• Alfs,
  • Bernadeta,
  • Mintauts
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Tiešsaistes seminārā informēs par pieprasītāko profesiju prognozēm īstermiņa darba tirgū

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 01:14, 25.01.2023


Šodien plkst.11 norisināsies tiešsaistes seminārs "Pieprasītākās profesijas īstermiņa darba tirgus prognozē", informēja Nodarbinātības valsts aģentūra (NVA).

Seminārā sniegs informāciju par darba tirgus situāciju, tendencēm un prognozēm tagad ir pieejama darba tirgus prognožu analīzes platformā - "prognozes.nva.gov.lv" un "prognozes.em.gov.lv". Prognožu platformā iekļautā informācija ikvienam interesentam var palīdzēt profesijas izvēlē un karjeras plānošanā.

Savukārt plkst.16 norisināsies tikšanās ar Ieslodzījuma lietu pārvaldes, Valsts policijas un Nacionālo bruņoto spēku pārstāvjiem. Valsts pārvaldes struktūrās - Valsts policijā, Ieslodzījumu lietu pārvaldē un Nacionālajos bruņotajos spēkos - ir vakances, kurās iespējams īstenot savu redzējumu par valsts aizsardzību un drošību.

Pasākumi ir daļa no NVA rīkotās karjeras nedēļas "Pilnveido prasmes, ieguldi nākotnē!". Piedalīties karjeras nedēļas pasākumos var ikviens interesents, kurš vēlas apgūt jaunas prasmes, domā par savas karjeras plānošanu un veiksmīgu attīstību vai meklē darbu. Šogad būs pasākumi ne vien darba meklētājiem, bet arī darba devējiem un nodarbinātajiem.

26.janvārī plkst.11 norisināsies meistarklase "Savu resursu un kompetenču apzināšana veiksmīgiem darba meklējumiem". Meistarklasē būs iespēja izpildīt vairākus praktiskus uzdevumus, kas palīdzēs izprast savus resursus un kompetences.

26.janvārī plkst.16 norisināsies tikšanās ar SIA "Aerones Engineering" pārstāvjiem "Nākotnes perspektīva: inženierzinātņu nozare". 27.janvārī plkst.11 norisināsies meistarklase "Karjeras mērķu izvirzīšana un sasniegšana".

NVA Karjeras nedēļas tiešsaistes pasākumiem interesenti aicināti pieteikties, izvēloties interesējošo aktivitāti un aizpildot pieteikuma anketu NVA tīmekļvietnes sadaļā "Karjeras nedēļa 2023".

NVA filiāles visā Latvijā rīkos arī klātienes seminārus gan darba devējiem un nodarbinātajiem, gan darba meklētājiem par NVA atbalstu personāla piesaistē, mācību iespējām, darba tirgus prognozēm, darba meklēšanas metodēm un savas karjeras vadību.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Aptauja: 70% Lietuvas iedzīvotāju uzskata Krieviju par reālu draudu

70% Lietuvas iedzīvotāju uzskata, ka Krievija rada reālus draudus Lietuvas nacionālajai drošībai, liecina aptauja.

Sabiedrība Kas jāzina velosipēdistiem, kas pavasarī dodas uz ceļa (+VIDEO)

Papildus ķiveres lietošanai jārēķinās ar nepilnīgo veloinfrastruktūru.

Sabiedrība Kariņš neesot zinājis, cik izmaksājusi pārvietošanās ar speciālajiem reisiem

Bijušais Ministru prezidents un ārlietu ministrs Krišjānis Kariņš (JV) neesot zinājis, cik izmaksājusi pārvietošanās ar speciālajiem reisiem, pirmdien Latvijas Radio raidījumā "Krustpunktā" uzsvēra politiķis.

Sabiedrība Sāk būvēt gājēju un velobraucēju infrastruktūru no Liepājas līdz Bernātiem

No pirmdienas, 15.aprīļa, sāk būvēt gājēju un velobraucēju infrastruktūru gar valsts galveno autoceļu Liepāja-Lietuvas robeža (A11) posmā no Liepājas administratīvās robežas līdz Bernātiem, informē "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

Lasiet arī

Ekonomika Naftas cenas krītas cerībā uz deeskalāciju Tuvajos Austrumos

Naftas cenas pasaulē pirmdien kritās, tirgus dalībniekiem cerot uz deeskalāciju Tuvajos Austrumos, neraugoties uz Irānas triecienu Izraēlai.

Sabiedrība Slimnīcu biedrība: Salīdzinot ar citiem gadiem, situācija pašlaik nav labāka

Pašlaik situācija slimnīcās, salīdzinot ar citiem gadiem, nav uzlabojusies, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" teica Latvijas Slimnīcu biedrības (LSB) valdes priekšsēdētājs Jevgēņijs Kalējs.

Ekonomika Eksperts: vairāk nekā puse pircēju Latvijā krīt uz reklāmas baneriem (+VIDEO)

Šobrīd uzņēmumiem, lai veicinātu zīmola atpazīstamību un pārdošanu, nav vēl labāka un efektīvāka rīka kā internets.

Ekonomika ASV: Baltijas valstu energosistēmas pašlaik ir diezgan drošas

Baltijas valstu energosistēmas pašlaik ir diezgan drošas, intervijā aģentūrai LETA uzsvēra ASV valsts sekretāra vietnieks energoresursu jautājumos Džefrijs Pjats, kurš pagājušajā nedēļā apmeklēja Baltijas valstis.