• Agija,
  • Aldonis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Kāds melo?! No apreibinošām vielām miris Ogres skolas skolnieks, varbūt vairāki

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
EKSKLUZĪVI! 14:17, 06.02.2023


VS.LV rīcībā nonāca informācija, ka Ogres 1. vidusskolas šī mācību gada laikā no apreibinošu vielu pārdozēšanas miruši jau trīs bērni. Pēdējais gadījums noticis 30. janvārī, kad kādam skolniekam palicis slikti, viņš stundas laikā devies uz labierīcībām, kur starpbrīdī puisi mirušu atraduši citi skolēni. Ogres 1. vidusskolas direktore Ilze Butevica VS.LV apliecināja, ka viens skolēns tiešām ir miris, taču tas neesot noticis skolas teritorijā, bet bērna mājās. Viņa kategoriski noliedza informāciju, ka no 2022. gada 1. septembra līdz šodienai nomiruši vēl divi 1. vidusskolas skolēni.


Foto: VS.LV.

VS.LV avots nevēlējās nosaukt savu vārdu, bet no savas atvases uzzinājis, ka 30. janvārī Ogres 1. vidusskolā miris jauns skolnieks, kas noticis no apreibinošu vielu pārdozēšanas. Uztraukumam ir pamats, jo avota atvase pavēstījusi, ka šis Ogres 1. vidusskolā ir jau trešais gadījums šī mācību gada laikā.

“Miruši trīs bērni, viens 6. klases skolēns un divi 9. klases skolēni. Man nav skaidrs, kā tas var palikts noklusēts?!” neizpratnē ir avots.

“Par Ogres 1. vidusskolu klīst ļoti nelāgas runas. Bērnu starpā notiek nekontrolēts mobings, bērni smēķē, lieto dažādas apreibinošas vielas, ko pasniedzēji nekontrolē. Rau, bērniem pašiem jātiek galā! Tā, protams, aug slima sabiedrība,” secina avots, piebilstot, ka, no narkotikām mirstošie bērni, bijusi pēdējā pile, lai celtu trauksmi.

“Kā lai mammas un tēti mierīgu sirdi laiž bērnu uz skolu, ja tur notiek tik traģiskas lietas?! Mums taču nav zināms, vai mūsu atvasei kāds piedāvās apēst, piemēram, “tabletīti”? Bērniem vēl nav tik stabila psihe, lai viņi “kompānijas pēc” kaut ko neizmēģina,” savu sašutumu pauž vecāks.

Vecāku neizpratni radījis arī fakts, ka citā Ogres skolā nesen ar lekcijām viesojušies dažādo kristīgo konfesiju pārstāvji. Tad uzreiz ieradusies televīzija, tika filmēts, kā bērniem stāsta par kristietību, sacelta pamatīga brēka.

“Saprastu, ja tie būtu kaut kādi sektanti, bet nē, baznīcu pārstāvji – katoļi, luterāņi. Kristietībai ir vēsture, tā pastāvējusi gadu tūkstošiem, un kas tur ļauns, ja bērni to zina. Tā ir vēsture. Galu galā, neviens viņus nevilka aiz stūra un nepiedāvāja pieņemt ticību. Bet apreibinošas vielas, tas tiešām ir DRAUDS un viena no lielākajām nelaimēm pasaulē!”

Ogres 1. vidusskolas direktore Ilze Butevica VS.LV apliecināja, ka viens skolas skolēns tiešām ir miris, bet tas noticis mājās, 28. janvārī. Par to viņai pavēstījis jaunieša tēvs.

Buteviča kategoriski noliedza, ka šī mācību gada laikā miruši vēl divi skolēni, kas mācījās Ogres 1. vidusskolā.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Siliņa: Kariņš rīkojies kā kārtīgs Rietumu politiķis

Atkāpjoties no ārlietu ministra amata, Krišjānis Kariņš (JV) rīkojies kā kārtīgs Rietumu politiķis, ceturtdien pēc sarunas ar politiķi paziņoja Ministru prezidente Evika Siliņa (JV).

Sabiedrība Taksometru vaučeru tirdzniecību Rīgas lidostā varētu sākt aprīlī

Taksometru vaučeru tirdzniecību VAS "Starptautiskā lidosta "Rīga"" varētu sākt aprīlī, ceturtdien preses konferencē medijiem sacīja Rīgas lidostas valdes priekšsēdētāja Laila Odiņa.

Sabiedrība Kurš visbiežāk uzstājās no tribīnes?

Saeima šī gada ziemas sesiju slēdz 28.martā un pavasara sesiju sāks 8.aprīlī.

Sabiedrība Kariņš nolēmis atkāpties no ārlietu ministra amata

ijušais Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) ceturtdien pēc tikšanās ar pašreizējo premjeri Eviku Siliņu (JV) paziņoja, ka nolēmis atkāpties no ārlietu ministra amata.

Lasiet arī

Sabiedrība Par vectēva noslepkavošanu mazdēlam piespriež 18 gadu cietumsodu

Vidzemes rajona tiesa jaunam vīrietim par vectēva noslepkavošanu piespriedusi 18 gadu cietumsodu.

Sabiedrība LVM: pēdējo piecu gadu laikā pieauguši mežos atstāto atkritumu apjomi

Pēdējo piecu gadu laikā pieauguši mežos atstāto atkritumu apjomi, lielākos apjomus sasniedzot pavasara un rudens mēnešos, liecina LVM publiskotā informācija.

Sabiedrība Siliņa: Kariņš rīkojies kā kārtīgs Rietumu politiķis

Atkāpjoties no ārlietu ministra amata, Krišjānis Kariņš (JV) rīkojies kā kārtīgs Rietumu politiķis, ceturtdien pēc sarunas ar politiķi paziņoja Ministru prezidente Evika Siliņa (JV).

Pasaule Maskavā aizturēti pieci žurnālisti

Maskavā policija pēdējo 24 stundu laikā aizturējusi piecus neatkarīgos žurnālistus, no kuriem viens ticis piekauts, ceturtdien paziņojusi nevalstiskā organizācija "OVD-Info".