• Didzis,
  • Gaidis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Latvijas pasta vadītājs: Uzņēmuma iekšienē plānotas lielas izmaiņas

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 06:33, 06.02.2023


Lai AS "Latvijas pasts" struktūru padarītu atbilstošāku stratēģisko mērķu sasniegšanai un iekšējās sadarbības veicināšanai, uzņēmuma iekšienē plānotas lielas izmaiņas, intervijā aģentūrai LETA teica "Latvijas pasta" valdes priekšsēdētājs Mārcis Vilcāns.


Foto: LETA

Viņš skaidroja, ka pirmās pārvaldības izmaiņas bija, jau izsludinot konkursu uz valdes locekļu amatiem, jo paredzēja izmaiņas valdes locekļu skaitā, un no padomes puses tika skaidri iezīmētas jauno valdes locekļu darbības jomas.

"Tas jau bija liels solis uz priekšu, un šobrīd, līdz ar jaunās valdes apstiprināšanu, mums tas ir jāievieš dzīvē. Tās būs vēl lielas pārmaiņas pašā uzņēmuma iekšienē arī pārējos līmeņos," teica Vilcāns.

"Latvijas pasta" valdes priekšsēdētājs skaidroja, ka vienlaikus patlaban tiek pārskatīta arī uzņēmuma vidēja termiņa stratēģija nākamajam periodam, kur viens no stratēģijas realizēšanas instrumentiem ir uzņēmuma struktūra.

"Kontekstā ar izmaiņām valdes locekļu atbildības jomās un valdes locekļu skaitā būs izmaiņas arī uzņēmuma struktūrā, ko mēģināsim padarīt atbilstošāku stratēģisko mērķu sasniegšanai un iekšējās sadarbības veicināšanai. Latvijas mērogiem mēs esam pietiekami liels uzņēmums ar daudzām un dažādām struktūrvienībām un pārstāvniecībām visā Latvijā, dažādiem biznesa virzieniem, kas noteikti prasa arī savstarpējo sadarbību," stāstīja Vilcāns, uzsverot, ka tas ir viens no aspektiem, ko paredzēts uzlabot, ar vēl lielāku uzsvaru uz rezultātu sasniegšanu.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Ādažu novadā mainīs vai piešķirs adreses 37 objektiem Gaujas ciemā

Ādažu novadā mainīs vai piešķirs adreses 37 objektiem Gaujas ciemā, liecina informācija pašvaldības mājaslapā.

Sabiedrība Latvija atsaka patvērumu savulaik raķešu objektā dienējošam Krievijas pilsonim

Latvija atteikusi patvērumu savulaik slepenā raķešu karaspēka objektā dienējošam Krievijas pilsonim, kuram it kā draudot nosūtīšana karošanai uz Ukrainu.

Sabiedrība Rosina arī tiesnešiem prasīt pielaidi valsts noslēpumam

Tieslietu ministre Inese Lībiņa-Egnere (JV) un Tieslietu ministrija (TM) rosina arī ar valsts drošību saistītu krimināllietu skatošiem tiesnešiem prasīt saņemt pielaidi valsts noslēpumam.

Sabiedrība Kā Daugavpils palīdz cilvēkiem ar īpašām vajadzībām

Daugavpilī ir vairāk nekā 9 tūkstoši cilvēku ar invaliditāti.

Lasiet arī

Ekonomika Visu slēdz! Likvidē Rīgas 13.pasta nodaļu

"Latvijas pasts" jūlija beigās likvidēs Rīgas 13.pasta nodaļu Krišjāņa Valdemāra ielā, informēja "Latvijas pasta" pārstāvji.

Ekonomika "Latvijas pasts": gadu no gada samazinās pasta pakalpojumu pieprasījums

Krievijas iebrukums Ukrainā un no tā izrietošās finansiāli ekonomiskās sekas radījušas saspringtu globālo situāciju un būtiski ietekmējušas sūtījumu apjomu atsevišķos virzienos, kā arī veicinājušas visa veida izmaksu kāpumu, aģentūrai LETA norādīja VAS "Latvijas pasts" valdes priekšsēdētājs Mārcis Vilcāns.

Sabiedrība Latvijas pasts aicina savlaicīgi noformēt sūtījumus

AS "Latvijas pasts" gada nogales periodā aicina klientus savlaicīgi iegādāties pirkumus ārvalstu internetveikalos un nosūtīt uz ārvalstīm sveicienus, aģentūrai LETA norādīja uzņēmuma pārstāvji.

Ekonomika «Latvijas Pasts» ceļ cenas

Atbilstoši Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas (SPRK) padomes lēmumam no 2022.gada 1.janvāra spēkā stāsies izmaiņas vēstuļu korespondences un pasta paku sūtījumu cenrādī. Tā lat.bb.lv paziņo VAS "Latvijas Pasts".