• Klementīne,
  • Raimonda,
  • Raina,
  • Tāle
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Latvijas gaisa satiksme janvārī vadījusi par 28,9% mazāk lidojumu

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
VS.LV 22:40, 06.02.2023


Par gaisa satiksmes organizēšanu Latvijā atbildīgā "Latvijas gaisa satiksme" janvārī vadījusi 12 947 lidojumu, kas ir par 28,9% mazāk nekā 2022.gada janvārī, liecina kompānijas publiskotā informācija.


Foto: LETA

Tostarp 4327 lidojumu bija uz un no Rīgas lidostas, kas ir par 11,8% vairāk nekā 2022.gada attiecīgajā mēnesī, bet 8620 lidojumi bija tranzītā, kas ir samazinājums par 39,8%.

Jau ziņots, ka "Latvijas gaisa satiksme" 2022.gadā vadīja kopumā 194 551 lidojumus, kas ir par 15,3% vairāk nekā 2021.gadā. Tostarp 54 630 lidojumu bija uz un no Rīgas lidostas, kas ir par 41% vairāk nekā 2021.gadā, bet 139 921 lidojums bija tranzītā, kas ir pieaugums par 7,7%.

"Latvijas gaisa satiksme" ir 100% valsts uzņēmums, tā pienākums ir nodrošināt gaisa telpas lietotājus ar aeronavigācijas pakalpojumiem.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Vingris atkāpjas no EDzL valdes priekšsēdētāja amata

Par dzelzceļa projekta "Rail Baltica" izbūvi Latvijas teritorijā atbildīgā SIA "Eiropas dzelzceļa līnijas" (EDzL) valdes priekšsēdētājs Kaspars Vingris atkāpies no amata, aģentūru LETA informēja EDzL pārstāvji.

Sabiedrība Līdz ar vasaras tuvošanos pieaug būvdarbu apjoms valsts autoceļu tīklā

Līdz ar vasaras tuvošanos, kas nozīmē ceļu būvniecībai labvēlīgāku laika apstākļu iestāšanos, pieaug būvdarbu apjoms valsts autoceļu tīklā, un patlaban ar satiksmes ierobežojumiem remontdarbu dēļ jārēķinās jau 29 valsts ceļu posmos, informē VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

Sabiedrība Applūst upju palienes; nākamnedēļ ūdens līmenis pazemināsies

Pēdējo dienu spēcīgo nokrišņu ietekmē upēs turpinās ūdens līmeņa kāpums un plašāk applūst palienes, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Lasiet arī

Pasaule Nākamnedēļ divas dienas streikos «Lufthansa» stjuarti

Nākamnedēļ divas dienas streikos Vācijas nacionālās lidsabiedrības "Lufthansa" stjuarti, sestdienas vakarā paziņoja stjuartu arodbiedrība UFO.

Ekonomika Rīgas lidostā no oktobra darbu sāks vēl viena aviokompānija

Rīgas lidostā no šā gada 11.oktobra darbu sāks Apvienoto Arābu Emirātu aviokompānija "flydubai", kas trīs reizes nedēļā piedāvās ceļotājiem tiešos lidojumus starp Rīgu un Dubaiju, informē Rīgas lidosta.

Sabiedrība Pieaug agresīvu pasažieru skaits, kuriem atsaka lidojumu

Pieaug aviopasažieru skaits, kuriem agresīvas uzvedības dēļ atsaka lidojumu, pavēstīja Civilās aviācijas aģentūras (CAA) pārstāvji.