākas, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Sabiedrība Ceturtdiena būs pārsvarā mākoņaina un vietām līs

Ceturtdien Latvijā gaidāms mākoņains laiks, kas brīžiem skaidrosies, prognozē sinoptiķi.

Sabiedrība Trešdien daudzviet Latvijā īslaicīgi līs

Trešdien daudzviet Latvijā gaidāmi nokrišņi, pārsvarā īslaicīgs lietus, pēcpusdienā vietām iespējams arī pērkons un krusa, prognozē sinoptiķi.