• Muntis,
  • Verners
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Rinkēvičs nosauc mūsu valsts attīstības pamatu

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 08:02, 09.05.2023


Demokrātiska, tiesiska un moderna Latvija stiprā, efektīvā un vienotā Eiropas Savienībā ir mūsu valsts un sabiedrības drošības un attīstības pamats, sveicot Eiropas dienā, norāda ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (JV).


Foto: LETA

Atbalstot Ukrainu un tai kļūstot par ES dalībvalsti, Eiropa kļūs vēl jaudīgāka, sociālajā vietnē "Twitter" raksta ministrs.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka šodien, svinot Eiropas dienu, visā Latvijā notiks dažādi pasākumi.

Pasākumi notiek jau līdz ar maija pirmajām dienām un turpināsies visu mēnesi. Dažādos pasākumos un aktivitātēs, kuras organizē Latvijas iedzīvotāji, organizācijas un uzņēmumi, šogad stiprinās izpratni par eiropiešu izaugsmes iespējām, solidaritāti, kultūru dažādību un vērtībām, kas vieno eiropiešus.

Eiropas Komisijas pārstāvniecība Latvijā aicina svinēt Eiropas spēku un vienotību kopā, rīkojot pasākumus, piedaloties tajos kopā ar ģimeni, draugiem un kolēģiem.

Rīgā Eiropas dienu svinēs visu dienu Eiropas Prasmju svētkos Eiropas Savienības (ES) mājā, Rīgā, Aspazijas bulvārī 28. Pasākumā piedalīties aicināts ikviens interesents.

Kopā varēs iepazīt ES dalībvalstu īpašās prasmes un kultūras vērtības, ar kurām tās lepojas, un daudzināt ES vērtības. Pasākums tiks atklāts ar Latvijas stundu no plkst.11 līdz 12, vērību pievēršot tam, ar ko Latvija var lepoties Eiropā un pasaulē, un no plkst.13 līdz 19 ikviens aicināts uz ES dalībvalstu iepazīšanas programmu.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Atvieglo algoritmus iznīcinātāju pacelšanai

Pēc 7.septembrī notikušā drona incidenta atviegloti algoritmi iznīcinātāju pacelšanai pretgaisa aizsardzības funkciju veikšanai, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" atklāja Nacionālo bruņoto spēku komandieris Leonīds Kalniņš.

Sabiedrība Svētdienas saullēktā valsts ziemeļaustrumos iespējama pirmā salna

Agrā svētdienas rītā vietām Vidzemē un Latgales ziemeļu daļā iespējama pirmā salna šoruden, liecina jaunākās laika prognozes.

Sabiedrība Pašvaldībām varētu kompensēt nodokļu reformas radītos zaudējumus

Pašvaldībām varētu kompensēt nodokļu reformas radītos zaudējumus, intervijā aģentūrai LETA teica viedās administrācijas un reģionālās attīstības ministre Inga Bērziņa (JV).

Sabiedrība Valsts kontrole: Zemkopības ministrija neekonomiski izlietojusi 3,1 miljonu eiro

Zemkopības ministrija (ZM), veicot 3,1 miljona eiro ieguldījumu sava elektroautomobiļu uzlādes staciju tīkla izveidē, nav rīkojusies jēgpilni un atbilstoši saviem attīstības plāniem, secināts Valsts kontroles (VK) revīzijā.

Lasiet arī

Sabiedrība Rinkēvičs kritizē ministriju komunikāciju ar sabiedrību

Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs trešdien pēc tikšanās Rīgas pilī ar Ministru prezidenti Eviku Siliņu (JV) kritizēja ministriju komunikāciju ar sabiedrību.

Sabiedrība Prezidents: Naida runa visās tās izpausmēs ir jāsoda bargi

Naida runa visās tās izpausmēs ir jāsoda bargi, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" uzsvēra Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs.

Sabiedrība Rinkēvičs uzsver nepieciešamību pēc labākas koordinācijas stihiju gadījumos

Stihiju gadījumos būtu nepieciešama labāka dienestu koordinācija un iedzīvotāju informēšana, klātienē iepazīstoties ar stipru lietavu sekām Jelgavā, aģentūrai LETA sacīja Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs.

Pasaule Rinkēvičs: Jāsniedz atbalsts Ukrainai un Moldovai reformu ieviešanā

Jāsniedz nepieciešamais atbalsts Ukrainai un Moldovai Eiropas Savienības (ES) integrācijas reformu ieviešanā, uzsvēra Latvijas prezidents Edgars Rinkēvičs, kurš otrdien Rīgas pilī tikās ar Luksemburgas ārlietu ministru Ksavjē Betelu.