• Gundega,
  • Terēze
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Sāk kursēt vilciens starp Viļņu un Rīgu

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 06:30, 27.12.2023


Lietuvas valsts dzelzceļa grupas "Lietuvos geležinkeliai" pasažieru pārvadājumu meitasuzņēmums "LTG Link" šodien sāk vilciena reisus starp Viļņu un Rīgu, aģentūru LETA informēja "Lietuvos geležinkeliai" pārstāvji.


Foto: LETA

"LTG Link" vilciens no rīta dosies ceļā no Viļņas, bet pēcpusdienā - no Rīgas. Brauciens starp abām galvaspilsētām ilgs aptuveni četras stundas un 15 minūtes, kas ir līdzīgi, kā braucot ar automašīnu.

Vilciens no Viļņas izbrauks katru dienu plkst.6.30, no Kaišadores - plkst.7.14, no Šauļiem - plkst.8.51, no Jonišķiem - plkst.9.30. Jelgavā vilciens ieradīsies plkst.10.06, bet Rīgas Centrālajā stacijā - plkst.10.43.

No Rīgas uz Viļņu vilciens katru dienu aties plkst.15.28, no Jelgavas - plkst.16.08, Šauļos vilciens ieradīsies plkst.17.21, bet Viļņā - plkst.19.51.

Ar vilciena pirmo reisu šodien vizītē Rīgā ieradīsies Lietuvas premjerministre Ingrīda Šimonīte un satiksmes ministrs Marjus Skodis.

Viesus Rīgā plkst.10.43 sagaidīs Latvijas Ministru prezidente Evika Siliņa (JV) un satiksmes ministrs Kaspars Briškens (P). Pēc tam paredzētas abu valstu valdību vadītāju darba pusdienas.

Viļņas dzelzceļa stacijā šodien plkst.6 sāksies oficiālā pasažieru vilciena maršruta Viļņa-Rīga atklāšana ar Lietuvas premjerministres, satiksmes ministra un "Lietuvos geležinkeliai" pārstāvju uzrunām.

LETA jau rakstīja, ka standarta biļetes cena braucienam ir 24 eiro. Vienlaikus paredzēts, ka bērniem līdz sešu gadu vecumam, neaizņemot atsevišķu sēdvietu vilcienā, brauciens ir bezmaksas, bet bērniem vecumā no sešiem līdz 16 gadiem ir 30% atlaide.

Vilcienā pasažieriem būs pieejamas 142 sēdvietas un četri statīvi velosipēdiem.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Lielajā talkā sakoptas 1149 talkas vietas

Lielajā talkā sestdien sakoptas 1149 talkas vietas, aģentūru LETA informēja Lielās talkas organizatori.

Sabiedrība CSDD tehniskās apskates stacijas maijā vairākas dienas nestrādās

Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) tehniskās apskates stacijas maijā vairākas dienas nestrādās, aģentūru LETA informēja CSDD pārstāvji.

Sabiedrība Kā ārzemnieki dienēs Latvijas armijā (+VIDEO)

Aizsardzības ministrija paredzējusi mainīt Militārā dienesta likumu, lai palielinātu karavīru skaitu.

Lasiet arī

Ekonomika Lietuvas «Vičiūnu grupe» pērn Krievijas budžetā iemaksājusi 55 miljonus eiro

Lietuvas pārtikas produktu ražotāja "Vičiūnu grupe", kas ir zīmola "Viči" īpašnieks un kuru Ukraina ir iekļāvusi starptautisko kara sponsoru sarakstā, grupas uzņēmumi pērn Krievijas valsts budžetā iemaksāja 5,46 miljardus rubļu (55,2 miljoni eiro), kas ir par 10,2% vairāk nekā 2022.gadā, liecina iniciatīvas grupas "STOP tirdzniecībai Krievijā" apkopotie dati.

Pasaule Vācija vēlas skolas un bērnudārzus dislocēto karavīru bērniem Lietuvā

Vācija vēlas, lai Lietuvā dislocēto karavīru ģimenēm skola un bērnudārzs tiktu nodrošināts gan Viļņā, gan Kauņā, trešdien paziņoja Lietuvas parlamenta Nacionālās drošības un aizsardzības komisijas priekšsēdētājs Laurīns Kasčūns.

Kultūra Pēc koncerta Kremlī Pupo tiek liegts uzstāties Šauļos

Itāliešu popmūzikas veterānam Pupo tiks liegts aprīlī uzstāties Šauļu arēnā, jo pagājušajā nedēļā viņš piedalījās koncertā Maskavas Kremļa pilī kopā ar Krievijas zvaigznēm, kas paudušas atbalstu iebrukumam Ukrainā.

Pasaule Lietuvas aizsardzības ministrs paziņo par atkāpšanos

Lietuvas aizsardzības ministrs Arvīds Anušausks paziņojis par atkāpšanos, piektdien pavēstīja valdība.