• Muntis,
  • Verners
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Lukašenko propagandists atklāja patiesību par bezvīzu režīma mērķiem (+VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
twitter 18:33, 27.08.2023


Komentētāji soctīklos pieprasa slēgt robežu "ar abām krievijam", specdienesti joprojām uzrauga.


Tā saukto

Baltijas valstis un Polija apspriež jautājumu par robežas slēgšanu ar Baltkrieviju, tagad tām ir jauns nopietns strīds.

Baltkrievijā un ārzemēs pazīstamais propagandists Aleksandrs Špakovskis atklāja Eiropas Savienības iedzīvotāju bezvīzu ieceļošanas fonu Baltkrievijā, ko jau izmantojuši daudzi tūkstoši mūsu iedzīvotāju.

Bezvīzu režīms ar Baltijas valstīm ir Minskas informācijas kara operācija, turklāt visnotaļ efektīva, pauž Špakovskis.

Šī informācija izraisīja Twitter lietotāju interesi Latvijā, viņi pauž dažādas interpretācijas par notiekošo.

Edžus Draņķozols: "Sen jau vajadzēja pilnīgu izolācijas politiku pret abām krievijām. Mūsējiem mīkstajiem rociņas par vāju tās durvis aizcirst".

Gatis Galviņš: "Neizlēmība un absurdie pēdējā laika lēmumi rada jautājumus. Si vis pacem, para bellum (gribi mieru — gatavojies karam)".

Urze: "Palasot Ceļotāju grupas pēdējā laikā, šķiet šis ierocis darbojas iespaidīgi un cilvēki ar gludām smadzenēm vēl joprojām dodas uz kartupeļu fīrera prērijām kā uz medus maizi".

Alieninwig: "Jāsāk nevis ar robežām, bet pašmāju kārtību, lustrāciju. Izskatās,ka SVR,FSB rokas garas. Nevajag caur dibenu mandeles operēt. Citiem radi pie Baķkas, kur noziegums savējos apciemot? To, kādi tur + un - visi zina. Bez TV un tās propogandonistiem. Patīk visu cibiņiem darīt čerez žopu".

Tikmēr kaimiņvalstī notiekošajam uzmanīgi seko Latvijas specdienesti.

Satversmes aizsardzības biroja (SAB) vērtējumā, "Vagner" vadības nāve neatstās būtisku ietekmi uz pastāvošo apdraudējumu uz Latvijas-Baltkrievijas robežas, jo šī brīža situācija uz robežas ir vairāk saistīta ar Baltkrievijas izvērsto hibrīdkaru pret Poliju un Baltijas valstīm, ne "Vagner" klātbūtni.

Atbildot uz jautājumu, vai "Vagner" vadības nāve mazinās hibrīdapdraudējumu uz Latvijas-Baltkrievijas robežas, Latvijas Valsts drošības dienestā (VDD) atzina, ka nav pamata uzskatīt, ka tuvākajā laikā mazināsies hibrīdapdraudējums uz Baltkrievijas un Eiropas Savienības robežas.

VDD skatījumā, Baltkrievijas režīms turpinās Krievijas interesēs izmantot organizētu nelegālo migrāciju, lai uzturētu spiedienu uz Eiropas Savienības ārējo robežu.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Atvieglo algoritmus iznīcinātāju pacelšanai

Pēc 7.septembrī notikušā drona incidenta atviegloti algoritmi iznīcinātāju pacelšanai pretgaisa aizsardzības funkciju veikšanai, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" atklāja Nacionālo bruņoto spēku komandieris Leonīds Kalniņš.

Sabiedrība Svētdienas saullēktā valsts ziemeļaustrumos iespējama pirmā salna

Agrā svētdienas rītā vietām Vidzemē un Latgales ziemeļu daļā iespējama pirmā salna šoruden, liecina jaunākās laika prognozes.

Sabiedrība Pašvaldībām varētu kompensēt nodokļu reformas radītos zaudējumus

Pašvaldībām varētu kompensēt nodokļu reformas radītos zaudējumus, intervijā aģentūrai LETA teica viedās administrācijas un reģionālās attīstības ministre Inga Bērziņa (JV).

Sabiedrība Valsts kontrole: Zemkopības ministrija neekonomiski izlietojusi 3,1 miljonu eiro

Zemkopības ministrija (ZM), veicot 3,1 miljona eiro ieguldījumu sava elektroautomobiļu uzlādes staciju tīkla izveidē, nav rīkojusies jēgpilni un atbilstoši saviem attīstības plāniem, secināts Valsts kontroles (VK) revīzijā.

Lasiet arī

Ekonomika Būvniekiem jārēķinās, ka Rīgā 80% teritoriju ir dažādi apgrūtinājumi (+VIDEO)

Vērtības transformējas, kā to šobrīd lieliski var vērot Latgales priekšpilsētā.

Sabiedrība Valdība šodien atbalstīja izmaiņas darbaspēka nodokļos

Valdība ceturtdien atbalstīja izmaiņas darbaspēka nodokļos, kuras paredz iedzīvotāju ienākuma nodokļa (IIN) likmes, minimālās algas un neapliekamā minimuma paaugstināšanu, kompensējot to ar akcīzes nodokļa un dažu citu nodokļu paaugstināšanu.

Ekonomika VNĪ nav izdevies izsolīt Maskavas namu

VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ) pirmajā izsolē par Maskavas kultūras un biznesa centru Rīgā, Marijas ielā 7, kas plašāk pazīstama kā Maskavas nams, nav izdevies piesaistīt potenciālo investoru interesi.

Kultūra Bungu un dūdu mūzikas grupa «Auļi» dosies tūrē pa Latviju (+VIDEO)

Reinis Suhanovs uzveduma režijas pamatā izmantojis Edvarta Virzas poēmas.